Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6657725 Napisano: 16.11.2019 00:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andrzej_s napisał(a):

W sumie biedronka na Dworcu Centralnym/Wschodnim w Wawie pewnie była otwarta, więc nie wiem po co afera wybuchła...

"pewnie" - słowo KLUCZ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6657679 Napisano: 15.11.2019 21:34:03 w Czy informują/ informowali?
malmika napisał(a):

Czy informowali już z konkursu Tetley Kawa czy herbsts4z Intrrmarche? Bo do dziś niby mieli informować :) 

informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6657373 Napisano: 14.11.2019 20:55:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marl1 napisał(a):

Pytanie hipotetyczne: czy spotkaliście się z sytuacją, gdy w konkursach, w których do wygrania były "rodzinne" wycieczki (2+2) wygrywała osoba bez dzieci w określonym w konkursie wieku lub rodzina 1+1? Regulaminy zwykle nie biorą tego pod uwagę, a bardzo mnie ciekawi czy jest możliwość wyjazdu w mniejszym składzie niż przewidział organizator.

jest emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

edzia21

#6656830 Napisano: 13.11.2019 14:41:35 w Czy informują/ informowali?
joasiajulia napisał(a):

freyja88 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Milka biedronka za wczoraj???

Nie wiem czy w tym chaosie jaki sobie zrobili i motaniu się w kłamstwach zdążą cokolwiek przeczytać. Ale jak już (dej że przeczytają a nie w drodze losowania, bo czasu brak) to info będzie pewnie dopiero po 16tej, tak jak to jeden ze "szczęśliwych laureatów" z pierwszego dnia konkursu nam zaprezentował w ps. emotka

zastanawiam się skoro wszystkie biedronki były zamknięte to gdzie ta osoba zdobyła paragon???

A jak myslisz? Wyświetl w wątku >>
2 nkba, darog 0

edzia21

#6656696 Napisano: 13.11.2019 11:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

bethan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Domyślam się, ale aż tak tego konkursu nie śledziłam.

Spoko, ale nie pisz, że zostawią nagrody sobie  emotka

Taki żarcik nasunął mi się po biedronkowej Milce emotka

To nie jest beztroski żarcik, lecz poważne oskarżenie moja droga emotka   Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

edzia21

#6656650 Napisano: 13.11.2019 10:35:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja dostałem z biedronki po zapytaniu o dokładne adresy sklepów które były otwarte 11.11 następującą informacje

Wczoraj było święto narodowe i tym samym nasze sklepy były zamknięte.

pisalem im potem na temat rozpoczęcia konkursu 11.11 i tychże zapisów ale na razie nie otrzymałem odpowiedzi 

Niestety JA nie mogę się powołać na informację, którą otrzymałeś TY. Chyba, że byś mi ją kopsnął na mejla na zasadzie "Prześlij dalej" emotka

Karlsbad uparcie twierdzi, że sklepy były otwarte i tych ponad 20.000 zł oddać nie zamierza.

Jest środa, chyba czas już na kontakt z Mondelez, jeśli kto posiada odpowiedni adres mejlowy, proszę o podanie tutaj, będzie szybciej.

Podziel się adresem, również coś skrobnę emotka  W KUPIE SIŁA emotka  
Ciekawe czy Mondelez jest świadomy wybryków Karlsbad, chyba pora na zmianę agencji emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656596 Napisano: 13.11.2019 00:34:58 w Czy informują/ informowali?
delfinka101 napisał(a):

Czy ostatni etap somersby już były informowane czy nadal czekamy?

czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6656465 Napisano: 12.11.2019 18:00:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

bethan napisał(a):

patyk napisał(a):

On podał datę odzyskania niepodległości jako numer... 

Żadne odkrycie  emotka
Wyjaśniać? Ekhem...

Wiesz mam właśnie wrażenie że jednak nie wszyscy skumali. 
A żółć i zawiść dziś na forum osiąga apogeum... 

A kto niby tutaj zazdrości I CZEGO? Chyba jedynie współczuje głupoty. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656460 Napisano: 12.11.2019 17:57:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Teraz już raczej się nie ustosunkuje, skoro mieli z tego dnia "ZGŁOSZENIE"

I to jeszcze nagrodzone!

I nawet laureat już poinformowany emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656457 Napisano: 12.11.2019 17:55:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

A jak Karlsbad ustosunkuje się do tego że wczoraj wszystkie biedronki były zamknięte? Skoro na infolini mówili że biedronki zamknięte w całej Polsce

Teraz już raczej się nie ustosunkuje, skoro mieli z tego dnia "ZGŁOSZENIE" emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656453 Napisano: 12.11.2019 17:50:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

joan napisał(a):

patyk napisał(a):

Numer paragonu był nie przypadkowy jak już pewnie część z Was zauważyła.

Karlsbad gra w zaparte i udaje że się nic nie stało. 
Osoba która to wysłała też sobie gra z Karlsbadem w grę. 
Myślę że chciała sprawdzić jak oni zareaguja. 
Wysłali info o wygranej czyli to był najpewniej jedyny paragon jaki dostali (albo inni pomysłowi się nie zgłaszają) 
Nie nakrecajmy się, pewne rzeczy wyszły przy okazji tego konkursu i myślę że każdy z nas na Karlsbad spojrzy już innym okiem. 

Karlsbad chce numer transakcji - nie jest możliwe istnienie tak wysokiego numeru, jaki podał "laureat", zatem Karlsbad powinien od razu wiedzieć, że coś tu śmierdzi i poczekać z info do czwartku. Tzn. gdyby tam pracował ktoś myślący.

"Laureat" może i sobie grać w grę, ale tutaj nas wszystkich gonią terminy, więc z łaski swojej niech ktoś sobie pogrywa z organizatorem przy okazji innej akcji. Można było to logicznie rozegrać, przesuwając pulę nagród albo wydłużając konkurs o jeden dzień, a tak jest niepotrzebny syf, kłamstwa i zamieszanie.

Karlsbad od lat się stacza - takie jest moje odczucie, całkiem prywatne zresztą. Dlatego ja na nich inaczej nie spojrzę, nihil novi.

On podał datę odzyskania niepodległości jako numer... 
Karlsbad jasno odpisał przecież że nie zmienia nic w związku z nagrodami z tego dnia.
Według mnie ta akcja tej osoby tylko (lub aż) kompletnie obnażyła ignorancje Karlsbad. Osoba która to zrobiła teraz sama sobie będzie z agencją wyjaśniać. 

A co ma wyjaśniać? Chyba jedynie próbę wyłudzenia nagrody. Jednakże fakt jest taki, że karlsbad sam tego chciał, ni z gruchy ni z pietruchy wyskakując z datą 11.11. Niech się użerają emotka  Na zdrowie. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656414 Napisano: 12.11.2019 17:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

kto wysyłał w ITM na ten konkurs ?   Jak osładzam jesienną słotę?
w regulaminie jest całkiem inne pytanie emotka   „Mój czas z rodziną to Familijnei …
poza tym na ulotce jest że trzeba wysłać sms : Colian.numer paragonu.odpowiedź konkursowa
                                         w regulaminie że :  Colian.numer kasy.numer wydruku.odpowiedź konkursowa

a przez stronę to niby jak ? w polu na odpowiedź też te numery pisać ?
Zwariować można emotka

Tak, przez stronę też trzeba wszystko podawać. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6656411 Napisano: 12.11.2019 17:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A tak z ciekawości co Ci z tego przyjdzie skoro paragonu nie masz, bo nijak go mieć nie możesz?

Zobaczymy... są przepisy KC, jest UOKIK

W sensie, że będziesz ich "straszył", że mają Ci wydać nagrodę? emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656407 Napisano: 12.11.2019 17:07:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

Nie mam paragonu, a co wyślę to już moja sprawa.

Stań 30 cm przed ścianą i ukłoń się z pełnym impetem, może to coś pomoże emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656399 Napisano: 12.11.2019 17:03:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

i co im teraz odeślesz? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Ferdia 0

edzia21

#6656387 Napisano: 12.11.2019 16:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

magie1982 napisał(a):

thomasny napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy Wy widzicie wpis w informują? emotka

Każdy kto chciał, mógł zagrać. A kto nie zagrał, niech ma pretensje do siebie.

Mowiac szczerze, nie wierzę w to co czytam. Zagrać to chciał każdy. Ale nikt nie miał jak.... 
to co nazywasz grą w moim słowniku nazywa się oszustwem...
co Ty tutaj robisz?

Ja nie grałem, ale nie mam o to do nikogo pretensji. Co mi do tego, że ktoś inny wygrał? 

Powiedz, Ty udajesz teraz i robisz z siebie pajaca czy jednak masz problem z logicznym myśleniem i rozumowaniem...bo już zgłupiałam, czytając Twoje wypociny. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656379 Napisano: 12.11.2019 16:54:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

thomasny napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Każdy kto chciał, mógł zagrać. A kto nie zagrał, niech ma pretensje do siebie.

Mowiac szczerze, nie wierzę w to co czytam. Zagrać to chciał każdy. Ale nikt nie miał jak.... 
to co nazywasz grą w moim słowniku nazywa się oszustwem...
co Ty tutaj robisz?

Są ludzie, dzbany i taborety emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6656368 Napisano: 12.11.2019 16:48:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Przecież chwalił się w tym wątku, że wysłałam zgłoszenie z fejkowym numerem... emotka  a Karlsbad szczęśliwy, ze biedry pootwierane i zgłoszenia napłynęły - wszystko gra.

Wpis był w tym wątku i widziałam go. Tylko po co to wszystko, bo tego nie rozumiem.

Ja również emotka  może się wypowie osoba, która wpadła na tak genialny pomysł...co z tego teraz ma? Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

edzia21

#6656364 Napisano: 12.11.2019 16:47:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Przecież chwalił się w tym wątku, że wysłał zgłoszenie z fejkowym numerem...emotka  a Karlsbad szczęśliwy, ze biedry pootwierane i zgłoszenia napłynęły - wszystko gra. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6656350 Napisano: 12.11.2019 16:31:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onmyown napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ktos na forum pisal, ze dzwonil na infolinie i uzyskal info, ze sklepy Biedry nieobjete zakazem handlu w niedziele sa zamkniete 11 listopada, jak pozostale sklepy...a Karlsbad ma zaupelnie inne info jak widac, pytanie: kto kreci?

Nie wiem, dostanę oficjalne info od JM, to zobaczymy.

Zresztą -> trzeba być poj*, żeby organizować konkurs w dniu, gdy w całej Polsce jest otwartych 7 sklepów z 3000.

Dokładnie. Bez sensu jest to roztrząsanie czy jakaś Biedra była otwarta, czy zamknięta. Nawet jakby kilka było otwartych, to i tak pozbawiono szansy wzięcia udziału w konkursie dla 99% zainteresowanych. Co to za konkurs - niby ogólnopolski, niby w największej sieci, niby dla każdego, a jednak dla wybrańców? Nie dość że zawalili kompletnie, to jeszcze brną w to szambo, zamiast się przyznać do błędu... Porażka 

Może to nie był żaden "błąd"? Wyświetl w wątku >>
0 0