Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika denira

denira

#5146201 Napisano: 17.04.2012 02:01:25 w Carrefour konkursy
kotmarian napisał(a):

ja poczekam na rowerki, w tym nie brałam udziału;/ emotka

to czekamy razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5145554 Napisano: 17.04.2012 09:43:03 w TESCO konkursy
ale lipa i tak, bo nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5145546 Napisano: 17.04.2012 09:41:48 w TESCO konkursy
in napisał(a):

a czy do hotrexu słaliscie 3 semeski w kupie .; P

czy prubowaliscie zmiescic to w jednym smsku emotka

bo ja wysłałem takie dwa rozbudowane zgłoszenia, jeden skladał się z 3smesów, a drugi z 2 smesów
...
pewnie dla tego lipa.... emotka emotka emotka
bo pewnie trzeba było zmiescić sie w jednym,,,

ja zawsze w 1 piszę, aby za długi nie był Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5144493 Napisano: 16.04.2012 06:01:06 w Carrefour konkursy
0 0

denira

#5144140 Napisano: 16.04.2012 04:03:28 w TESCO konkursy
pewnie z opóźnieniem poinformują Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5144137 Napisano: 16.04.2012 04:02:17 w TESCO konkursy
no ale żeby nikt na forum nie wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5144123 Napisano: 16.04.2012 03:56:43 w TESCO konkursy
nikt się nie chwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5142744 Napisano: 16.04.2012 08:02:27 w TESCO konkursy

denira

#5141448 Napisano: 15.04.2012 12:06:03 w Wkurza mnie...
denira napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

Zaraz mnie pobijecie ale serio, po to poszłam na studia żeby nie pracować fizycznie. Izolda nie obrażaj się na mnie, mój małż też zasuwa fizycznie w pierwszej robocie choć nie aż tak jak twój, sądząc z opisu. On fizycznie, ja umysłowo, bo po szkole uczę prywatnie i robię tłumaczenia. Każde z nas wybrało swoją drogę kariery i to, jak zarabia na życie.
zgadzam się z Tobą ja tez poszłam n studia, aby nie pracować fizycznie, każdy jest kowalem swojego losu i wybiera to co mu pasuje

Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5141432 Napisano: 15.04.2012 12:00:37 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

Zaraz mnie pobijecie ale serio, po to poszłam na studia żeby nie pracować fizycznie. Izolda nie obrażaj się na mnie, mój małż też zasuwa fizycznie w pierwszej robocie choć nie aż tak jak twój, sądząc z opisu. On fizycznie, ja umysłowo, bo po szkole uczę prywatnie i robię tłumaczenia. Każde z nas wybrało swoją drogę kariery i to, jak zarabia na życie.
zgadzam się z Tobą ja tez poszłam n studia, aby nie pracować fizycznie, każdy jest kowalem swojego losu i wybiera to co mu pasuje

materiału mamy podobny, on fizycznie, ja hmm, nie psychicznie, bo kocham swoją pracę. No i mam zagwozdkę:).

sarsaparilla napisał(a):

O dziwo, zarabiamy podobne kwoty, choć pracę mamy zupełnie inną. Uważam, że poziom zmęczenia materiału mamy podobny, on fizycznie, ja hmm, nie psychicznie, bo kocham swoją pracę. No i mam zagwozdkę:).

Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5141403 Napisano: 15.04.2012 11:50:05 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

Wkurza mnie moja szwagierka - nauczycielka. Wiecznie nie ma na nic czasu a nie gotuje obiadów, nie sprząta a dzieci prawie dorosłe emotka , Ciągle narzeka na ciężki los nauczyciela / pracuje 25 h tygodniowo/ . Tymczasem widzę, że masa forumowiczek to nauczycielki i czasu mają zapewne wiele skoro wypowiadają się tutaj i jeszcze biorą często udział w konkursach....

heh z tego co wiem bo moja mama jest księgową w centrum edukacyjnym, to nauczyciele to mają owszem 20-pare godzin ale na miesiąc średnio wychodzi im 100 godzin na miesiąc - w najgorszym wypadku) _
rozumiem że z dziećmi - młodzieżą, jest ciężko, ale niech porównają sobie to z ciężką pracą fizyczną (gdzie codziennie mąż przychodzi poparzony, albo go coś boli , tylko nie daje znać bo wie że bez niego bedzię bieda, zasówa po 10-12 godzi dziennie żeby rodzina żyła na poziomie()
to jest fer
każdy ma psychikę na pewnym poziomie i w każdej pracy ona czasami wysiada, rozumiem że praca z młodzieżą jest ciężka ale - nie przesadzajmy

skończ studia i idź do szkoły pracować nie będziesz zazdrościć nauczycielom Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5141162 Napisano: 15.04.2012 09:49:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wygrał w konkursie pasja kina z hortex w intermarche? ja wygrałam bilet do kina i do tej pory go nie otrzymałam Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5140915 Napisano: 15.04.2012 04:38:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

denira napisał(a):

czy z Turka przychodzi jakieś potwierdzenie, że zgłoszenie przyjęte? ja wysyłałam przez internet i potwierdzenia nie było.

Nie dostałam żadnego potwierdzenia (też zgłoszenie przez internet).

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5139721 Napisano: 14.04.2012 07:53:21 w Wkurza mnie...
renatak0 napisał(a):

denira napisał(a):

kaczord napisał(a):

renatak0 napisał(a):

A mnie wkurzyła pani od angielskiego (chyba to nie TY ludzka_istoto?)a zarazem wychowawczyni mojego syna. Zrobiła extra zebranie na temat zachowania jego klasy. Mnie wezwała po zebraniu na dodatkowa rozmowę usłyszałam to samo ze szczególnym naciskiem na mojego syna.Przyszłam do domu dałam mu reprymendę, karę i bylam wściekła ,ze nie potrafie wychowac syna.Przez kilka kolejnych dni chodziłam od nauczyciela do nauczyciela z zapytaniem na czym polegają problemy z moim synem, bo chciałabym coś z tym zrobić.Wszyscy zdziwieni,bo nie odbiega od normy a nawet chwalili syna za systematyczność i podejście do przedmiotu.Ja sie pytam o co kaman?

Mnie się wydaje, że po prostu uwzięła się na małego... Dobrze zrobiłaś, że przeprowadziłaś rozmowy z różnymi nauczycielami, bo teraz już wiesz że coś tu jest nie tak. Ja na twoim miejscu przeszedł się jeszcze raz do wychowawczyni i wprost zapytał większość nauczycieli ma inne zdanie. Tylko nie owijaj niczego w bawełnę emotka

często jest tak, że uczeń u jednych nauczycieli jest grzeczny a u innych nie, spotykam w pracy opinię od innych nauczycieli, że ktoś jest niegrzeczny, a ja na lekcji z tym uczniem nie mam problemów, proponuję porozmawiać z synem w obecności nauczyciela i wyjaśnić na czym polega problem

No właśnie ja też pytałam już na zebraniu wychowawczynie by podała mi konkrety, abym mogla coś z tym zrobić , to mnie zbyła ogólnikami(dlatego poszlam do innych nauczycieli), stwierdziła tylko,ze jak na 4 klase to jest bardzo dziecinny i musze coś z tym zrobić
emotka , najlepiej pójśc do psychologa,
od syna niczego się nie dowiem, zawsze udaje twardzieka że wszystko jest ok

uczniowie w 4 klasie to dzieci więc muszą być dziecinni, na dorosłość mają jeszcze czas, poza tym dziecinność nie jest złą cechą, szkoda tylko, że nie masz takiego kontaktu z dzieckiem, aby powiedział w czym problem Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5139697 Napisano: 14.04.2012 07:31:34 w Wkurza mnie...
kaczord napisał(a):

renatak0 napisał(a):

A mnie wkurzyła pani od angielskiego (chyba to nie TY ludzka_istoto?)a zarazem wychowawczyni mojego syna. Zrobiła extra zebranie na temat zachowania jego klasy. Mnie wezwała po zebraniu na dodatkowa rozmowę usłyszałam to samo ze szczególnym naciskiem na mojego syna.Przyszłam do domu dałam mu reprymendę, karę i bylam wściekła ,ze nie potrafie wychowac syna.Przez kilka kolejnych dni chodziłam od nauczyciela do nauczyciela z zapytaniem na czym polegają problemy z moim synem, bo chciałabym coś z tym zrobić.Wszyscy zdziwieni,bo nie odbiega od normy a nawet chwalili syna za systematyczność i podejście do przedmiotu.Ja sie pytam o co kaman?

Mnie się wydaje, że po prostu uwzięła się na małego... Dobrze zrobiłaś, że przeprowadziłaś rozmowy z różnymi nauczycielami, bo teraz już wiesz że coś tu jest nie tak. Ja na twoim miejscu przeszedł się jeszcze raz do wychowawczyni i wprost zapytał większość nauczycieli ma inne zdanie. Tylko nie owijaj niczego w bawełnę emotka

często jest tak, że uczeń u jednych nauczycieli jest grzeczny a u innych nie, spotykam w pracy opinię od innych nauczycieli, że ktoś jest niegrzeczny, a ja na lekcji z tym uczniem nie mam problemów, proponuję porozmawiać z synem w obecności nauczyciela i wyjaśnić na czym polega problem
Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5139650 Napisano: 14.04.2012 05:09:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z Turka przychodzi jakieś potwierdzenie, że zgłoszenie przyjęte? ja wysyłałam przez internet i potwierdzenia nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5139647 Napisano: 14.04.2012 05:06:46 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie cały dzisiejszy dzień, który zaczął się o 2 w nocy- obudziłam się, bo mi było zimno. Okazało się, że okno miałam otwarte. Później do piatej zasnąć nie mogłam. O 6.10 musiałam wstać. W pracy- dzieciaki wściekłe, jakby je mrówki oblazły, albo inne robactwo (szkoła podstawowa, klasy 1-6). Na jednej z przerw- dywanik u dyrektorki, która oznajmiła że na poniedziałek najbliższy mam zrobić folder reklamujacy szkołę (a żadnym plastykoinformatykiem nei ejstem, tylko skromnym anglistą). Jako wsparcie mam koleżankę

bibliotekarkę. Nerw mi skoczył, dzeci się uspokoiły. Później dostaliśmy informcję, ze w środę spotkania z rodzicami- których trzeba powiadomić jakkoś przecież.
Po sześciu lekcjach- spotkanie zespołu od programu pilotazowego. Mamy właśnei chwilę przewry. Wpadłam do domu, capnąć obaid- drzwi się nei zamykają, co chwila ktoś coś chce. A zaraz musze wracać do pracy.
A jutro będę tworzyć folder. Co, ku**a jeszcze dziś się wydarzy?!?! emotka emotka emotka

no takie życie nauczyciela, a mnie wkurza jak ktoś pisze na forach, że nauczyciele pracują tylko 18h,a pozostałej pracy nikt nie widzi, kiedyś policzyłam wszystkie godziny jakie poświęcam pracy w szkole i wyszło więcej niż 40h
Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5138767 Napisano: 13.04.2012 02:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

hehehehe

u mnie podobny luzzzz emotka teraz bedę sie stresowac rowerami c4/always:) czymś muszę.... na hortex nie liczę, zupełnie się nie przyłożyłam echhhhh

czasami nie trzeba sie przykładać a się wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5138753 Napisano: 13.04.2012 02:40:35 w TESCO konkursy
pewnie do poniedziałku poczekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

denira

#5138739 Napisano: 13.04.2012 02:32:48 w Paragony
mam 2 paragony Palette Wyświetl w wątku >>
0 0