Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9683
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tego delikwenta na liscie moli tez widzialam, ale widocznie jego filmik wymiękl z tym, co zwyciezczyni 1 miejsca wyslala Wyświetl w wątku >>
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasami organizatorzy są pod tak wielkim "wrażeniem" miłości i oddania danego uczestnika w stosunku do ich firmy, ze nagrodza za trud pracy i caloksztalt, nie zwracajac uwagi na zapiski w regulaminie. Mysle ze w przypadku moli, jakies blyszczace cudo przyjechalo kurierem do siedziby organizatora Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma teraz możesz wygrywac do woli Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wróżką nie jestem, ale samochodu nikt z forum na oczy nie zobaczy Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze nie wzięłam udziału w tym konkursie z racji mojego podejścia (mam jeszcze czas ) ale widziałam wyniki poprzedniego konkursu "fotograficznego" prowadzonego na big active, to nagrodzone prace pupci nie urywały i były w ręcz nijakie (nie chcę nikogo obrazić) a prace z wielkim polotem nie były zauważone (nie brałam udziału, bo termin konkursu taak szybko przelecial ) - więc od tego organizatora nie ma czego wymagać Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogłaszają wyniki w terminie podanym w regulaminie (ostatnio nawet poprawili swoją "terminowość") a jeżeli wygrasz, to na pewno dostaniesz informację na maila Jednak trwa to 2-3 tygodnie. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dzielą, ostatnio zawsze wszytko puszczają w 1 dzień... dzisiaj również wszytko poszło, były miejscowości od A na W kończąc. Jedyne co to rezerwa zostaje Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki, nie chciało mi się sprawdzać po kodach Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jaka literka miasta? Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ajj to wolno ... ;/ Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beata, gratulacje Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wspominając już o bonach wycieczkowych, nagrodach wysokiego rzędu, samochodach i osttanich KONSOLACH PS4 ze śmiesznego ich konkursu w C4 - też niezle zamieszanie z regulaminem wprowadzili, który się kilka razy zmieniał po to, żeby po zakończeniu konkursu zmieć się calkowicie! teraz sobie Fordzika z TESCO przytuli...kiedy nadejdzie tego kres? wkurza mnie ta agencja nieziemsko! z tą swoja zachłannością Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie bylo, bo ktos na 300 koszulek do wygrania na pewno by sie pochwalil eski beda pewnie w poniedzialek Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma wpływu... kiedyś kiedyś założyłam konto i tego samego dnia wziełam udzial w konkursie i wygralam jedna z glownych nagrod (nie mialam zadnej aktywnosci) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w bankomacie chyba zajada za to 1 zł? A czy za free mozna zrobic to przez neta? tak zeby zmienic i isc do bankomatu wyplacic cale 100 zł? Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9683
Punkty karne 0
Konkursy dodane