Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6263208 Napisano: 03.10.2016 11:35:34 w Biedronka
jokan napisał(a):

harnas napisał(a):

czeko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

no niestety akcja z kawą zakończona

Tak była do wczoraj,a dziś czekolady:)

Jak to? A nie trwa przypadkiem do 4.10?

do 4.10 można chyba bony wykorzystać, teraz trwa akcja z czekoladą

mozecie dac linka?

6-7 strona w nowej gazetce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6263198 Napisano: 03.10.2016 11:31:09 w Biedronka
czeko napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

no niestety akcja z kawą zakończona

Tak była do wczoraj,a dziś czekolady:)

Jak to? A nie trwa przypadkiem do 4.10?

do 4.10 można chyba bony wykorzystać, teraz trwa akcja z czekoladą Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

harnas

#6263168 Napisano: 03.10.2016 10:58:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Mulinka napisał(a):

W nocy ( 4:38) dostałam takiego maila :

Zgodnie z Regulaminem Loterii, prosimy o przesłanie oryginału PARAGONU
potwierdzającego zakup Produktu, z którego Kod został zgłoszony do
Loterii oraz WIECZKA opakowania Produktu z widocznym i czytelnym Kodem.
Nieprzesłanie w/w dowodów skutkuje wykluczeniem Zgłoszenia z Loterii.
Dotyczy Kodu nr ( i tu numer) . Wcześniej żadnego telefonu. Czyżby rezerwa?

Miał ktoś tak może i jeśli to wygrana czy oświadczenie również trzeba wysłać ( proszę o wiadomość, może być na priv) ... chodzi o Almette oczywiście emotka

to wyłącznie weryfikacja zgłoszenia, kilka osób na forum też tak miało. Jeśli nie prześlesz paragonu i wieczka twoje zgłosznie nie weźmie udziału w losowaniu

de facto i tak nie weźmie, bo przesyłka dotrze do nich później, niż będzie losowanie emotka
a wysyłają to tylko jak z tego samego IP wyślesz ten sam kod 2 razy, także kombinowanie w jakimś stopniu wyeliminowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6262545 Napisano: 01.10.2016 09:59:07 w Biedronka
delvitto napisał(a):

w regulaminie winiary jest napisane zaraz na początku, że można wygrać tylko jedną nagrodę 1 raz na 1 adres. Ale potem, w dalszych punktach jak gdyby to się nie potwierdza, bo zrozumiałam, że można, z różnych stopni, wygrać więcej. Gdyby pierwszy zapis był prawidłowy, to pierwsze 1000 zgłoszeń, wygrywających nagrodę IV stopnia, już by wygrać nie mogły? Jak to rozumiecie?

właśnie ten regulamin ktoś na kolanie pisał, ale obecnie wygląda to, że te pierwsze 1000 osób wygra tylko ten zestaw kuchenny i na więcej szans nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6262472 Napisano: 30.09.2016 23:24:20 w Biedronka
giulietta napisał(a):

lager napisał(a):

Prędzej uwierzę, że ktoś nie wygrał mając 30 paragonów, niż że ktoś wygrał tylko 1 emotka

wiara czyni cuda, możesz mi wierzyć  emotka  sama jestem w szoku, ale mój sposób na loterie, których jak dla mnie w ogóle nie powinno być na rynku (chyba, że będą dobrze zabezpieczone) to jak nagrody dzienne to 1 zgłoszenie dziennie (i to nie zawsze), a jak tyg. to 1 na tydzień emotka  może temu nie wygrywam w loteriach  emotka  i jeden numer paragonu zgłaszam tylko raz  emotka  

giulietta ale nie pozwiesz Smolara jak nie dadzą Ci auta ? emotka Wyświetl w wątku >>
1 assal 0

harnas

#6262272 Napisano: 30.09.2016 16:25:49 w Carrefour konkursy
Są zwroty z I tury testowania P&G na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

harnas

#6262233 Napisano: 30.09.2016 15:38:41 w Biedronka
joan napisał(a):

aerdna napisał(a):

Ciekawe czy chociaż samochody przed kamerą będą losować...

Pewnie "nie ma takiej potrzeby" 

molestować ile się da to zmiękną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6262210 Napisano: 30.09.2016 15:12:50 w Biedronka
mia napisał(a):

harnas napisał(a):

aerdna napisał(a):

dzasmina napisał(a):

mogliby podawać listę z wylosowanymi numerami, bo wierzyć mi się nie chce, że znów nic. na pewno smsy mi nie dochodzą emotka

Musi coś być na rzeczy, skoro nie chcą jej publikować...
Może 1/3 numerów się powtarza ? emotka

zawsze u Smolara jest ten problem ze nie wszystkie SMS znalazly wlasciciela. Moze trzeba ich meczyc o te liste?

A żebyś wiedział, że zara będę dzwonić. Swego czasu, żeby nie lista, to moja nagroda poszłaby u nich w ciul do rezerwy... I jeszcze bredzili, że to wina mojego telefonu, jak masę osób  smsa nie dostało.  emotka

szybko odpisują, napisali by podać numer tel i sprawdzą na liście. Proponuję pisać wszystkim, może się zreflektują i upublicznią po prostu listę. Chyba, że faktycznie jakiś przekręt jest, że te same numery się pojawiają i dlatego nie upubliczniają.

dla chętnych: biuro@smolar.pl Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

harnas

#6262187 Napisano: 30.09.2016 14:47:38 w Biedronka
aerdna napisał(a):

dzasmina napisał(a):

mogliby podawać listę z wylosowanymi numerami, bo wierzyć mi się nie chce, że znów nic. na pewno smsy mi nie dochodzą emotka

Musi coś być na rzeczy, skoro nie chcą jej publikować...
Może 1/3 numerów się powtarza ? emotka

zawsze u Smolara jest ten problem ze nie wszystkie SMS znalazly wlasciciela. Moze trzeba ich meczyc o te liste? Wyświetl w wątku >>

harnas

#6261819 Napisano: 29.09.2016 21:45:29 w Biedronka
czeko napisał(a):

trampek, napisał(a):

harnas napisał(a):

trampek, napisał(a):

harnas napisał(a):

trampek, napisał(a):

co z ta kawa odbieral ktos z was ten bon? to jest na kolejne zakupy czy jak? bo waham sie czy kupowac kawe na zwrot? czy duzo jest z tym zamieszania??

bezproblemowo, dostajesz po prostu wygenerowany bon o wartości tych zakupionych kaw

A przy kasie jak trzeba powiedziec zeby wiedzieli o co chodzi, ze chce zwrot za zakupioną kawę?? emotka czy cos innego.

teraz chyba już wszystkie Biedronki wiedzą o co chodzi emotka

mam nadzieje, bo ja mieszkam w malej miejscowosci to nie wiem xD ale moze kupie. A isc w ten sam dzien czy na drugi? czy to obojetne bo niby trzeba testowac xD

Też mnie to nurtuje, czy można kupić i oddać kawki w ten sam dzień:)

nie wiem jak reszta, ja bralem kawy kolo poludnia a oddalem kolo 18 i nikt mi nie liczyl czy w te 6h zdążyłbym wypróbować emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

harnas

#6261814 Napisano: 29.09.2016 21:35:09 w Biedronka
trampek, napisał(a):

harnas napisał(a):

trampek, napisał(a):

co z ta kawa odbieral ktos z was ten bon? to jest na kolejne zakupy czy jak? bo waham sie czy kupowac kawe na zwrot? czy duzo jest z tym zamieszania??

bezproblemowo, dostajesz po prostu wygenerowany bon o wartości tych zakupionych kaw

A przy kasie jak trzeba powiedziec zeby wiedzieli o co chodzi, ze chce zwrot za zakupioną kawę?? emotka czy cos innego.

teraz chyba już wszystkie Biedronki wiedzą o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6261798 Napisano: 29.09.2016 21:18:08 w Biedronka
trampek, napisał(a):

bezproblemowo, dostajesz po prostu wygenerowany bon o wartości tych zakupionych kaw Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6261581 Napisano: 29.09.2016 12:39:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

czy w promocji dove będe mogła kupić DOVE DERMA SPA? Kto wie? Może mogę to zaliczyć jako balsam ?

jeżeli zmieści  się  cenowo...
13.Balsamy I mleczka – do 15,99 zł
 to chyba tak

nawet nie musi się mieścić, zwrócą Ci po prostu maksymalną kwotę, jeśli zakup przekracza tę wartość Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

harnas

#6260999 Napisano: 28.09.2016 11:57:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Czy w tym konkursie PKP bilet musi byc kupiony na moje nazwisko?
Bo wiecie ja sie w pracy zajmuje podrózami słuzbowymi i tych biletów trochę kupuje emotka

no oczywiście ^^ Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6260895 Napisano: 28.09.2016 09:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

dang21 napisał(a):

Dokładnie,  też to zauważyłam.  Dublowane konkursy powinny być usuwane. Mógłby się ktoś tym porządnie w końcu zająć. 

Wszelkie duble zgłaszam, jakby co. Tzn. te, które wykryję.

też zgłaszam, nawet podaje im linki do konkursów, które się dublują, żeby się administracja nie przemęczała szukaniem - czasami usuną po kilku dniach, czasami w ogóle ... Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6260889 Napisano: 28.09.2016 09:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Kolejny konkurs w bazie z błędna data zakończenia. Syrena gąbki zakonczona a w bazie jeszcze trwa.. nie mozna jakos zmotywowac ludzi zeby dodawali konkursy  bardziej sumiennie? To już kolejny konkurs promocyjny w bazie gdzie jest taki numer. Wiem ze mozna zglaszac bledy przez konieczynke ale nie weryfikuje poprawnosci danych w trakcie konkursu tylko zawsze gram na koniec. Wtedy jest juz za pozno by wprowadzac zmiany.. 

bylabym za punktami karnymi za błędne wprowadzenie. Wiele razy mialam, ze konkurs trwa. A niestety juz bylo po. 
Ludzie chca didac jak najwięcej konkursow i robia to bylejak

Najbardziej irytujące jest dodawanie po 5 razy tego samego konkursu pod zmienionym linkiem. System informuje, że konkurs jest w bazie, a mimo to kombinatorzy dodają ten sam konkurs kilka razy dla "punkcików" i dostępu do wątków. A pionas jakoś szczególnie nad tym porządkiem nie panuje, pomimo zgłoszeń. Bajzel się robi w bazie ... Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6259839 Napisano: 26.09.2016 11:33:18 w Biedronka
no to czapki z głów, że dla 2zł chciało Ci się ^^ Wyświetl w wątku >>

harnas

#6259828 Napisano: 26.09.2016 11:17:08 w Biedronka
mowicie o tych zwrotach co można dostać 3zł w bonie do Biedry bo sok Was niezadowala ?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6259564 Napisano: 25.09.2016 13:52:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Zastanawia mnie jedna rzecz. Czy w przypadku konkursow polegajacych na dokonczeniu zdania, zamieszczacie to zdanie w swoim rozwiazaniu czy tylko jego dokonczenie?
Jak jest krotki poczatek to nie ma problemu, ale co w przypadku dłuższych zdań...
Bo np. w tym konkursie http://www.e-konk...ur.html#.V-ea3e9kjIU
prefiks plus poczatek zdania zajmuja juz 101 znakow ;/

Wystarczy, zgodnie z instrukcją "dokończyć zdanie", nie trzeba przepisywać początku  emotka

Powiem Ci tak - nie ma reguły. Bo czasami, gdy konkurs jest długi, jest dużo zgłoszeń i w momencie wybierania laureatów "komisja" przeczyta sobie raz zdanie, a później czyta SMSy nadeslane, więc ten początek im gdzieś zanika i pozostałe SMSy się słabo kleją. Kiedyś główną nagrodę wygrałem SMSem, gdzie napisałem cały początek, innym razem nie pisałem i też coś wpadało, więc nie ma reguły jakiejś. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6258958 Napisano: 23.09.2016 12:21:13 w Biedronka
moniap82 napisał(a):

czy u smolara trzeba wysłać wszystkie paragony czy mozna sie dowiedziec który wygrał?

wszystkie zgłoszone musisz wysłać, jeśli jest wśród nich zwycięski to przesyłają nagrodę Wyświetl w wątku >>
0 0