Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6730940 Napisano: 22.09.2020 18:01:40 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

Żeby nie mieć numerów paragonów na konkurs po kolei poszłam do sklepu w odstępie 3 dni i na inna kasę. Teraz gapię się i gapię...
7-cyfrowy numer różni się tylko ostatnią cyferką. Jeden ma 9, drugi 7. Taki numer! 
Równie dobrze mogłam się nie fatygować. Dodatkowo na kasie leżał paragon, zwinęłam go , a tam też produkt konkursowy... Mam 3 pod rząd. Taka konspiracja. 

Ciesz się, że jeden ma 7, a drugi 9 emotka  Kiedyś w Leclercu na kasach samoobsługowych miałam taki numer, że "ogarnęłam" jeden paragon, poszłam zanieść produkty do samochodu, wróciłam...zrobiłam zakupy, poszłam do innej kasy samoobsługowej i wydrukował mi się DOKŁANIE taki sam numer paragonu, jak z kasy obok! emotka  Oczywiście skroiłam się dopiero w domu, 35 zł w plecy, bo nawet nie zagrałam na niego. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730636 Napisano: 21.09.2020 16:15:16 w NA CO CZEKAMY?
do 24.09 Konkurs "Przedłuż swoje wakacje" Tchibo ITM (17.09 + 7 dni)
do 24.09 Konkurs "BĄDŹMYRAZEM" ITM (21.09 + 3 dr)
d0 25.09 Familijne - rezerwa nagród natychmiastowych (22.09 + 3dr)
do 28.09 "Czysta i pachnąca metamorfoza łazienki" (21.09 + 7 dni)
do 29.09 (60 d.r. od 07.07) T-Mobile
do 30.09 (01.09-21.09 wybór) Kaufland "Jak najlepiej zadbać o dom?"
do 30.09 VELVET Carrefour
do 07.10 (wybór 11.09-28.09) BIC Biedronka
do 07.10 Milka ABC
do 9.10.  Martini Biedronka
do 15.10 (wybór 14.09-06.10) Finish Biedronka
do 15.10 Konkurs "RB w Carrefour"
do 22.11 Wakacje z Orange 7 (60 dr od 31.08) tel  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730476 Napisano: 21.09.2020 09:09:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

czy w loterii winiary dany nr telefonu może wygrać tylko raz?

odpowiedź znajdziesz w regulaminie emotka

przeglądałam, ale nie miałam możliwości się wczytać. dlatego tu zapytałam i jak widzę Ty też pytasz o to samo tyle, że w innym konkursie emotka  

Różnica jest taka, że w moim regulaminie nie było nic sprecyzowane, a w Twoim wszystko widać "na pierwszy rzut oka" emotka  i w ogóle nie trzeba się jakoś specjalnie wczytywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730430 Napisano: 20.09.2020 20:30:06 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Wkurza mnie, że konkursy są organizowane w tym samym czasie w różnych produktach. Jak ich nie ma, to sobie myślę "mogliby jakiś fajny konkursik zrobić". Jak się zaczną ( głównie sierpień-listopad) to jakby ich coś opętało. We wszystkim. A ja mam później tyle słodkiego, że rodzina gardzi wafelkami, cukierkami itp.
Aha i wkurza mnie również to, że mało jest fajnych konkursów w proszkach do prania, papierach toaletowych, środkach czystości, czy jakichś zdrowszych produktach spożywczych. Są głównie w chipsach, słodyczach i słodzonych napojach.  I weź tu się zdrowo odżywiaj. 

Z 2 lata temu była loteria na feat&easy - sałaty. Codziennie brałam sobie do pracy. To był jedyny okres kiedy byłam taka fit  emotka
Teraz biorę słodycze ...

Ojj konkurs marzenie emotka  - pamiętam!  emotka
i do tego te kolorowe oBAGi, które schodziły jak ciepłe bułeczki  emotka emotka emotka

Chyba mamy na myśli różne. Loteria i rowery kross w bramkach  emotka

A to nie - ja nieloteryjna emotka Kiedyś Albedo robiło konkurs Fit&easy i rozdawało oBagi emotka
o kurczę, w sumie to już 4 lata temu emotka    http://www.fitand...wygraj-modna-torebke Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

edzia21

#6730428 Napisano: 20.09.2020 20:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

posłuchajcie, 3 razy przeleciałam z góry na dół ten regulamin, Berlinki w Selgros, i nie umiem znaleźć, ile bonów może wygrać jedna osoba. Niech poratuje ktoś z młodszymi oczami, bo ja już dostaję oczopląsu między literami. https://uniqueone...mowi-w-sieci-selgros

1. Uczestnik może dokonać dowolnej liczby Zgłoszeń do Konkursu pod warunkiem, że każdorazowo spełnione są warunki określone w Regulaminie Konkursu oraz
    z zastrzeżeniem, że dany Uczestnik może wygrać w Konkursie łącznie, maksymalnie
    1 (słownie: jedną) nagrodę. Za jednego Uczestnika na potrzeby Konkursu poczytuje się
    tą samą osobę fizyczną, niezależnie od tego jakimi danymi identyfikacyjnym się posługuje w Konkursie. Dane Zadanie Konkursowe, o którym mowa w §3 ust. 1 pkt c) Uczestnik może zgłosić tylko raz w trakcie trwania całego Konkursu. emotka
Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730423 Napisano: 20.09.2020 19:56:31 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

orbitka napisał(a):

Wkurza mnie, że konkursy są organizowane w tym samym czasie w różnych produktach. Jak ich nie ma, to sobie myślę "mogliby jakiś fajny konkursik zrobić". Jak się zaczną ( głównie sierpień-listopad) to jakby ich coś opętało. We wszystkim. A ja mam później tyle słodkiego, że rodzina gardzi wafelkami, cukierkami itp.
Aha i wkurza mnie również to, że mało jest fajnych konkursów w proszkach do prania, papierach toaletowych, środkach czystości, czy jakichś zdrowszych produktach spożywczych. Są głównie w chipsach, słodyczach i słodzonych napojach.  I weź tu się zdrowo odżywiaj. 

Z 2 lata temu była loteria na feat&easy - sałaty. Codziennie brałam sobie do pracy. To był jedyny okres kiedy byłam taka fit  emotka
Teraz biorę słodycze ...

Ojj konkurs marzenie emotka  - pamiętam! emotka
i do tego te kolorowe oBAGi, które schodziły jak ciepłe bułeczki emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730421 Napisano: 20.09.2020 19:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

czy w loterii winiary dany nr telefonu może wygrać tylko raz?

odpowiedź znajdziesz w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730293 Napisano: 19.09.2020 17:47:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Nie przyszła mi zwrotka z Winiary emotka  mieliscie tak ?

Wczoraj czekałam na zwrotkę 20 miniut. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730288 Napisano: 19.09.2020 17:27:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pytanie trochę z innej beczki - jak wyglądają wypłaty z bankomatu tego nieszczęsnego banku? Jest jakaś opcja "za free"?  emotka

Opłata za wypłatę gotówki (Opłatanaliczona bezpośrednio na kartach Użytkowników) 3% min 7,00 PLN

Dzięki, porażka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730282 Napisano: 19.09.2020 17:17:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie trochę z innej beczki - jak wyglądają wypłaty z bankomatu tego nieszczęsnego banku? Jest jakaś opcja "za free"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730274 Napisano: 19.09.2020 16:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia, pisałaś wczoraj, że nie działa Ci karta z BREFA, to może ta na dane mamy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730261 Napisano: 19.09.2020 15:33:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
2asantesana napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł! 

Nie ogarniam czemu po prostu nie zrobią przelewu emotka  tyle zachodu z przypisywaniem nazwisk do kart, a potem z rejestracją i jeszcze ta złotówka opłaty plus koszty kuriera na wysyłkę tego  emotka

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować. 

A jesteś pewna, ze maja dane laureatow? Od zawsze wszystkie wygrane karty rejestruje na siebie i nigdy zadnych problemow nie mialam (nawet jesli karta byla wygrana na "meskie" dane) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6730195 Napisano: 19.09.2020 00:19:34 w SZUKAM....
nelunia napisał(a):

Szukam informacji czy były ostatnio wysyłane jakieś nagrody z Komorników? Nie wiem co to może być, nie ma mnie w domu, a mam info ma mejlu, że dziś ktoś ją odebrał  emotka

Komorniki to np. LOGARIS, wysylaja m.in. dla Los Mejores Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

edzia21

#6730117 Napisano: 18.09.2020 18:16:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

edzia21 napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Widzę że pani Elżbieta L. Zgarnela W maślance łącznie 55 tyś zł. Wygrała IV etap i jednocześnie nagrodę główną...

A co w tym dziwnego? Wiadome było, że wygra osoba "etapowa". Raczej trochę bez sensu byłoby, gdyby nagrodę główną wygrała osoba, która nie była "najlepszą" w którymś z 4 etapów.  emotka

Tak można się było tego spodziewać. Zresztą przewidzialem, że wygra ktoś główna z IV etapu i tak się stało. Ale moglo być też tak, że tak jakby dla najlepszej pracy z ostatniego etapu dadzą główna, a dla drugiej najlepszej dadzą nagrodę etapową.

Co byłoby wielką niesprawiedliwością dla laureatów 1, 2 i 3 etapu emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730105 Napisano: 18.09.2020 17:19:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

Widzę że pani Elżbieta L. Zgarnela W maślance łącznie 55 tyś zł. Wygrała IV etap i jednocześnie nagrodę główną...

A co w tym dziwnego? Wiadome było, że wygra osoba "etapowa". Raczej trochę bez sensu byłoby, gdyby nagrodę główną wygrała osoba, która nie była "najlepszą" w którymś z 4 etapów. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6730100 Napisano: 18.09.2020 17:03:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

macie jakiekolwiek dokumenty gwarancyjne do słuchawek od Fortisa z BIC? 

U mnie nic nie było  emotka

Będziesz pisać do Fortisa o "dowód przekazania nagrody"??  emotka

W sumie nie wiem.

Jakie słuchawki dostaliście? Wg regulaminu miały być JBL E45BT, a dostałam LIVE 400BT emotka

To chyba raczej zamiana na niekorzyść?!
JBL Live 400BT

JBL E45 BT  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6729916 Napisano: 17.09.2020 23:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

soulfly napisał(a):

rettib napisał(a):

Czy dochodzą Wam zwrotne maile w konkursie Stokrotki Pepsi/Lay’s? U mnie wysłało się poprawnie, ale maila brak 

Szukaj w spamie lub innych folderach.

Też brak

U mnie też brak na onecie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6729535 Napisano: 16.09.2020 15:02:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natik999 napisał(a):

Ile razy Albedo dzwoni?? Bo mam nieodebrane z zastrzezonego??  emotka

przeważnie x2 + na koniec przychodzi SMS Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6729528 Napisano: 16.09.2020 14:48:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

malalama napisał(a):

4 etapy Okocimskich Wariantów.
4 nadzieje na cokolwiek.
4 rozczarowania, a ostatnie zgłoszenie to serio wydawało mi się dosyć kreatywne, liczyłam na jakiegoś ochłapka chociaż:

*O*wocowo jest w mej glowie
*K*iedy pije radrel sobie
*O*kocimski wariant mam
*C*ytrynowy number one.
*I*ntensywnie mnie orzeźwia
*M*yśli przy tym nie otępia.

to dobre zgłoszenie czy poprostu ja mam za wysokie mniemanie o swojej " twórczości"?

co piszecie Smolarowi, że Wam daje? emotka
oto ja konkursowy przegryw MałaLama emotka

Po pierwsze - daj sobie siana z tymi "wymieniankami" od liter. Nikt NORMALNY w agencji na to już się raczej nie łapie... emotka

Zdziwilabys się, bo niedawno w jednym konkursie na pierwsze litery wpadło 10 tys emotka  od razu uprzedzę, nie u mnie, ale wpadło;)

Edit. Także wygrać się da tymi oklepanymi pierwszymi literami, ale myślę że oprócz liter musi być też dobra treść. No i raczej to nie jest pomysł na 4 etap;)

Jestem w szoku, serio emotka
Zasiadając w komisji i widząc taką formę...nie spojrzałabym już nawet na treść. Wszak co to ma wspólnego z "kreatywnością" po tak olbrzymiej eksploatacji? Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6729369 Napisano: 15.09.2020 23:03:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malalama napisał(a):

4 etapy Okocimskich Wariantów.
4 nadzieje na cokolwiek.
4 rozczarowania, a ostatnie zgłoszenie to serio wydawało mi się dosyć kreatywne, liczyłam na jakiegoś ochłapka chociaż:

*O*wocowo jest w mej glowie
*K*iedy pije radrel sobie
*O*kocimski wariant mam
*C*ytrynowy number one.
*I*ntensywnie mnie orzeźwia
*M*yśli przy tym nie otępia.

to dobre zgłoszenie czy poprostu ja mam za wysokie mniemanie o swojej " twórczości"?

co piszecie Smolarowi, że Wam daje? emotka
oto ja konkursowy przegryw MałaLama emotka

Po pierwsze - daj sobie siana z tymi "wymieniankami" od liter. Nikt NORMALNY w agencji na to już się raczej nie łapie... emotka Wyświetl w wątku >>