Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#6271295 Napisano: 18.10.2016 12:19:57 w Biedronka
falus napisał(a):

harnas napisał(a):

scrabble napisał(a):

harnas napisał(a):

monisss napisał(a):

harnas napisał(a):

monisss napisał(a):

a jak myślicie ile by trzeba było zainwestować, żeby zagrnać taki samochód? ja wiem, że to też kwestia farta ect.. ktoś szacował mniej więcej?

statystycznie? Tyle ile ten samochód był wart. 
Tzn prawie 700tys zgloszen * 1,39 zł za puszkę /21 samochodów - cos kolo 46tys emotka

czyli nie opłacalne;) 

tu były do wygrania karty po 400zł jeszcze, więc pewnie dlatego było 3 razy tyle zgłoszeń co poprzednio 

Ale jedno trzeba podkreślić, Biedra nie pochowała puszek po 1,39 zł. W konkursie Pepsi i Lays, po tygodniu nie było u mnie żadnego małego napoju i ani 1 puszki przez cały okres trwania a teraz full  emotka

no cola na pewno zorganizuje niedlugo podoba akcje, bo wzrost sprzedaży na pewno mieli mega emotka

Niech organizuje emotka  tylko, żeby nie prowadził tego smolar emotka

O tak! Choć to chyba marzenia ściętej głowy! Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6271274 Napisano: 18.10.2016 11:58:52 w Biedronka
scrabble napisał(a):

harnas napisał(a):

monisss napisał(a):

harnas napisał(a):

monisss napisał(a):

a jak myślicie ile by trzeba było zainwestować, żeby zagrnać taki samochód? ja wiem, że to też kwestia farta ect.. ktoś szacował mniej więcej?

Tzn prawie 700tys zgloszen * 1,39 zł za puszkę /21 samochodów - cos kolo 46tys emotka

czyli nie opłacalne;) 

tu były do wygrania karty po 400zł jeszcze, więc pewnie dlatego było 3 razy tyle zgłoszeń co poprzednio 

Ale jedno trzeba podkreślić, Biedra nie pochowała puszek po 1,39 zł. W konkursie Pepsi i Lays, po tygodniu nie było u mnie żadnego małego napoju i ani 1 puszki przez cały okres trwania a teraz full  emotka

no cola na pewno zorganizuje niedlugo podoba akcje, bo wzrost sprzedaży na pewno mieli mega emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6271265 Napisano: 18.10.2016 11:43:42 w Biedronka
monisss napisał(a):

harnas napisał(a):

monisss napisał(a):

czyli nie opłacalne;) 

tu były do wygrania karty po 400zł jeszcze, więc pewnie dlatego było 3 razy tyle zgłoszeń co poprzednio  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

harnas

#6271255 Napisano: 18.10.2016 11:38:37 w Biedronka
monisss napisał(a):

Tzn prawie 700tys zgloszen * 1,39 zł za puszkę /21 samochodów - cos kolo 46tys emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

harnas

#6271250 Napisano: 18.10.2016 11:33:51 w Biedronka
Loteria Smolara z Persilem była właśnie od września 2015 roku, stąd tak duża liczba starterow 737. Wygląda to na jednego hurtownika ... o_O Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6271235 Napisano: 18.10.2016 11:16:07 w Biedronka
A pytanie do Was - numery 737 to nie jest jeden z nowszych rzutów operatorów? Od kiedy je macie? Wydaje mi się, że hurtownicy polecieli tymi numerami stąd wspólny przedzial numerow paragonow dla numerow 737 Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6271200 Napisano: 18.10.2016 10:40:27 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

monisss napisał(a):

ja tam ide po starter na 737:P szczesciu trzeba pomoc emotka ja też bez samochodu

Patrząc na listę wygranych numerów przypomniała mi sie loteria Persil. Tam też głównie przewijały się numery z tymże początkiem. Czy się mylę?

nie mylisz sie emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

harnas

#6270993 Napisano: 17.10.2016 20:24:59 w Biedronka
kumulacja napisał(a):

bonitta napisał(a):

No to jak obstawiacie, ile było zgłoszeń? ja jutro będę wiedziała to Wam tu napiszę emotka

150 000 zgłoszeń?

w poprzedniej edycji było prawie 300tys, teraz mysle ze nie bylo mniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6270969 Napisano: 17.10.2016 19:58:01 w Biedronka
Nikt się do Aygo nie przyznaje? Wszystko hurtownia zgarnęła ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6270878 Napisano: 17.10.2016 18:11:01 w Biedronka
A tak w ogóle to zwróćcie uwagę na nagrodzone paragony z numerów 737 ... wszystkie oscylują w przedziale 410XXX-500XXX Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6270857 Napisano: 17.10.2016 17:51:36 w Biedronka
mattadore napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

banka-manka napisał(a):

http://www.smolar...t/files/Laureaci.pdf

chyba musze startera na 737 poszukac... az 7 takich numerów wylosowali emotka

ich dłoń losująca lubi ten numer , zawsze dużo go w loteriach u nich emotka

hurtownicy lubią ten numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6270546 Napisano: 17.10.2016 12:13:51 w Biedronka
marzenier napisał(a):

harnas napisał(a):

Smolar będzie losował na yt samochodziki dziś? emotka

Być może ...
Ale chyba nie myślicie,że oni wrzuca juz dziś film z losowania.
Przeciez trzeba go zmnotować emotka
Myślę,że najpierw wlosuja,poinformuja telefonicznie te auta i potem wrzuca ten film.
Mam tylko nadzieje ze nie pokażą laureatów rezerwowych bo wg.mnie to jest nieludzkie emotka

Pokażą, Smolar lubi się znęcać nad rezerwą emotka  Jak w poprzedniej edycji mieliśmy tu jednego "prawie" laureata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6270536 Napisano: 17.10.2016 12:01:18 w Biedronka
Smolar będzie losował na yt samochodziki dziś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6270173 Napisano: 16.10.2016 14:03:21 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

harnas napisał(a):

shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy wysyłał ktoś z was kurierem telewizor (40cali).
Myslalam, ze jest to prosta sprawa, koszt ok 30 zł, a tu w internecie natrafiam na informacje, ze TV powinno byc na palecie przewozone, ostreczowane itp.
Jak to jest w realu? 

normalnie kurierem, koszt do 20zł... może byc ostreczowane, moze byc w kartonie tylko i opisane lub oklejone naklejkami OSTROŻNIE!

Gdyby taki TV dojechał uszkodzony to co wtedy?
Jest możliwość wykupienia jakiegoś "ubezpieczenia" itp? 
To nie są tanie sprzęty...

Zależy jakim kurierem wysyłasz. Większość zastrzega sobie, że ubezpieczyciel danej firmy kurierskiej nie wypłaci sumy ubezpieczenia, jeśli TV nie będzie dobrze zabezpieczony wysyłką paletową. Ale może są jakieś firmy, które wysyłają i zwykłymi przesyłkami.

A co do poprzednika - naklejenie sobie oznaczeń typu: Ostrożnie, Uwaga, Szkło itd. nic nie zmienia, na sortowni i na pace w aucie taki telewizor i tak może fruwać emotka

a wracając do Twojego postu... wiesz jak przyjeżdżały tv od avanti?? Nawet nie były "ostreczowane", a były ubezpieczone i wiem, że osoby które dostały uszkodzone TV, dostały nowe, a agencja kasę z ubezpieczenia emotka

Nie wiem, czy się kiedyś zagłębiałaś w przepisy przewozowe danych przewoźników, tam często są zapisy, że np. sprzęty elektroniczne przekraczające jakieś gabaryty powinny być nadawane na paletach, niektórzy przewoźnicy w ogóle nie przewożą niektórych sprzętów  itd. 
Co do Avanti to nie mam pojęcia jak wysylają, jednak jeśli mieli 100 TV do rozwiezienia to myśle, że samej firmie kurierskiej było na rękę, że wysłali to owinięte w zwykłą folię bąbelkową.  Jednak firma a nadawca prywatny to spora różnica.
Polecam po prostu poczytać u przewoźnika, którego chcesz wybrać, czy nie ma zapisów o przewozie niektórych towarów na specjalnych warunkach, żebyś później nie miała problemu z ewentualnym odszkodowaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6270158 Napisano: 16.10.2016 12:54:18 w SZUKAM....
shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy wysyłał ktoś z was kurierem telewizor (40cali).
Myslalam, ze jest to prosta sprawa, koszt ok 30 zł, a tu w internecie natrafiam na informacje, ze TV powinno byc na palecie przewozone, ostreczowane itp.
Jak to jest w realu? 

normalnie kurierem, koszt do 20zł... może byc ostreczowane, moze byc w kartonie tylko i opisane lub oklejone naklejkami OSTROŻNIE!

Gdyby taki TV dojechał uszkodzony to co wtedy?
Jest możliwość wykupienia jakiegoś "ubezpieczenia" itp? 
To nie są tanie sprzęty...

Zależy jakim kurierem wysyłasz. Większość zastrzega sobie, że ubezpieczyciel danej firmy kurierskiej nie wypłaci sumy ubezpieczenia, jeśli TV nie będzie dobrze zabezpieczony wysyłką paletową. Ale może są jakieś firmy, które wysyłają i zwykłymi przesyłkami.

A co do poprzednika - naklejenie sobie oznaczeń typu: Ostrożnie, Uwaga, Szkło itd. nic nie zmienia, na sortowni i na pace w aucie taki telewizor i tak może fruwać emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

harnas

#6269857 Napisano: 15.10.2016 11:37:05 w Biedronka
Najwyżej będzie rezerwa emotka
Ale ogólnie zwróćcie uwagę na zdjęcia poglądowe, tam jest tylko zwykła cola i nie ma mowy o wielopakach. Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6268334 Napisano: 12.10.2016 14:27:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

harnas napisał(a):

dla mnie głupotą i szczytem naiwniactwa jest Twoj post, ale opinie zachowałbym dla siebie, gdybyś nie starała się oceniać wypowiedzi innych. Jak widzisz jest to moja OPINIA i jest taka a nie inna. Jak wygrasz śmiało wstaw zdjęcie w nowym A3 i wtedy uwierzę, bo jak na razie są to gruszki na wierzbie.

Wiesz, różnica w opiniach między nami wynika stąd, że Ty opierasz opinię na WIERZE, a ja na WIEDZY emotka

Mam jednak nadzieję, że część społeczeństwa podziela Twoje zupełnie-pozbawione-podstaw zdanie i świadomie zrezygnowała z ubiegania się o samochody emotka

widzisz, będziesz miała większe szanse udowodnić mi, że się da. Czekam na zdjęcie w a3 emotka  peace! Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6268264 Napisano: 12.10.2016 13:27:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Nie mogę znaleźć wątku, bo wyszukiwarka na forum jest beznadziejna, więc spytam tutaj: Gdzie najtaniej można znaleźć Ferrero konkursowe? emotka  

Ja brałem w żabce, było po 9,99, ale wszystko wykupiłem  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#6268227 Napisano: 12.10.2016 12:17:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy były już wyniki Tchibo w Intermarche emotka

nie, ale będą niedługo emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0

harnas

#6268118 Napisano: 12.10.2016 10:33:40 w Biedronka
nelunia napisał(a):

coca -cola ostatni etap:

- losowanie nr 4) w dniu 17.10.2016 r. ze zgłoszeń otrzymanych w okresie trwania czwartegoetapu tygodniowego loterii, tj. od godz. 00:00:00 dnia 06.10.2016 r. do godz. 23:59:59 dnia
15.10.2016 r.

nawet nie chcę myśleć ile będą mieli zgłoszeń w ostatnim etapie ... W poprzedniej loterii Smolara dla C-C w Biedrze było ponad ćwierć miliona zgłoszeń Wyświetl w wątku >>
0 0