Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
domiqa
Postów 78
Data rejestracji 11.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie to samo, po 4 miesiącach bez ankiety w końcu coś dostałam i co dziwne, udało mi się ją całą wypełnić o.0 Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie jest właśnie to samo, chyba jutro się wybiorę do mojej drogerii, ale oby mnie w kwitkiem nie odesłali... A kontakt zerowy -.-' Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie też, brak słów, myślałam, że tylko ja jak zwykle mam takie szczęście, ale jak widzę, nie jestem osamotniona... Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
za wczesne wejście do ankiety - ciekawe, o co chodzi tym razem... To moja pierwsza ankieta od długiego czasu i już chciałam się cieszyć, ale wyszło jak zawsze Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Niby tak, moja mama od 2 miesięcy nic nie ma... Jednakże kiedyś było zupełnie inaczej, wszystko niestety idzie w złym kierunku
Dostał już ktoś z Was doładowanie? Bo 15 jest jutro, ale jutro jest święto Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ale fajnie... Ja mam zawsze pecha, nigdy nie dostaję się do takich akcji / Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie jest tak samo, od jakiegoś miesiąca nic -.- Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Miałam pytać o to samo, u mnie też ich nie ma, to chyba ogólny błąd... Ale znając życie, dużo punktów a jakość mała... Mogli pójść w bony. Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mogliby, chociaż nie wiem, czy to nie za dużo jak na nich... Mnie i tak doładowanie wystarcza, a raczej wystarczało, bo kiedyś na doładowanie 50zł wymieniałam punkty co 1-1,5 miesiąca, teraz - co 3 lub 4... o.0 Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Nie zdziwiłabym się, gdyby podnieśli liczbę punktów za każdą nagrodę... Teraz tym bardziej doładowanie 50zł będzie nieosiągalne o.0 Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie to samo. Punkty jeszcze mam, ale brakuje mi odrobinę punktów do doładowania za 50zł i mam nadzieję, że te punkty w magiczny sposób nie znikną.. A ostatnią ankietę od gfk rozwiązywałam z jakieś trzy tygodnie temu... o.0 Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
a ja niby dostałam wiadomość, ale po napisie kod doładowujący orange 50: nic nie ma... O co kaman? o.0 Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Myślisz, że tak nie robię? Nie mogę nic poradzić na to, że nie dostaję ankiet do wypełnienia, co mam zrobić - włamać im się do bazy? Wyświetl w wątku >>