Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5823774 Napisano: 14.02.2014 15:11:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kolejny konkurs w tym stylu, zadaniem bylo KREATYWNIE OPISAC 3 produkty niezbedne w lodowce i co wygrywa? <max 1000 znaków ze spacjami> http://www.miasto...lodowke-marki-coold/
tego delikwenta na liscie moli tez widzialam, ale widocznie jego filmik wymiękl z tym, co zwyciezczyni 1 miejsca wyslala emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823751 Napisano: 14.02.2014 14:42:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Jeżeli konkurs polega na umieszczeniu pracy w formularzu, nie można oceniać linków zewnętrznych emotka
Musi być oceniane to, co jest w formularz wpisane emotka

czasami organizatorzy są pod tak wielkim "wrażeniem" miłości i oddania danego uczestnika w stosunku do ich firmy, ze nagrodza za trud pracy i caloksztalt, nie zwracajac uwagi na zapiski w regulaminie. Mysle ze w przypadku moli, jakies blyszczace cudo przyjechalo kurierem do siedziby organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823348 Napisano: 13.02.2014 16:16:28 w Rossmann
A czy wygrał ktoś, kto słał zgłoszenie w ostatni dzień konkursu, który zgodnie z regulaminem nie był już nagradzany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823156 Napisano: 13.02.2014 12:14:36 w Rossmann
marcellka napisał(a):

Czy nadal jest tak,że w ciągu miesiąca czy dwóch (nie pamiętam jak to było)można wygrać tylko 1 nagrodę?

nie ma emotka teraz możesz wygrywac do woli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823041 Napisano: 13.02.2014 00:58:15 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Zbiera się komisja konkursowa w MC: "To jak, szefie, bierzemy 100 smsów z początku czy od końca, czy robimy dzisiaj kreatywnie i co dziesiąty?" emotka

emotka emotka mia Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823033 Napisano: 13.02.2014 00:18:31 w TESCO konkursy
ace napisał(a):

mariolakal napisał(a):

doris1 napisał(a):

ace napisał(a):

masakryczny jest ten temat z Colgate. Jedyne co mi przychodzi do głowy to mydło tańczące z pastą emotka

ide spać, może jeszcze coś w łóżku mądrzejszego wymyślę emotka

a nie jest do dzisiaj ten konk emotka czy coś pochrzaniłam...

Do dzisaj... Wstawaj, ace i myśl... emotka

emotka wstalam wstalam emotka wlasnie sie dziwilam skad ten guz na mojej glowie emotka juz poslane ale takim haslem samochodu nie zgarne, ba nawet na kosmetyki nie zasluguje emotka

wróżką nie jestem, ale samochodu nikt z forum na oczy nie zobaczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5823016 Napisano: 12.02.2014 23:22:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
pawwwel napisał(a):

Brał ktoś z Was udział w konkursie na fanpage'u BigActive? Co sądzicie o wynikach???
Ja uważam, że organizator chyba sam nie zrozumiał o co mu chodziło, a sam zaznaczał, że ma być perspektywa z punktu widzenia, a tymczasem kilka nagrodzonych prac to zwykłe herbaciane ustawki... nagroda główna (bon) trafiła do kogoś kto wogóle się nie przyłożył i nie miał pomysłu na prace konkursową. Mam trochę żal do tych wyników, bo długo myślałem nad swoją pracą by była idealna i... mam imbryczek, no ale nie cieszy on tak bardzo jak widzę z czym przegrałem i ile zaangażowania włożyłem w swój pomysł. Chyba nie umiem przegrywać z takim shitem. Szczególnie jak sobie narobię nadziei... emotka

ja jeszcze nie wzięłam udziału w tym konkursie z racji mojego podejścia (mam jeszcze czas emotka ) ale widziałam wyniki poprzedniego konkursu "fotograficznego" prowadzonego na big active, to nagrodzone prace pupci nie urywały i były w ręcz nijakie (nie chcę nikogo obrazić) a prace z wielkim polotem nie były zauważone (nie brałam udziału, bo termin konkursu taak szybko przelecial emotka ) - więc od tego organizatora nie ma czego wymagać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5822918 Napisano: 12.02.2014 21:17:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

edzia21

#5822628 Napisano: 12.02.2014 13:33:44 w Rossmann
zezowaty_kot napisał(a):

Jak wygląda ogłaszanie wyników w Rossnecie? Grałam pierwszy raz w styczniu i nie orientuję się - trzeba sobie samemu pilnować listy, czy wysyłają maile? I czy trzymają terminów?

ogłaszają wyniki w terminie podanym w regulaminie (ostatnio nawet poprawili swoją "terminowość") a jeżeli wygrasz, to na pewno dostaniesz informację na maila emotka Jednak trwa to 2-3 tygodnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5821722 Napisano: 10.02.2014 22:00:30 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy z ubiegłego konkursu dzielili sms na 2 dni,czy wszystko wysłali w jeden dzień?Pamięta ktoś może?

w jednym dniu było zawsze i ostatnio także -ja nie pamiętam żeby dzielili emotka

nie dzielą, ostatnio zawsze wszytko puszczają w 1 dzień... dzisiaj również wszytko poszło, były miejscowości od A na W kończąc. Jedyne co to rezerwa zostaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5821432 Napisano: 10.02.2014 17:53:02 w Kaufland konkursy
dobra Wrocławskie i Wałbrzyskie się doczłapały! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5821429 Napisano: 10.02.2014 17:52:16 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

63-300 poleciał... emotka

a jaka literka miasta?

pewnikiem P

dzieki, nie chciało mi się sprawdzać po kodach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5821421 Napisano: 10.02.2014 17:50:05 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

63-300 poleciał... emotka

a jaka literka miasta? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5821386 Napisano: 10.02.2014 17:34:05 w Kaufland konkursy
boom30 napisał(a):

Spokojnie, wysyłają cały czas - nie panikujcie dopiero są na 2X-XXX

ajj to wolno ... ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5821328 Napisano: 10.02.2014 16:35:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
zezowaty_kot napisał(a):

nataszka napisał(a):

Gratki dla dziewczyny za ŻYWCA -piszecie że z forum emotka

I ode mnie emotka emotka emotka

Beata, gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5820545 Napisano: 09.02.2014 03:41:28 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

rubik napisał(a):

Grałam w konkursie smsowym w zimowych konkursach Tesco.Owszem wygralam tam nagrodę miala byc forma rozga i waga z miarką wartość nagrody.117.Przyszła forma jedynie.Owszem napisalam do nich maila ale bez odzewu telefonu też nie odbierają a najlepsze jest to że dzis zmienili sobie regulamin piszac że do wygrania jest nagroda w wysokosci 29 zl nawet co to jest nie ma wzmianki zeby reszty nie doslac.I jak tu wierzyć regulaminowi jak mozna z nim robic co sie chce.Ludzie wysyłaja smsy nabijaja im kase a oni po konkursie zmiana regulaminu i nagrody nie te co powinny być.Taki jest Organizator Media Contact z Dabrowy Górniczej. emotka

to normalne zagrania emotka niestety....
nigdzie nie mozna tego zgłosić bo MC się wyprze, a Tesco nie ponosi odpowiedzialności za konkursy/ nie ma nich bata jak na razie/ można tylko przestać u nich grać

a Uokik?? Przecież to oszustwo! Człowiek wysyła płatnego smsa, bo chce wygrać konkretną nagrodę. A oni mają kasę z smsów a potem zmieniają regulamin i rzucają ochłapy...

Uokik na pewno by się tym zajął. Macie te dwa regulaminy? Stare i nowe? Napiszmy coś wspólnie i działajmy emotka

niestety mam tylko skopiowany fragment o nagrodach, nie przewidziałam, ze zmienią....Tak myślałam zgłosić to jeszcze do sponsora..mam na myśli Dr Oetkera

Nie wspominając już o bonach wycieczkowych, nagrodach wysokiego rzędu, samochodach i osttanich KONSOLACH PS4 ze śmiesznego ich konkursu w C4 - też niezle zamieszanie z regulaminem wprowadzili, który się kilka razy zmieniał po to, żeby po zakończeniu konkursu zmieć się calkowicie! teraz sobie Fordzika z TESCO przytuli...kiedy nadejdzie tego kres? emotka emotka wkurza mnie ta agencja nieziemsko! z tą swoja zachłannością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5820015 Napisano: 07.02.2014 23:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabe napisał(a):

Czy z Monstera były sms-ki z koszulkami też ?

raczej nie bylo, bo ktos na 300 koszulek do wygrania na pewno by sie pochwalil emotka eski beda pewnie w poniedzialek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5819976 Napisano: 07.02.2014 21:50:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Tak z innej beczki
Mam pytanie do osób,którym udało sie wygrać na str.Wizaz.niekoniecznie w tych ostatnich konkursach tylko w ogole .
Ciekawa jestem czy na ocenę ma wpływ np.aktywnosc na tym portalu,na forach np.,zamieszczanie recenzji itp.wiecie o co chodzi??
Czy biorą to pod uwagę oceniając prace konkursowe ?
Jak myślicie ??

nie ma wpływu... kiedyś kiedyś założyłam konto i tego samego dnia wziełam udzial w konkursie i wygralam jedna z glownych nagrod (nie mialam zadnej aktywnosci) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5819958 Napisano: 07.02.2014 21:26:48 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

a nie da się z tą kartą pójść do sklepu i zapłacić wklepując ten standardowy pin? Trzeba przez stronę ją aktywować?

podbijam,
jakies to dziwne, ze musze rejestrowac.

ktoś nam podpowie?

mozesz aktywowac w bankomacie - tylko pierwszym razem wciskach pzrycisk zmiana pin wpisujesz 2424 potem nadajesz swoj nr.pin-poczytaj na tej kartce co tobie z ta kartą pzrysłali

w bankomacie chyba zajada za to 1 zł? A czy za free mozna zrobic to przez neta? tak zeby zmienic i isc do bankomatu wyplacic cale 100 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5819918 Napisano: 07.02.2014 20:03:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
druga połowa stycznia i pierwsza połowa lutego do bani emotka jak żyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0