Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6126639 Napisano: 07.12.2015 20:03:24 w Kaufland konkursy
Do kiedy mają czas na rozesłanie bonów z Syoss ? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6126089 Napisano: 06.12.2015 23:35:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika81 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

goarik napisał(a):

Cos mi sie wydaje ze w tym konkursie  co do wygrania bylo 20 aut dali polowe swoim!

No fakt,trochę dziwnie to wygląda...

Przecież to oszustwo !!!

Śmierdzi tu szwindlem na odległość, na tyle zgłoszeń takie prawdopodobieństwo? NIEMOŻLIWE

Wszyscy gadają nikt nic nie robi emotka
macie kontakt do fundatora, do organizatora - piszcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6126013 Napisano: 06.12.2015 21:14:07 w TESCO konkursy
izak1000 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Kupiłam to samo co edzia

tylko 8-pak gazowanego nie bierze udziału w konkursie.

biorą udział wszystkie zgrzewki wody   Żywiec  pod warunkiem ,że na paragonie jest. min. 20 zł...

nie wprowadzaj w błąd, biorą udział tylko te wymienione w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6125991 Napisano: 06.12.2015 20:16:06 w Kaufland konkursy
harnas napisał(a):

Kiedy mają czas na rozesłanie bonów z Syoss ?

Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6125852 Napisano: 06.12.2015 11:34:48 w Kaufland konkursy
Kiedy mają czas na rozesłanie bonów z Syoss ? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6125773 Napisano: 05.12.2015 22:53:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,?

nawet jak dobierzesz dwie wody, to paragon będzie nieważny, dzwoniłem do agencji i obowiązują wyłącznie wyszczególnione ZGRZEWKI w regulaminie, bez bodaj smakowych i nie ma możliwości dobierania pojedynczymi butelkami.

to cos czuję, że dużo osób może polec na tym konkursie.....miałam otwarty regulamin ale nie wczytywałam się, muszę zajrzeć!

Jest dokładnie wyszczególnione, każda konkretna zgrzewka opisana w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6125756 Napisano: 05.12.2015 22:33:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,?

nawet jak dobierzesz dwie wody, to paragon będzie nieważny, dzwoniłem do agencji i obowiązują wyłącznie wyszczególnione ZGRZEWKI w regulaminie, bez bodaj smakowych i nie ma możliwości dobierania pojedynczymi butelkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6123046 Napisano: 01.12.2015 15:02:35 w Czy informują/ informowali?
A polomarket Henkel poinformowany? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6122579 Napisano: 30.11.2015 20:16:31 w TESCO konkursy
bridget napisał(a):

harnas napisał(a):

bridget napisał(a):

delvitto napisał(a):

bridget napisał(a):

czy jak  mam zgrzewke zywca  smakołyka 1,5l i do tego 3  butelki zeby dało 20 zł to własciwy zakup czy nie? czy musza wowczas byc 2 pełne zgrzewki?

ja do zgrzewki smako -łyka dokupiłam kilka pojedynczych butelek, i sytuację tą wczoraj opisałam w @ z zapytaniem, czy będą honorować taki paragon. Odpisali mi jedynie, że wody smakowe nie biorą udziału, i nic więcej:( Ale jak to, przecież Regulamin mówi wyraźnie, w podpunkcie k, że wszystkie smaki, tzn, oni sami nie znają swego regulaminu:(

mi Pani powiedziała, ze   ogolnie jakis nieład w regulamin sie wdał, ze ktos cos zle zapisał etc i ze   moga byc   wody  w układzie jakim  kupiłam byle za 20 zł. Chyba na wszelki wypadek dokupie jeszcze 1  paragon.

To bardzo ciekawe co piszesz, gdyż Pani z agencji odpowiedziała, że wyłącznie zgrzewki wymienione w regulaminie biorą udział, ewentualnie wielokrotności zgrzewek będą uznawane tzn np 6x woda żywiec nabita na paragonie, albo musi być zgrzewka. W innych wypadkach paragony są nieważne, więc nie wiem skąd masz informacje o tym, że pojedyncze są honorowane. W regulaminie jest b. wyraźnie opisane.

z Agencji informacja rozmawiałąm telefonicznie jak wczesniej napisałam.

też rozmawiałem z agencją
Nie wiem więc po co sobie utrudniacie zadanie, można ułożyć tak zgrzewki, by było +2 złote do wymaganej liczby i macie zgrzewki kupione. Według mnie będa się trzymali regulaminu i będą problemy przy wydawaniu nagród jak ktoś kupi luzem. Nie bez kozery jest ten zapis w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6122483 Napisano: 30.11.2015 18:50:13 w TESCO konkursy
bridget napisał(a):

delvitto napisał(a):

bridget napisał(a):

czy jak  mam zgrzewke zywca  smakołyka 1,5l i do tego 3  butelki zeby dało 20 zł to własciwy zakup czy nie? czy musza wowczas byc 2 pełne zgrzewki?

ja do zgrzewki smako -łyka dokupiłam kilka pojedynczych butelek, i sytuację tą wczoraj opisałam w @ z zapytaniem, czy będą honorować taki paragon. Odpisali mi jedynie, że wody smakowe nie biorą udziału, i nic więcej:( Ale jak to, przecież Regulamin mówi wyraźnie, w podpunkcie k, że wszystkie smaki, tzn, oni sami nie znają swego regulaminu:(

mi Pani powiedziała, ze   ogolnie jakis nieład w regulamin sie wdał, ze ktos cos zle zapisał etc i ze   moga byc   wody  w układzie jakim  kupiłam byle za 20 zł. Chyba na wszelki wypadek dokupie jeszcze 1  paragon.

To bardzo ciekawe co piszesz, gdyż Pani z agencji odpowiedziała, że wyłącznie zgrzewki wymienione w regulaminie biorą udział, ewentualnie wielokrotności zgrzewek będą uznawane tzn np 6x woda żywiec nabita na paragonie, albo musi być zgrzewka. W innych wypadkach paragony są nieważne, więc nie wiem skąd masz informacje o tym, że pojedyncze są honorowane. W regulaminie jest b. wyraźnie opisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6107354 Napisano: 05.11.2015 18:15:40 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię zakupy w Polomarket, Netto, Biedronka, Merco, Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6106060 Napisano: 03.11.2015 21:52:31 w Zakupy na konkursy - usługi
Zrobię zakupy w Polomarket, Netto, Biedronka, Merco, Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6106058 Napisano: 03.11.2015 21:47:55 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

tak własnie tak mysle
bo ci chcieli kupic konsole i zebym wysłala do Angli i ze niby zrobili przelew ale jest zablokowany i dopiero bank go odblokuje jak dam im nr przesyłki.
Jak sie skapnełam o co chodzi kazałam im isc w pierony, a dzis ten @ , łamana polszczyzna.
A ja regularnie z allegro korzystam.

Materyjko ale sie teraz zestresowałam...

to się fachowo nazywa przekręt somalijski czy jakoś tak emotka

wysyłają fałszywe potwierdzenie przelewu i piszą, że syn ma urodziny, żebyś dzisiaj nadała, a pieniędzy nigdy nie zobaczysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#5954706 Napisano: 12.12.2014 09:53:37 w Paragony
Kupię dwa paragony na Nature - Diamenty,
propozycje pw.
Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#5954571 Napisano: 11.12.2014 22:07:35 w Paragony
propozycje pw.
Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#5954487 Napisano: 11.12.2014 19:24:48 w Paragony
harnas napisał(a):

propozycje pw.

Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#5954218 Napisano: 11.12.2014 13:02:55 w Paragony
propozycje pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#5932550 Napisano: 18.10.2014 15:57:41 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały w loterii Milki emotka
wzięłam udział, ale nie dla siebie chciałam wygrać dla dzieciaków z biedniejszej rodziny, bo co mi szkodzi spróbować skoro kupowałam czekolady emotka pytanie brzmi: co jeśli uda się i zadzwonią czy pytają zaraz o dane? Czy bez problemu mogę taką nagrodę tej rodzince przekazać? emotka

również chętnie się dowiem jak to jest, podaje się od razu dane dziecka? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#4798862 Napisano: 31.10.2011 04:31:34 w co chcielibyście wygrać?
laptop ewentualnie ipodzik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas