Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
domiqa
Postów 78
Data rejestracji 11.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Więc może nie wszystko stracone Nie zdziwiłabym się, gdyby weryfikowali, niektórzy jak widziałam mieli wyniki wzięte z kosmosu o.0 Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Utrzymywałam się na miejscach 6-9, ale pod koniec spadłam na 14 no i właśnie dlatego się martwię, czy ktoś mnie na 2 godziny przed końcem konkursu nie wyprzedził A nie ukrywam, że chętnie bym to 100 złotych przygarnęła, to by była pierwsza kasa przeze mnie wygrana Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dziękuję W takim razie mam jeszcze jakąś nadzieję Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Miałam kiedyś podobnie. Jako że nagroda była mało wartościowa, olałam to. Co jak co, ale peselu czy zdjęć dowodu nie zamierzam rozdawać na prawo i lewo Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja też nie mam W ogóle było bardzo mało nazwisk na D, za to prawdziwy wysyp nazwisk np. na K... No ale trudno. Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Sama strona u mnie działa, ale w regulamin ani w ranking wejść nie mogę... Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
25 minut temu dostałam maila o wygranej w tym konkursie, także radzę sprawdzić Wasze skrzynki W końcu! Teraz tylko pozostaje czekać na maila do odbioru Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dwie osoby nie mogą na tym samym komputerze rozwiązać tej samej ankiety - stąd Twój problem. Też tak czasami mam, ponieważ z tego komputera korzystam ja i moja mama. Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie też nic nie ma, już nawet pisałam do nich wczoraj o to, ale jak na razie nic. W ogóle gdyby mnie nie tknęło, żeby sprawdzić wyniki rossnetowskich konkursów, to nie wiedziałabym, że wygrałam o.0 Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
U mnie było tak samo, napisałam już do nich - odpisali mi, że przekazali to do działu reklamacyjnego, także może nie wszystko stracone Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A mnie wywaliło pod koniec i teraz nie mogę w nią wejść >.< Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja zaznaczyłam i kota, i whiskas ale wyleciałam i tak, bo zbyt dużo mieli chętnych Z jakąś ponad godzinę temu. Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wielkie dzięki za wyjaśnienie Może na serio się do tego przekonam Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wydaje mi się, że rozumiem Szkoda, że w FAQ nie umieją tego tak napisać Mam opory przed tym by zakładać kolejne konto tego typu, bo niedługo tych wszystkich pinów i haseł nie zapamiętam - oprócz normalnego konta bankowego posiadam jeszcze PayPal i jak do tej pory to mi wystarczało . A na serio to takie wygodne jest? W czym jest jeszcze lepsze prócz szybkości? Wyświetl w wątku >>
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
domiqa
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ile taki list kosztuje? Bo co wyślę lub oczekuję na wysyłkę, to mam przeboje z pocztą Wyświetl w wątku >>