Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O Boże, wcale się nie dziwię, że się wystraszyłaś! Ja na Twoim miejscu wybrałabym się na komendę policji i opowiedziała o tym zdarzeniu.
Mam nadzieję, że to był po prostu jakiś nieszkodliwy kretyn, z wyjątkowo dziwnym poczuciem humoru
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest w zakładce konkursy, tuż nad obrazkami z konkursami, obok zakładki wyniki konkursów.
Ale jak poszukasz kilka stron wcześniej w tym wątku, to były podawane hasła, tych krzyżówek ze skarbu. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc 3 głębokie oddechy przed spotkaniem i nie denerwuj się, bo córeczka przecież wyczuje Twój stres i może być niepotrzebnie niespokojna podczas wizyty pani. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam opakowanie kawy Cronat Gold 150g (kosztowała 19,99), a teraz patrzę w regulaminie nie ma takiej gramatury wymienionej Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może zadzwoń do nich? Tu jest kontakt
http://rossmann.c...takt/dane-kontaktowe Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam jakie jest hasło, ale poszukaj kilka, kilkanaście stron wcześniej w tym wątku- było podawane.
Możesz też rozwiązać krzyżówkę, SKARB w pdf jest dostępny na rossnecie. W zakładce konkursy jest na górze, tuż nad konkursami, zakładka zobacz listy laureatów, a obok przeczytaj skarb online.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie trafiłam na reklamę tego konkursu, do wygrania m.in. wyprawka...
https://www.bebil...ygotowania_do_porodu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pracodawca ma obowiązek, na wniosek pracownicy, udzielenia urlopu wypoczynkowego bezpośrednio po macierzyńskim. Mówi o tym Kodeks Pracy, a konkretnie artykuł 163 paragraf 3
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe, dobre pytanie
Czasem myślę, że jestem ostatnią naiwną grającą tylko na swoje jedno konto (czasem męża namówię, żeby u siebie zagrał, czy jakieś zdjęcie wstawił)
A swoją drogą to ciekawe kiedy najlepiej będzie grać w czasówki, bo wszyscy z forum chyba czekają na ostatnie dni, żeby była mniejsza konkurencja, więc może się okazać, że właśnie w ostatnie dni sporo osób będzie grało
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, też z tego korzystam, czyli jednak to nie wina zegara, po prostu czasówki nie są moją mocną stroną
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak było widać liczbę uczestników przy konkursie, to zapisywałam sobie liczbę uczestników zanim zagrałam i jak widziałam ilu jest uczestników po moim zagraniu, to wiedziałam ile osób grało w tej godzinie co ja
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy ktoś komu się udało mógłby zdradzić z jakiego zegara korzysta? Jeszcze nic w rossnetowych czasówkach nie udało mi się wygrać. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jest chyba zdanie, które powinni mówić lekarze w takich momentach.
Maleńka nawet nie umiem sobie wyobrazić co przeżywasz, ogromnie Ci współczuję i życzę... nie wiem czego powinno się życzyć w takim momencie, chyba wytrwałości i siły. Trzymaj się
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A najbardziej wkurza mnie w tym to, że gwarancja skończyła się w kwietniu tego roku
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas była to kasza manna ugotowana na wodzie.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe, no to musi być frustrujące
Ja tam cieszę się, że mam raczej mało popularne nazwisko Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0