Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja od razu eliminuje klikane jakiekolwiek by nie były nagrody Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale generalnie kłania się wczorajszy temat
gdyby ktoś tego nie wyszukał kolejny by się byczył w spa
to jest chyba najlepsze podsumowanie tego, że ktoś musi takie zachowania tępić Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę szkoda
gratulacje dziewczyny Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u nas jest i przyzwolenie ( często od samych rodziców) i niezwykłe możliwości kombinacji
co jak co ale nasz naród potrafi kombinować
i żeby nie było to nie jest wypowiedź w poważnym tonie (nie zarzucajcie mi oczerniania naszych rodaków względem innych nacji ) Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodziło mi o ściąganie w szkołach i przepisywanie esejów itd. Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jak już pisałam nie chodzi mi o kawkę z ranka pitą w jednym konkursie na mamę , innym na siebie
bo to nie ma nic wspólnego z plagiatem ale o przepisywanie wierszy czy naprawdę oryginalnych haseł wartych wspomniane już 100 000 czy jak widać i samochód
uważam, że łatwo obwiniać tych co węszą i wieszać na nich psy , że są zazdrośnicy itd..
ale tak naprawdę mi się nie chce szukać plagiatów ani nie czuje takiej potrzeby , Tobie i wielu innym też ale jak ktoś znajdzie jakiś duży przekręt to nagle setka osób pisze reklamacje, oskarżenia a baty spadają na jednego tego, który zaczął temat
Ja napisałam raz do Onetu jak znalazłam pełno wielkanocnych zdjęć skopiowanych z netu , które okazały się być kradzione ze stron z wystrojem wnętrz
zostałam potraktowana jakbym to ja była winna
żałuję w ogóle , że przesłałam te linki
ale gdybym nie była na 100% pewna nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiadomo , że to może wkurzać, że non stop insynuacje itd.
ale gdyby ktoś z forum nie wgłębiałby się w te teksty to wszystkim plagiatorom uchodziłoby to na sucho Ja np. generalnie nie mam pamięci do hasełek , które wygrywają i bardzo rzadko je czytam (właściwie prawie nigdy)więc nawet nie byłabym w stanie spr czy ktoś coś splagiatował i generalnie szkoda mi na to czasu
Ale nie dziwię się, że jak ktoś zainwestował w konkurs , spędził wieczór na tworzeniu hasełek jest teraz zły
Zresztą tutaj sytuacja była inna bo ktoś przeczytał wiersz, hasło i skojarzyło mu się , że kiedyś gdzieś to słyszał a nie na zasadzie nie wygrałam/em to teraz poszukam czy czasem wiersz nie jest plagiatem
a z tym Cappy to ewidentnie chamstwo ze strony konkursowicza bo wiedział , że to hasło należy do innego gracza i , że ma szanse bo wygrano na nie 100 000
Zresztą ja na studiach miałam wykłady z Amerykanami i Brytyjczykami i dla nich oszustwo to była rzecz nie do pomyślenia, która była bardzo surowo karana a u nas w Polsce nadal pokutuje myślenie, że ściąganie czy plagiat to w sumie nic takiego złego
a opinie na forum tylko o tym świadczą
ja już się wyłączam z dyskusji bo w sumie macie rację i tak do niczego nie prowadzi
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja jej teraz nie zazdroszczę
nie chciałabym być w jej skórze
Żeby nie było ja nie brałam udziału w tym konkursie
Gdyby nie to , że kiedyś wkurzyła mnie dziwną wiadomością nawet bym tu nie pisała
Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie czy organizatorzy wyciągną jakieś konsekwencje
wystarczy chyba nauczka na przyszłość
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja osobiście nie zgłaszam do organizatorów tego typu spraw bo mi się zwyczajnie nie chce
ale dobrze, że ktoś to robi
bo to nie jest fair , że kopiuje się czyjąś twórczość (nie chodzi mi o hasła , które każdy może napisać typu piję sok każdego ranka .... tylko oryginalne hasła - pko - czy też wiersze)
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już mnie nic nie zdziwi Myślałam , że tyle wygrywa bo jest bardzo kreatywna
ale taki plagiat gdzie jak teraz czytam (nie brałam udział w konkursie więc nie widziałam pyt) trzeba było własne wyznanie miłosne napisać zwyczajnie skopiowała wiersz to juz wstyd!!!!
Mam nadzieję , że okaże się jej bo chyba będzie musiała pod obcymi nazwiskami grać bo ludzie będą jej patrzeć na ręce
Do mnie po Bounty też wypociła jakąś groźną wiadomość i generalnie zdziwiła mnie jej ostra reakcja
Absolutnie nie chciałam jej wtedy zaszkodzić
Myślałam , że ktoś kradnie jej prywatne zdjęcia
Chyba rzeczywiście ma się czego obawiać i dlatego straszy ludzi
P.S. Jak to czytasz to nie życzę sobie chamskich prywatnych wiadomości
Ktoś kto plagiatuje musi się liczyć z tym , że jak się go złapie będzie tutaj komentowany
Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kosmetyki Vichy i inne Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez kosza Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też poproszę o takiego maila na olix1982@wp.pl
bo nie mam teraz czasu żeby myśleć co posłać
niedawno był kurier - totalna beznadzieja ta paczka Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czym i co
? Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale może wieczorem podjedzie
chociaż jak kosze takie marne a bonów jeszcze nie ma to nie wiem czy jest na co czekać Wyświetl w wątku >>
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane