Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#7062205 Napisano: 21.11.2022 12:42:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://www.swietazsodexo.pl/

jak można wziąć udział w tym konkursie jeśli nie mam karty? Czy można ją jakoś zamówić gdzieś? Próbuję, ale wychodzi, że można tylko dla pracowników itp…. 
próbował ktoś i ma jakiś sposób na te karty? 

Takie karty można czasami wygrać, np. Karlsbad swojego czasu takie wysyłał emotka

tam trzeba wpisać nazwę pracodawcy, który dał Ci kartę, więc co wpiszesz? karlsbad? wolałabym nie tracić w ten sposób 30k emotka

Tam nie pisze pracodawcy tylko firmy od której otrzymałeś kartę, więc dlaczego nie Karlsbad? Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#7057403 Napisano: 02.11.2022 14:53:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Annysz napisał(a):

Jak to jest z gwarancją na smartband z Wilkinsona skoro nie ma żadnych dokumentów?

Dopytam o smartwatche od Studia Rec - dokumentów brak, jest sens do nich pisać, czy rzucają formułkę w stylu: "Gdyby coś się stało z urządzeniem, proszę się z nami kontaktować?"

Dokładnie tak odpisują, na słuchawki z tego konkursu też nic nie dali i korespondencja z nimi była tak jałowa, że już więcej nie odpisywałam😡 Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7053718 Napisano: 16.10.2022 11:47:45 w Pomocy!!!!
Jak sprawdzić do kiedy jest gwarancja słuchawek AirPods Apple? Niby wystarczy tylko numer seryjny, ale jak go wpisuję na stronie to pojawia się info, że niby są, ale nie zarejestrowano zakupu, o co kaman? Słuchawki z konkursu, naklejka polskiego dystrybutora, na innej stronie znalazłam tylko info, że wyprodukowane w 17 tygodniu 2022, czyli ok. 5 miesięcy temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7053068 Napisano: 13.10.2022 10:07:20 w Smolar
Jak szybko śmigają te hulajki od Smolara? 20 czy 25 na godzinę, bo na pudełku nic nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7052881 Napisano: 12.10.2022 16:50:59 w Pomocy!!!!
Na jakiej podstawie jest gwarancja na słuchawki airpods? Chodzi mi konkretnie o te z Wilkinsona Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7052880 Napisano: 12.10.2022 16:47:48 w Smolar
anaesth napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

malenka89 napisał(a):

czy hulajnogi ze Smolara mają gwarancję?

Nie jest to sensu stricte gwarancja, ale takie pismo dają jak na zdjęciu

A gdzie jest ten dokument, w kartonie?

Razem z dokumentami zwrotnymi, w tej takiej „koszulce” na zewnątrz kartonu. 

Dzięki, już dzwoniłam do kuriera i jutro oddaemotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

aurorcia

#7052875 Napisano: 12.10.2022 16:25:32 w Smolar
mamadwojga napisał(a):

malenka89 napisał(a):

czy hulajnogi ze Smolara mają gwarancję?

Nie jest to sensu stricte gwarancja, ale takie pismo dają jak na zdjęciu

A gdzie jest ten dokument, w kartonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7052809 Napisano: 12.10.2022 13:43:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł Sodexo z Danio w Lewiatanie przed momentem. Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#7052562 Napisano: 11.10.2022 17:53:06 w Smolar
mahuska napisał(a):

Czy w aplikacji DPD też macie dwie przesyłki od smolara? Spodziewam się jedynie hulajnogi a w aplikacji dwie przesyłki jedna nadano a druga oczekuje

Mam to samo i też miałam pytać. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7052179 Napisano: 10.10.2022 15:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbował ktoś płacić bonami Carrefour z konka Coca Coli (Fortis)?
Działają już? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7051663 Napisano: 07.10.2022 12:52:04 w moje dzisiejsze wygrane :)

aurorcia

#7050895 Napisano: 03.10.2022 21:04:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co z tymi bonami do Carrefoura od Fortisa? Działają? A jak nie to może ktoś do nich pisał? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7050437 Napisano: 01.10.2022 15:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jmaverick napisał(a):

adamo86 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

uważajcie na zakupy bonami Carrefour z loterii coca-cola w Carrefour wrrrrr
zakupy zrobione cały wózek zakupów a pani na kasie informuje że bony są nieaktywne emotka

To bon czy karta podarunkowa?
Aktywność i saldo karty można sprawdzić tutaj: https://www.carre...ny-i-karty-carrefour

Bony towarowe te papierowe są nieaktywne, żona też miała zonka rano i 100 poszła z konta emotka

Dzięki za info, dobrze, że nie pojechałam, bo by mnie chyba trafiło🤨 Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#7049941 Napisano: 29.09.2022 14:04:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

aurorcia

#7048764 Napisano: 23.09.2022 14:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

Afrodyta72 napisał(a):

nikos napisał(a):

Afrodyta72 napisał(a):

Witam,loteria Intermarche,gdzie znajduje się ten kod na loterię ? Zrobiłam zakupy za 70 zł i nic nie mam ? Nie kupowałam alkoholu,ani piwa i mam j sklep bierze udział ? Ktoś coś wie ? Gdzie to znajdę ?

Do paragonu dostajesz karteczkę z info o loterii i kodem

Czy to drukuje się na kasie ? Czy osobno powinnam dostać ?

Osobny kupon kasjerka wręcza. Taka kolorowa mała karteczka.

Tez wczoraj nie dostałam, nie upomniałam się, bo wyleciało mi z głowy, ze loteria już się zaczęła, pisałam do nich i powiedzieli, ze mam isc z paragonem do sklepu i powiedzieć o zdrapce. Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#7048656 Napisano: 23.09.2022 06:40:41 w Dziś cieszę się z.....
sledzik860 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nawet nie wiedziałam,że tak się ucieszę,że włączyli kaloryfery.W domu psiarnia a słuchanie mądrali z góry,że 17 stopni w domu to super ogrzewanie to aż mną wstrząsnęło ale z wściekłości.No dobra może człowiek rozpieszczony ale 17 stopni moim zdaniem to za mało:(

U mnie w domu jak w zimie spada poniżej 24 to krzyczę🤔 ale w tym roku mąż mi zapowiedxiał, ze oszczędzamy i 26 na pewno nie będzie...nie wiem jak to przetrwam, ale jak sobie pomyślę, ze mnóstwo ludzi nie ma opału na zimę to mi się słabo robi😔

Moja Babcia lubi takie temperatury. Dla mnie nawet 24 za gorąco. Mieszkam w bloku i w zimę trzymam temperaturę na poziomie 18-19 stopni. Dla mnie to jest optymalna. Wiadomo, każdy jest inny. W lato zaś męczę się bo potrafi dochodzić do 26..., wtedy konieczny wentylator. emotka

Babcią jeszcze nie jestem, ale geny ciepnolubne mamemotka  moja babcia w lato przy upałach 35 stopni mówiła, że jest w sam raz, a druga sprawa, że temperatura np. 26 w lato i w okresie grzewczym jest zupełnie inaczej odczuwalna emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

aurorcia

#7048636 Napisano: 22.09.2022 21:22:18 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Nawet nie wiedziałam,że tak się ucieszę,że włączyli kaloryfery.W domu psiarnia a słuchanie mądrali z góry,że 17 stopni w domu to super ogrzewanie to aż mną wstrząsnęło ale z wściekłości.No dobra może człowiek rozpieszczony ale 17 stopni moim zdaniem to za mało:(

U mnie w domu jak w zimie spada poniżej 24 to krzyczę🤔 ale w tym roku mąż mi zapowiedxiał, ze oszczędzamy i 26 na pewno nie będzie...nie wiem jak to przetrwam, ale jak sobie pomyślę, ze mnóstwo ludzi nie ma opału na zimę to mi się słabo robi😔 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

aurorcia

#7048563 Napisano: 22.09.2022 15:50:19 w Smolar
Powiem tak  tylko spokój nas uratuje😁standardowy numer paragonu zgłosiło ok 80% grających, biorąc pod uwagę fakt, ze załączało się od razu paragon i oni jednak nagradzali widząc, ze podany numer jest inny niz ten wskazany, więc mozna domniemywac, ze zrobili to celowo, w pełnej świadomości, ze nagrody niewydane pozostają u organizatora....i trochę słabo by to wyglądało. Wyświetl w wątku >>
2 ladyinred, mia 0

aurorcia

#7048462 Napisano: 22.09.2022 12:11:45 w moje dzisiejsze wygrane :)

aurorcia

#7048393 Napisano: 22.09.2022 07:39:01 w Wkurza mnie...
brucee napisał(a):

Dawno temu, jeżdżąc na studia, miałam dziwaczny przypadek w tramwaju. Wskoczyłam doń, kiedy prawie wszystkie miejsca siedzące były jeszcze puste i skorzystałam z jednego. W miarę upływu czasu i zaliczania kolejnych przystanków, oczywiście tramwaj zapełniał się. W pewnym momencie wsiadła starsza pani. Ja tradycyjnie poderwałam się, ustępując jej miejsca. Reakcja tej kobiety przeszła jednak moje oczekiwania. 
- To skandal jest po prostu! - zawołała z oburzeniem. - Żeby kobieta kobiecie miejsca ustępowała! Kto to widział? Tylu młodych panów siedzi, udają zajętych obserwowaniem widoków za oknem i nie ustąpią, a tu kobieta kobiecie ustępuje! 
Następnie zaczęła (ciągle stojąc) wrzeszczeć na tych siedzących mężczyzn, a ci przybierali coraz czerwieńszy wyraz swoich twarzy. Wysiadła niebawem, po kilku przystankach, złorzecząc ciągle, a ja zostałam w tramwaju, napotykając wściekłe spojrzenia siedzących, którym się oberwało... 
Nie zawsze ustąpienie miejsca daje zamierzony efekt.  emotka

Moja świętej pamięci ciocia jak miała już swoje lata, jeździła autobusem i jakby ktoś ustąpił jej miejsca to jeszcze zjebkę dostał z tekstem, że ona nie jest jeszcze taka staraemotka   Wyświetl w wątku >>