Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
100 nagród i tylko dwie z forum Coś mi się tu niepodoba
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie nigdy! jeszcze o niego nie poproszono
ale zawsze mam na wszelki wypadek Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze jak myślę , że pozamiatane to on dzwonią
więc ja się nadal łudzę , że mail jednak przyjdzie
fajnie, że rozkładają informowanie na raty Zawsze można mieć nadzieję:) Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze trojka ok
ale reszta .... dobrze, że nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a potem cisza, ktoś ponoć dzwonił i od dwóch tygodni nie rozsyłali wiadomości , dopiero będą Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rozumiem
w finale chyba była tylko jedna nagroda Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam zupa w proszku - na fix
sos - na bulionetke
w dodatku jest adres sklepu abc ale samej nazwy abc na paragonie nie ma
ach tam szkoda gadać
Jak nie uwzględnią to pójdę w powietrze Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Póki co cieszę się z wygranych Przez 5 miesięcy też nic nie wygrywałam w Rossnecie więc znam smak posuchy tam
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio co nie zagram w rossmannie to wygrana
ale się cieszę:) Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może oni teraz wybierają najlepsze ze zwycięskiej dwusetki i jak mają konsensus to do danej osoby dzwonią No bo jak inaczej wytłumaczyć te odstępy czasowe
Lubię tą agencję Mam nadzieję, że zadzwonią albo wyślą maila z bonikami Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ja tyle zaproponowałam za nagrodę o podobnej wartości to normalnie zostałam wyśmiana
Żenada
Mąż właśnie wrócił z Tesco z wedlem za 11zł
Pewnie już konkursowi skąpcy zacierają ręce żeby posłać esemeska i potem odkupić paragon bo kto by wydawał tyle na konkurs gdzie nagród niewiele
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie śledzę bacznie bo groszek jest tylko niedaleko teściów 100km ode mnie
fajne mają nagrody, raz grałam ale strasznie trudno bo tam z reguły jest mało nagród i wygrywają przeważnie te same osoby Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas kiedyś w okolicy było tyle ABC a teraz mąż musiał w drodze z pracy kupować
jeszcze przydałby mi się gdzieś w okolicy Groszek i Leclerc mają fajne konkursy a nigdy nie mogę zagrać Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dotychczas z dwóch starterów wygrałam tylko dwa razy majac jeden paragon
natomiast gdyby nie było handlu paragonami pewnie o wiele częściej wygrywałabym z rezerwowej i te moje dwie wygrane z dwóch numerów byłyby niczym w porównaniu z wygranymi z rezerwowych
zyskałabym ja i producenci tych wszystkich nagród
Może w końcu przestałyby się pojawiać ciągle te same nazwiska w konkursach promocyjnych
i zyskaliby ci co naprawdę grają
ale to bajka
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak robię jeżeli już nie mam szans a niektórzy nadal marudzą, że za dużo - ostatnio miałam taki przypadek, widzę, że ta osoba nadal szuka naiwniaka, który odda mu za bezcen
Ludzie kupujcie te produkty a potem nie strojcie fochów, że w ogóle coś za nie chcemy
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wolałabym bony , x 2
do Paryża i tak bym pewnie nie pojechała bo dzieciaki nie miałyby z kim zostać Wyświetl w wątku >>