Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9683
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ode mnie nigdy nie chcieli Wyświetl w wątku >>
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy? Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest:
3. Zgłoszenie udziału w Konkursie:
a) Ilość znaków w wiadomości SMS nie może przekraczać 160 znaków.
Tylko nie wiem czy to jest rownoznaczne z tym ze max 160 zn na konkurs, czy ze za 160 znaków placimy stawke...ale raczej 160 zn na konkurs!
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak
tak jest napisane w regulaminie Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie liczy się to, jaki masz pomysł... jak jest słaby to nawet najlepsza rymowanka nie pomoże, a jak dobry to i prozą zdobędziesz góry. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już chyba na wszytskim wrocilo do normy Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale pisząc polskie znaki w sms-ach zmienia się diametralnie liczba zanków i sms-y często wychodzą w większej liczbie, niż jest to dopuszczalne przez organizatora. Skoro w reg jest napisane, że 160 znaków = 1 SMS, używając polskich wyjdą 2 smsy. W zaleznosci od systemu informatycznego, moze zostac zapisany sms urwany, albo wszystkie znaki...wiec ja juz nie wiem jak to z nimi jest, zawsze pisze bez poslkich. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazlam ich profil na FB CKM Czasopismo Każdego Mężczyzny, ktos sie tez o konk pyta, ale jak widac na wszystko szybko odpowiadaja, a na pytanie o konkurs bez echa porażka Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli maja takie wymagania, to niestety ale na pewno stracisz prawo do nagród. Różnie bywa... mi kiedyś zdarzyło się podawać pesel i dane urzędu do koszulki, czy też do nagrody za 100 zł, a do bonów sodexo na 10tys już nie chcieli. Wiec roznie to bywa Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli organizator ma taki kaprys to sobie może chcieć odprowadzaać nawet od 2 zł wartości nagrody... to że takie nagrody są zwolnione od podatku, to nie znaczy że nie wolno. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to się mówi, zawsze są dwa uda... albo się uda, albo się nie uda, warto próbować, powodzenia! Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłając po zgłoszeniu z 2 numwrów masz szanse na 2 karty po 100 zł, a wysyłając 2 zgłoszenia z 1 numeru na bank nie wygrasz 2 kart, góra 1 Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie robią, ale jak masz możliwość to wyślij lepiej po zgloszeniu z 2 roznych numerow, będzie zawsze ekonomiczniej Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie piszą piszą z zupelnie innego numeru. Jak wygrasz, wyslesz wszystkie paragony na ktore gralas i tyle, w czym problem?:D Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
reklama szkoły językowej Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, widziałam je kiedyś w lipcu, jak robilam zakupy na tamtejszy konkurs vanisha dlatego napisalam "czasami" jak jestr promocja... a z racji ze mam do najblizszego ITM ponad 80 km drogi, to tak czesto nie zagladam ale te zwykle sa po 3,50 chyba? co daje 7 zł Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli moga to bedzie cos okolo 6 zł...u mnie czasami sa Vanishe do firanek w granulkach po 2,30 zł za saszetke, wiec to razy 2 daje 4,60 nie wiem jak w innych ITM Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mogą byc te male saszeteczki Vanish? wówczas cos okolo 6-7 zł Wyświetl w wątku >>