Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9683
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie, kiedy maszyna pana Sławka wylosuje szczesliwców punktow clubcard...bo na lepsze nagrody, chyba nie ma co liczyc?:P Wyświetl w wątku >>
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj piątunio, więc pewnie już są w drodze do domu Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że z okazji Piątunia, dzisiaj już nie ma szans... a w sobotę i niedzielę raczej nie pracują, więc zostaje pon ale mogę się mylić Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się, że będą w poniedziałek...tak samo jak ostatnie Valbony itd. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak tak, myslalam ze o cos zupelnie innego Ci chodzi, sorry Nic nie masz do stracenia - pisz do nich! Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale żadnej recenzji nie trzeba było wysyłać Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maile do 2 etapu byly wyslane 16 wrzesnia Czasami tez tak mam ze mi cos nie dochodzi: powiadomienia, gazetki itd... kiedys myslalam ze to moja skrzynka, ale to raczej ich system ma jakis problem. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam w klubie remont trwa od lipca... tylko u mnie "remont cala parą" bo mieszkanie developerskie...kuchni brak, stalego internetu, kurzu pelno. Jak żyć? Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze skrajności w skrajność u jednych informują, u innych KRADNĄ paragony i wydruki niefiskalne - pozdrawiam Wałbrzyski rossmann Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi sie, ze zostal im jeszcze 16 i 17 wrzesnia, ale moge sie mylic Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, tak zakosila mi i normalny paragon i konkursowy - dala mi tylko siatke z zakupami i powiedziala do widzenia i zajela sie kolejnym klientem, a moj paragon i kod skrzetnie wsunela pod biurko... Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na nivea kupilam maly kremik za 2, 50 i laska przy kasie zawinela mi paragon z wydrukiem konkursowym! Zamiast mi wydac to ciach go pod biurko. Ale zrobilam dym. Co za ludzie... Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakladaja lewe konta na rossku na osoby widmo i wpisuja rownie lewe numery paragonow zeby poznac tresci pytan lub obczaic regulamin albo graja na prawdziwe osoby wpisujac lewe numery paragonow, modlac sie przy tym, zeby w przypadku wygranej nikt o ten paragon przy odbiorze nie prosil.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli pomimo ich komunikatów kapsulki Ariel, moga juz byc do odbioru? A czy byl juz link do 2-go etapu? Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane