Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#6458359 Napisano: 01.02.2018 08:18:42 w Pomocy!!!!
Działa wam poczta na tlenie? Nie mogę się zalogować, ciągle wyskakuje strona z info, że mam zmienić hasło, a jak zmieniam to się nie udaje i tak w kółko! Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6457584 Napisano: 30.01.2018 09:32:03 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

iszhara napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mam 886 groszy w monetach jednogroszowych.Czy gdzies moge to wymienic?

Ja uwielbiam takie monety wydawać na kasach samobsługowych na konkursy promocyjne  emotka

ja tez mam tego sporo, zastanawialam sie co z tym zrobic:)

Mój syn wrzuca grosze do słoika i co jakiś czas (raz w roku) idzie do sklepu i coś kupuje, ostatnio były to puzzle w Empiku za 65zł, żadnego problemu nie było, ale poszedł rano jak jeszcze tłumów nie było, miał policzone, ale sprzedawczyni powiedziała, że niestety mają kamery i ona musi to sama policzyć, poszedł gdzieś pochodzić a ona sobie liczyła emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6456208 Napisano: 25.01.2018 13:02:55 w Dziś cieszę się z.....
ilonaxx5 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cotomabyc napisał(a):

Dziś cieszę się , ze mąż wreszcie wymalowal pokój syna. W bloku. Całe 4 m2
Sprawa nabierała mocy urzędowej jakieś pół roku.
Wreszcie w kolejnej niedzielnej kłótni o malowanie wykrzyczał, że nie pomalował bo ..."nie miał farby" emotka
W poniedziałek napisałam sms, żeby po pracy zerknął do bagażnika bo tam czeka mega niespodzianka .
Zadbałam: farba, folie, wałek, taśma oraz pędzel.
Obserwowałam przez okno reakcję. Coś jakby " k...a m.ć" emotka
I cud. Wszedł i zaczął malować.
Dziś schnie piękny szary kolor.
Że ja na to wcześniej nie wpadłam

Skąd ja to znam emotka Tylko ja mojemu trułam przez rok! Ale w sumie to krótko biorąc pod uwagę, że malował salon, sypialnię, przedpokój i klatkę schodowa, czyli jakieś 80 m2 emotka

J gdybym miała się im prosić to bym sama pomalowała emotka

A ja nie, raz pokaże i będę musiała większość rzeczy sama robić! emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6456200 Napisano: 25.01.2018 12:46:49 w Dziś cieszę się z.....
cotomabyc napisał(a):

Dziś cieszę się , ze mąż wreszcie wymalowal pokój syna. W bloku. Całe 4 m2
Sprawa nabierała mocy urzędowej jakieś pół roku.
Wreszcie w kolejnej niedzielnej kłótni o malowanie wykrzyczał, że nie pomalował bo ..."nie miał farby" emotka
W poniedziałek napisałam sms, żeby po pracy zerknął do bagażnika bo tam czeka mega niespodzianka .
Zadbałam: farba, folie, wałek, taśma oraz pędzel.
Obserwowałam przez okno reakcję. Coś jakby " k...a m.ć" emotka
I cud. Wszedł i zaczął malować.
Dziś schnie piękny szary kolor.
Że ja na to wcześniej nie wpadłam

Skąd ja to znamemotka Tylko ja mojemu trułam przez rok! Ale w sumie to krótko biorąc pod uwagę, że malował salon, sypialnię, przedpokój i klatkę schodowa, czyli jakieś 80 m2emotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6455838 Napisano: 24.01.2018 12:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy Belvita już dziś informowała z III etapu? emotka

Raczej nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6455787 Napisano: 24.01.2018 10:28:00 w Informują
mietowa napisał(a):

Minionki kolejny etap.

A za który etap teraz informowali? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

aurorcia

#6455770 Napisano: 24.01.2018 09:12:34 w co chcielibyście wygrać?
cotomabyc napisał(a):

Nieustannie czekam na telefony z dobrymi wiadomosciami. Ale dzis pomyslalam , ze chyba najbardziej ucieszylby mnie telefon z DKMS, na ktory czekam juz tyle lat, ze komus " przydalby" sie moj szpik. To bylaby wygrana życia emotka

Ja też od lat, ale raczej nie czekam, tylko myślę sobie, że ten ktoś  też się zarejestrował i oby nasze drogi (w żadną stronę) nigdy się nie skrzyżowałyemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6455433 Napisano: 23.01.2018 10:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amastowa napisał(a):

buziolek napisał(a):

amastowa napisał(a):

wczoraj u siebie w Biedronce jedyne co znalazłam to tabletki Somat do czyszczenia zmywarki (3 szt w opakowaniu) cena 5,05zł ale tylko 3 opakowania były emotka

u mnie wczoraj nie było, a dzisiaj cała paleta Somat stoi przy kasie emotka

muszę więc i dzisiaj wyruszyć na łowy emotka

Ja wyruszyłam rano i u nas nadal nie ma! Pytałam, wieczorem mieli dostawę, ale nic nie dotarło z Somatu emotka  Wybrałam się do Biedronki w innym województwie (mieszkam na granicy) i tam, w tej Biedronce, na zadu... na wsi Somat był emotka  Oczywiście tylko ten z gazetki-66szt. za 29.99zł Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6455392 Napisano: 23.01.2018 07:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Czy w Waszych Biedronkach można kupić Somat? U mnie w mieście jest kilka i nie ma...

W moich okolicznych tez nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6455286 Napisano: 22.01.2018 18:20:31 w Smolar
A te karty Orlen, które przyszły kilka dni temu to są aktywne i gotowe do płacenia? emotka Wyświetl w wątku >>
2 niunia-k, annb 0

aurorcia

#6455051 Napisano: 22.01.2018 08:06:17 w Biedronka
Był już ktos po Somat? Ja właśnie wróciłam, tabletek w Biedrze od zatrzęsienia...szkoda, że nie firmy Somatemotka  Z Somat były tylko pakowane po 3 tabletki do czyszczenia zmywarek i tyle (cena ok 5,5) Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6453194 Napisano: 16.01.2018 19:05:49 w Paragony na trwające konkursy
Jutro mogę kupić praliny Mieszko, cena 10zł/paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6452934 Napisano: 16.01.2018 12:11:30 w Wkurza mnie...
mkrzysiek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nic mnie tak ostatnio nie wkurza jak brak kultury u użytkowników Internetu. Kupują produkty na allegro, nie płacą, nie odpowiadają na e-maile. Na olx żadnego dzień dobry, czy innego powitania, tylko z grubej rury: biore za pół ceny z wysyłką. emotka

Też mnie to wkurza.
Ostatnio kobieta prosiła kilka razy  o przesyłkę za pobraniem. Zgodziłem się a dzisiaj paczka wróciła. emotka

Ja zawsze w aukcjach zaznaczam, że nie wysyłam za pobraniem, bo albo może wrócić, albo firma kurierska nie odda pobrania tak jak mnie kilka lat temu, więc nie ma opcji żebym się na to zgodziła!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6452598 Napisano: 15.01.2018 13:00:18 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

izkak napisał(a):

Czy Wasze maile z pytaniami też Smolar olewa i nie odpisuje? Czy tylko te moje są ignorowane?  emotka

Ja napisałam rano i jak przyszli do pracy była odpowiedź - karty Orlen

A pytałaś może kiedy te karty będą słali? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6452035 Napisano: 12.01.2018 18:33:52 w Visa Konkursy
kaktus1012 napisał(a):

U mnie podobnie. Dwie nagrody w jednym tygodniu i potem nic. A teksty ciekawsze.

U mnie identycznie! Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6451819 Napisano: 12.01.2018 10:29:17 w Popraw sobie humor...
1mariusz napisał(a):

a nie miałyście jeszcze tak ,że rozmawiając przez telefon przeszukujecie cały dom,torebkę,samochód i inne równie ciekawe miejsca -w poszukiwaniu telefonu??? Dopiero osoba ,z którą rozmawiam nieśmiało zauważyła-a przez co rozmawiasz?? Istny Hilary ,psiakrew... emotka ( a to się będzie pogłębiać) emotka

Ja kiedyś idąc z mężęm rozmawiałam przez telefon i w pewnym momencie zaczęłam przeszukiwać torebkę i chyba aż zbladłam, bo mąż zapytał co się stało?! A ja na to "Chyba komórkę zgubiłam"emotka Więc doskonale wiem o czym mówisz a podobnych sytuacji miałam wiele, babcia zawsze mi powtarzała, że na starość mam chodzić z tabliczką "adresówką" na szyi, żeby mnie ktoś do domu doprowadził i coś czuję, że ten czas zbliża się dużymi krokami, bo nie dosyć, że zakręcona to jeszcze sklerotyczkaemotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, 1mariusz 0

aurorcia

#6451793 Napisano: 12.01.2018 09:59:38 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

lowmacp napisał(a):

Na pocieszenie, mnie to czeka już za kilka tygodni emotka
Z dwójką w wieku 3,5 i 1,5roku jakoś jeszcze daję radę, ale co będzie przy trzecim?. Mąż zawija się w środku nocy do pokoju dziecięcego ( zamienia się miejscem z córką), a ja zostaję z dwoma pożeraczami energii. A gdzie ja zmieszczę tego trzeciego emotka

O, dziękuję, przynajmniej nie będę sama!  emotka emotka Hehe, mnie to spanie strasznie załamuje, bo Junior ma już ponad rok i mógłby chociaż spróbować przespać te parę godzin. Taki duży chłopak... A tymczasem on tak się budzi codziennie, noc w noc, od urodzenia. I nie wiem z czego to wynika... Nie jest głodny, nie jest mu zimno, nie jest mu niewygodnie, nie ma twardo, nie ma za miękko, jest cicho, już próbowaliśmy go usypiać przy lampce (może się boi ciemności?), bez lampki (może nie lubi światła?), już próbowaliśmy wszystkiego... emotka

Czasem mnie pytaja czemu mamy takie duże różnice wiekowe między dzieciakami (między najstarszym a średnim-6 lat, a miedzy średnim a najmłodszym-7 lat), wy pewnie rozumiecie mnie czemuemotka Wyświetl w wątku >>

aurorcia

#6451385 Napisano: 11.01.2018 10:35:38 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

aurorcia napisał(a):

shell napisał(a):

czy byly sms za grudzien z 4MOVE Runamageddon?>

Raczej nie, ale obstawiam dziś lub jutro emotka

I jak? Dostałaś? emotka u mnie cisza...

Ciszaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6450681 Napisano: 09.01.2018 15:03:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jorunn2010 napisał(a):

ja jak zagrałam w loterii to wyskoczył komunikat żeby jeszcze zagrać o marzenie, więc posłałam dwa konkursy na jeden paragon

U mnie tak samo, więc wzięłam udział w dwóch. Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#6450475 Napisano: 09.01.2018 09:14:15 w Czy informują/ informowali?
shell napisał(a):

czy byly sms za grudzien z 4MOVE Runamageddon?>

Raczej nie, ale obstawiam dziś lub jutro emotka Wyświetl w wątku >>
1 shell 0