Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika harnas

harnas

#7219639 Napisano: 07.11.2024 16:51:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiaj za 3 etap Kaufland informował?

• Etap 3: 24.10.2024 r. – 30.10.2024 r.
?? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7211664 Napisano: 06.10.2024 19:57:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
agicho napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Zastanawiałem się, dlaczego nie dostałem nagrody z Nuii. Wygląda na to, że mnie też wykiwali.

Napiszę do nich, ale widzę, że chyba w ten sposób dorabiają. Wysyłanie pocztą, szukanie kruczków... Dla mnie Kropka Bordo to cwaniacy i może przydałoby się napisać kilka skarg do producentów produktów, to więcej nie dostaliby zlecenia...

Mnie w Nuii i w Lewiatanie i Kaktusie Chorten oszwabili . I tylko w tej agencji rzekomo błędy w numerze  paragonów  jakoś w innych agencjach nie popełniam..literówek w mailu też nie ...numer telefonu też prawidłowo wklpuję .mtylko wiecznie niby numer . 
Podejrzewam, że takich zostawionych wręcz powiem krótko przywłaszczonych nagród jest znacznie więcej .

Jest prosty sposób, ja piszę maile do fundatorów, tam gdzie Kropka odwala te akcje, a w kopii zacznę dodawać adresy mailowe kropki od dziś, niech wiedzą, że opisuję do fundatorów to co robią emotka Wyświetl w wątku >>

harnas

#7205006 Napisano: 10.09.2024 22:31:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

harnas napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy

ja na nich piszę do wszystkich fundatorów gdzie gram, o ich nieuczciwych zapisach regulaminowych, brakach rezerwy, przechodzeniu nagród dla agencji itd. może niedługo poskutkuje emotka

Co Wy się tak ich czepiacie ? jak nie ma rezerwy to nie wina agencji tylko tak wybiera sobie fundator nagród. Wysyłka paragonów jest upierdliwa, ale minimalizuje ryzyko wałków

Poczytaj regulaminy większości głównych agencji, to kalki ich jednego wzoru. Narzucają takie zapisy fundatorom, a oni nieświadomi to akceptują. Tym samym na taki mecz w DE pojechało sobie pewnie większość z pracowników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7205002 Napisano: 10.09.2024 22:19:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy

ja na nich piszę do wszystkich fundatorów gdzie gram, o ich nieuczciwych zapisach regulaminowych, brakach rezerwy, przechodzeniu nagród dla agencji itd. może niedługo poskutkuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7204433 Napisano: 07.09.2024 09:08:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy w lidl łowicz nie ma bezpośredniego linku żeby wpisac tekst, po quizie dałam wyślij i dolna część zniknęła emotka

i ja mam ten problem, muliło, muliło i zamknęło się, a jak chcę drugi raz zacząć to mam info, że paragon już wykorzystany

u mnie to samo .... Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7204432 Napisano: 07.09.2024 09:08:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy w lidl łowicz nie ma bezpośredniego linku żeby wpisac tekst, po quizie dałam wyślij i dolna część zniknęła emotka

i ja mam ten problem, muliło, muliło i zamknęło się, a jak chcę drugi raz zacząć to mam info, że paragon już wykorzystany

u mnie to samo .... Wyświetl w wątku >>

harnas

#7202794 Napisano: 30.08.2024 17:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a jak ta Favita informuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7201003 Napisano: 22.08.2024 22:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

onmyown napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie mogę wysłać oba paragony z dino  w jednej kopercie na siebie i na męża? Ktoś próbował tak robić u kropki?? ( tylko, że mąż nie jest zameldowany pod tym adresem co ja)

Organizator nie uwzględnia przesyłek, którezawierają komplety dokumentów dotyczące więcej niż jednego Uczestnika – w
takim przypadku wszyscy Uczestnicy, których dokumenty zostały przesłane jedną  przesyłka tracą prawo do Nagrody I Stopnia i odpowiednio Nagrody II Stopnia.

Ja wygrałam w Nuii Delikatesy na siebie i męża i też chciałam tak wysłać ale odpisali , że mamy wysłać osobno . Więc napisałam aby podali nr  paragonów i też mi nie podali .

Coś niezbyt sympatyczna i proludzka ta agencja, że tak to delikatnie ujmę... Do Avanti nawet nie mają podjazdu. Ehh, to nie wróży dobrze przy próbie zmiany uczestnika wyjazdu na mecz do Dortmundu emotka

Absolutnie zmiana uczestnika nie wchodzi w grę. Nie ja jedna pytałam. Nie ma takiej opcji i koniec.

to jest najgorsza agencja ze wszystkich. Zapisy idiotyczne w regulaminie, by więcej płacić za przesyłki, wszelkie kruczki by nie wydać nagród, więc i ja odsyłam dortmund, mimo że nie pojadę, niech się ugryzą w nos, pracownicy i ich rodzinki na mój bilet też nie pojadą, figa Wyświetl w wątku >>

harnas

#7132764 Napisano: 21.10.2023 11:02:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mrmax napisał(a):

oni informują z reguły w piątki i dają czas do końca niedzieli, standardowa polityka by ktoś był na wyjeździe czy miał ogrom spraw domowych  emotka  wysłałem im paragon 14 min po północy, to była negatywna weryfikacja z z powodu spóźnienia. Robią  wszystko by nie wydać tych nagród, a ludzi rozliczają co do sekundy. Mam nadzieję że sponsorzy się obudzą i sięgną po inne, przyjaźniejsze agencje na rynku, bo można robić robotę dobrze, sumiennie, regulaminowo, ale być przyjaznym i pomocnym dla ludzi, a nie działać mechanicznie jak AI. Na wzór warto wskazać AVANTI, tylko oni dość mocno zawężone mają marki partnerskie emotka

To już jest czysta złośliwość. Naprawdę. Ja kiedyś uważałam fortis za fajną agencję, ale jak zrobili ten przekręcony konkurs w żabce, w którym było kilka tysięcy kodów do rozdania, a oni twierdzili, że rozdali wszystko, bo mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń, a na forum nie pochwalił się praktycznie nikt, to straciłam do nich szacunek, chociaż sama nie brałam w tamtym konkursie udziału. Ale takie jawne oszukiwanie i traktowanie ludzi jak idiotów jest dla mnie nie do przyjęcia.

i to jest właśnie to, sami regulaminu się nie trzymają (w kwestii powiadomienia jak w tej monsterowej żabce), a ludzi rozliczają co do sekundy

fortis już dawno miał markę agencji, co przygarnia sobie nagrody. Organizowali w dealz predatory chociażby i też jedna osoba się pochwaliła, a nagród setki. Przykładów jest więcej. Dobrze będzie jak fundatorzy się odwrócą od nich. Wyświetl w wątku >>

harnas

#7128571 Napisano: 04.10.2023 21:08:31 w Czy informują/ informowali?
dagrasso z którego tygodnia informowało? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7111577 Napisano: 25.07.2023 20:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

harnas napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

Poniżej 20minut? Mi rozwiązanie na 500pkt zajęło prawie dwie godziny

No grałam łącznie 2h, mam na myśli zliczony czas samego odpowiadania na pytania 21 min = 1,75 sekundy na pytanie

dobrze rozumiem, że odpowiedziałaś na wszystkie pytania, które zajęły 2h, żeby wygrać leżak za 3 dychy? Ten konkurs stał się absurdalny

Za tyle punktów to już raczej kosz piknikowy. Z kolei leżaki wygrywa się 2 o wartości łącznej około stówki. Dla mnie ten quiz jest zwyczajnie przyjemny, a jego rozwiązywanie sprawia frajdę. Nagroda to  raczej taki dodatek. A i nie trzeba pić piwa, kody można niedrogo kupić na forum 

to bardzo dobrze, że są konkursy, które jednym trafiają w gusta, innym nie emotka  mnie przy wynikach po 50 szt zwyczajnie zaczynają oczy boleć czytając te same pytania Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7111571 Napisano: 25.07.2023 20:27:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

harnas napisał(a):

Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

No grałam łącznie 2h, mam na myśli zliczony czas samego odpowiadania na pytania 21 min = 1,75 sekundy na pytanie

dobrze rozumiem, że odpowiedziałaś na wszystkie pytania, które zajęły 2h, żeby wygrać leżak za 3 dychy? Ten konkurs stał się absurdalny

A to nie większość konkursów tak wygląda? emotka  Spędza się czas na pisaniu tekstu lub robieniu zdjęcia, co później może przynieść nam jakąś słabą nagrodę pocieszenia albo nawet żadną. Tu przynajmniej komplet leżaków jest w pewnym sensie gwarantowany. I zdecydowanie nie kosztuje 30 zł.

no raczej nakładem takiego czasu i dla tak słabej nagrody nie byłbym zadowolony, tym bardziej, że musisz kupić kilka piw, są prostsze konkursy, by wygrać leżak. Chyba że tu rywalizujesz z botem Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7111562 Napisano: 25.07.2023 20:06:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nadkusia napisał(a):

otter napisał(a):

dobrze rozumiem, że odpowiedziałaś na wszystkie pytania, które zajęły 2h, żeby wygrać leżak za 3 dychy? Ten konkurs stał się absurdalny Wyświetl w wątku >>
2 mia, adamo86 0

harnas

#7107734 Napisano: 11.07.2023 20:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

ile pkt dawało leżak w Somersby w II etapie?

podbijam Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7107660 Napisano: 11.07.2023 16:44:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ile pkt dawało leżak w Somersby w II etapie? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7097656 Napisano: 02.06.2023 15:00:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widać, że w Rodowitej miejscowość Zduny znalazły patent na organizatora ... albo rodzinka emotka Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

harnas

#7093714 Napisano: 16.05.2023 14:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

pikawka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy z Rodowitej wygrywały opisy czy zdjęcia? Trzeba dać opis i zdjęcie? Podpowie ktoś? emotka

Albo foto albo zdjęcie. Ja wygrałam zdjęciem emotka   nie pocieszę Cię… Pani wczoraj powiedziała, ze w drugim tygodni mieli ponad 600 zgłoszeń…… emotka

I ja jej wierzę, bo będąc dziś rano w Dino, z 3 palet - wody gazowanej nie było ani 1 butelki, lekko gazowane były 4sztuki, a niegazowanej pół palety, ale tylko dlatego, że stała zupełnie gdzie indziej.
Gdy zostałem zaczepiony i zapytany czego szukam, mówiąc o Rodowicie usłyszałem, że wszystko wykupione i nie ma więcej na magazynie, a Pani kasjerka powiedziała mi potem, że ludzie tylko tę wodę kupują, bo "grają o sprzęt kuchenny" emotka

to chyba zależy od lokalizacji, u mnie stała cała paleta, świeżo wystawiona, do tego jest promocja na tę wodę, wiec każdy sklep ma być dobrze zatowarowany. A wiadomo, że o thermomixy będą grać tłumy Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7093509 Napisano: 15.05.2023 19:14:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pumba napisał(a):

Tak się zastanawiam, czy ktoś wygrał w Rodowicie samym tekstem?  emotka

filmik trafiony, zdjęcie trafione, tekst póki co pudło.
Najlepsze, że najdłużej siedziałam nad tekstem ... emotka Wyświetl w wątku >>
1 pumba 0

harnas

#7085572 Napisano: 24.03.2023 15:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z jakiego nr dzwoni tmobile? Wyświetl w wątku >>
0 0

harnas

#7085571 Napisano: 24.03.2023 15:56:22 w Połączenia nieodebrane
Z jakiego nr dzwoni tmobile? Wyświetl w wątku >>
0 0