Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mixik
Postów 1259
Data rejestracji 29.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
I umnie, sztuk 1 Wyświetl w wątku >>
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska. (Józef Piłsudski)
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
już chcę wysłać wpisując tylko brakujący nr transakcji...
a tu ZONK... paragon urwany na kancie prawym dolnym, gdzie jest numer systemowy!!! nosz ja pier.........
co prawda jakimś cudem nie wyrzuciłem tego dodatkowego kawałka paragonu z potwierdzeniem transakcji kartą płatniczą i tam się znalazł ten oto naddatek papierka paragonu z tym numerem... co za dziadostwo!
teraz nie wiem, czy jak się jakim cudem uda wygrać to nie będzie problemu, bo się pani kasjerce "krzywo wyrwało"...
a tak przy okazji - który do licha ciężkiego to jest "numer transakcji"? Ten obok daty na górze czy właśnie ten "numer systemowy" z dołu po prawej?
powoli tonę... Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Niech zgadne -Orange? Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Teraz już wierzę, że (być może dzięki m.in. mojemu wczorajszemu mailowi wysłanemu nie tylko do organizatora, ale i do pepsi oraz orlena) organizator przeczytał zgłoszenia i wybrał najlepsze...
A dlaczego tak sądzę... Dziewucho - jak Ty to robisz? Co i rusz łapiesz wielkie wygrane... nie żebym był zazdrosny, ale czy masz na to jakiś patent? Jakieś kilka/-naście haseł, które po niewielkich modyfikacjach wygrywają główne nagrody?
W konkach siedzę jakieś 3 lata, choć czasem tylko obserwuję (bo weny brakuje), ale kiedyś wygraliśmy w tym samym konku smartfon - choć nie był główną, to dla mnie był jak główna.
Eh... zwiedzić tyle świata z samych wygranych, do tego 4 kółka... szczerze gratuluję talentu (i szczęścia) Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
dla dzieci... to świecąca zawieszka z napisem Grześki Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
muszę Cię zmartwić, na ten mail w połowie sierpnia wysyłałem dwukrotnie prośbę, żeby sprawdzili, czy moje zgłoszenie dotarło, bo nie dostałem (do dziś) potwierdzenia (typu dziękujemy za udział) i do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi...
jak już to próbuj też tu: promocja(at)ernstcreative.com; office(at)ernstcreative.com; oraz orzezwienie(at)pepsi.pl - co by się Pepsi mogło do tego ustosunkować
btw. tak "przypadkiem" (ostatnio coś dużo tu przypadków ) znalazłem w sieci takie coś: https://www.faceb...ts/10151156122828338 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Poza tym posiadacze fujzbooka mogą im o tym przypomnieć: https://www.faceb...TIVE/333719650048618 Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
kto wie...
z ciekawości sprawdziłem w bazie ostatnie konkursy, w których posyłało się zgłoszenie pod ten sam nr, co w Pepsi na Orlenie, czyli 7057... i idąc tym tropem uczestnicy np. tego konkursu: https://www.e-kon...116492/#.Ui4tdz9SOUk mogą zgarnąć nagrody od Orlenu Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Tylko teraz jest kwestia kto kogo robi w balona - Organizator z nagrodzeniem nieprawidłowo zgłoszonych sms-ów, czy nagrodzeni, którzy rzekomo wysyłali ORL. na konkurs Lukoil i wygrali (a w rzeczywistości posłali prawidłowego sms-a pod prawidłowy nr) Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
ilonar2301 - jeśli nie wygrałaś, to wszystko spoko - tzn. ze względu, że nie powinnaś, bo w końcu poszło na zły numer, czyli zgłoszenie powinno być automatycznie odrzucone.
Ale jak co poniektórzy piszą, że wysłali na ten numer od Lukoil-a zgłoszenie ORL.Pepsi na ORLENIE i wygrali - to albo organizator poleciał w kulki po całej linii, albo ściema leci ze strony zwycięzców (czyli jednak wysłali poprawną treść LUK.Lubię tankować na Lukoil, gdyż...) Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
to zaiste ciekawa sprawa... ale to jedno, a druga ciekawostka - https://www.e-kon...309/p/3414/#p5733660
trudno, może i się posypią karniaki (byle sprawiedliwie), ale szlag mnie trafia, z obydwu powodów:
- po 1. ktoś znajdzie konkurs, nie podzieli się wieścią o nim, zagra, a potem jeszcze szuka paragonu/-ów;
- po 2. wygrywają niepoprawne już z samego założenia zgłoszenia (prefix i temat!)...
Jak tak dalej pójdzie, to (zapewne nie tylko ja) też przestanę się dzielić znalezionymi i jeszcze nie dodanymi konkursami... Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
u mnie tez Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
przy okazji - dziś produkt dnia - papier toaletowy queen 16 rolek za 9,99 zł - o dziwo jeszcze jest Wyświetl w wątku >>
mixik
Postów 1259
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Dzięki... Na infolinii potwierdzili to Wyświetl w wątku >>