Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
erwu76
Postów 44
Data rejestracji 11.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Disney lubi powiadamiać listem poleconym, zatem "Ludzie zejdźcie z drogi..." Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli nie ma informacji o ograniczeniach, to ich nie ma. W tamtym roku brałam udział w konkursie "Leona", wysłałam dłuższą niż 160 znaków odpowiedż i była nagroda. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś się pomylił. Ulotki i regulamin podaja datę 15.10 i tego trzeba sie trzymać. Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie . Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz mi sie udało (rok temu), to spróbowałam raz jeszcze:)
Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do dziś mieli informować. Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To spokojnie czekam na wygraną Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na paragonie mam zapis:
SPRAY CZYSZCZ. UNIWEX
a kupiłam AJAX All in 1 - 750ml Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyjazd do Disneylandu w Paryżu dla naszej 4 osobowej rodziny (wart ok. 15.000zł - opłacony przelot,transfer z lotniska, zakwaterowanie w hotelu Disneya, wyżywienie i bony na pamiątki)
5000zł w home&you
laptop Lenovo
telewizor
tablet
aparat cyfrowy
namiot
Najcieplej wspominam Disneyland - spełnienie marzenia moich dzieci, a wiadomo, że ich radość, była dla mnie najpiękniejszą nagrodą na świecie!!! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz, po tylu latach, to mnie juz nie ruszy .
Mam nadzieje, ze przez te lata i komisje inaczej działaja, chociaz w Bonduelle też tak jakos nie określono... Wysłałam tekst, ale obawiam się, że wybiorą cos przestrzennego...:). Tym bardziej, że pocztą wysłać kazali. Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja widziałam tylko teksty opublikowane. Co kto wygrał było oczywiście wiadomo, bo jak napisałam z imienia i nazwiska podano zwycięzców, ale tekstów nie przypisano do osób.
Wygrałam wtedy nagrodę I stopnia, "golusieńkim" tekstem , bez obrazków, filmów itp.
Moze inny konkurs masz na myśli.
Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym publikowaniem to jest tak, że chciałoby się zobaczyć, co tak zachwyciło jury - to opcja, gdy JA nie wygrałam.
Gdy JA wygrałam - to lepiej, żeby nie publikowali, bo zaraz ktos będzie sie inspirował moim pomysłem...
Przynajmniej ja tak mam .
Dla mnie wzorem do naśladowania, jeśli chodzi o publikowanie wyników, był konkurs urodzinowy home&you.
Na stronie konkursu opublikowano imiona i nazwiska osób, które wygrały kolejne nagrody, czyli o ile dobrze pamietam, 5 x 5000zł, 50 x 500zł i 500 x 50 zł czyli 555 nagród na 5 urodziny .
Wszystkie nagrodzone teksty były za to opublikowane na profili FB home&you ale nie podano, które były dla komisji warte 5000,które 500 a które 50 zł. Komisja zachowała te informacje dla siebie, ale czytając teksty, bylo widać, ze nie sa one przypadkowe (czyli losowane), że ktoś to czytał, wybierał, oceniał.
Dzięki temu komisja pokazała, że pracowała nad wyborem, ale jednocześnie nie było niepotrzebnych dyskusji typu "za taki tekst nagroda główna?", bo przecież wiadomo, że o gustach sie nie dyskutuje, można było sprawdzić, czy ktoś nie wysłał plagiatu itd.
Jak dla mnie -salomonowe rozwiazanie Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego? Zgłoszenia były do 27 marca a informacja o wygranej 1 kwietnia późnym wieczorem. 3 dni robocze, zakładając że nie pracują w soboty. Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie, co prawda tylko płyny, ale info było . Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet jeśli utraciła Pani prawa na rzecz Lays, to przecież nikt nie miał prawa podawać tego tekstu jako swojego pomysłu! Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie w tym problem, która firma ma teraz prawo do nagrodzonego tekstu.
Problem w tym, że uczestnik nagrodzony przez Ferrero zgłosił tekst, którego autorem jest inna osoba.
Trudno, żeby Ferrero sprawdzało, czy nagrodzony przez nich tekst już wcześniej gdzieś zaistniał.
Po to własnie są zapisy w regulaminach, w których uczestnik oswiadcza, ze jest autorem tekstu i nikt nie będzie rościł sobie do przesłanego tekstu praw...
Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to mnie uspokoiłaś. Wielkie dzięki Joan!
Zawsze kupuję jak trzeba, ale lepiej sie upewnić . Wyświetl w wątku >>
erwu76
Postów 44
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie ma w regulaminie, to nie musi.
Chyba, że to ja źle szukam... ale "przefiltorwałam" regulamin hasłem "140" i pojawia się tylko w jednym miejscu:
1. Konkursem objęte są chipsy Crunchips The Lorenz Bahlsen Snack-World we wszystkich smakach, o wadze co najmniej 140 gram, nabyte w którymkolwiek ze Sklepów w terminie od 24.10.2013 r. do 30.11.2013 r., zwane „Produktami”. Przy czym, dla wzięcia udziału w Konkursie niezbędny jest zakup Produktów w ilości co najmniej 1 szt. (paczka).
Mnie martwi inna kwestia.
Mąż kupił w Intermarche Chrunchipsy 150g w cenie 2,99zł.
Nie za niska cena? Boje się, czy ktoś źle kodu nie wprowadził w tym sklepie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.