Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5350338 Napisano: 03.09.2012 11:30:38 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

A ja nawet nie wiem czy jestem bardziej wkur...rzona czy wystraszona.

Po drodze ze szkoły, przy księgarni, obok naszego domu do Mai trzymającej mnie za rękę i oglądającej wystawę, podszedł wysoki i spory facet koło trzydziestki, podał jej rękę i powiedział dzień dobry. Trochę zbaraniałam ale nic nie powiedziałam.

Potem spojrzał jej w oczy i takim specyficznym, głębokim głosem jakim mówi się coś kobiecie powiedział NIGDY CIÊ NIE ZAPOMNÊ.

Odebrało mi mowę na sekundę, za chwilę wrócił mi rozum i zaczęłam krzyczeć pedofil itp, a ten po prostu się odwrócił i przeszedł na drugą stronę ulicy bo akurat miał zielone.

Małż wyłożył mi jak to powinnam nie krzyczeć a iść za nim, zrobić zdjęcie sylwetki chociaż z tyłu, natychmiast dzwonić na policję.

Idę na pocztę, chyba sobie pistolet kupię i od razu do takich będę strzelać emotka

O Boże, wcale się nie dziwię, że się wystraszyłaś! Ja na Twoim miejscu wybrałabym się na komendę policji i opowiedziała o tym zdarzeniu.
Mam nadzieję, że to był po prostu jakiś nieszkodliwy kretyn, z wyjątkowo dziwnym poczuciem humoru
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5345682 Napisano: 30.08.2012 07:53:59 w Rossmann
gargi napisał(a):

jest gdzieś Skarb w pdfie na stronie?
chciałam rozwiązać krzyżówki do konkursów, ale nie mogę znaleźć :>

Jest w zakładce konkursy, tuż nad obrazkami z konkursami, obok zakładki wyniki konkursów.

Ale jak poszukasz kilka stron wcześniej w tym wątku, to były podawane hasła, tych krzyżówek ze skarbu. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5343611 Napisano: 28.08.2012 03:06:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Silikonowa łapka- kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5342000 Napisano: 27.08.2012 01:53:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dax z fb dotarł za pośrednictwem pp (list zwykły) termin 8/2013 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5341570 Napisano: 27.08.2012 09:37:15 w Konkursowiczki w ciąży
Rachel, postaraj się może bardziej na luzie podejść do sprawy opiekunki. Wiadomo, że zostawienie dziecka z kimś obcym to mega stres i nie da się pozbyć emocji (nawet nie należy!) chodzi mi tylko o sam wybór opiekunki. Do pracy idziesz dopiero pod koniec listopada, masz jeszcze masę czasu na znalezienie pani idealnej. Jak nawet z tą panią nie zaiskrzy, to masz czas na znalezienie lepszej. A może właśnie ta pani spodoba Wam się i już zostanie emotka
Więc 3 głębokie oddechy przed spotkaniem i nie denerwuj się, bo córeczka przecież wyczuje Twój stres i może być niepotrzebnie niespokojna podczas wizyty pani. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5341420 Napisano: 27.08.2012 07:40:59 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza Polo Market, a właściwie regulamin ich urodzinowego konkursu. Mam zły paragon na ten konkurs. Przeczytałam go wcześniej, zobaczyłam jakie produkty można kupić (ale nie zapisywałam sobie gramatury kaw) emotka myślałam, że liczy się cena, na paragonie ma być co najmniej 15 PLN na produkty wymienionych marek.
Kupiłam opakowanie kawy Cronat Gold 150g (kosztowała 19,99), a teraz patrzę w regulaminie nie ma takiej gramatury wymienionej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5340102 Napisano: 25.08.2012 10:01:26 w skojarzenia
0 0

koper

#5339076 Napisano: 24.08.2012 10:08:29 w Rossmann
madalenadelamur napisał(a):

Nie odpisują od tygonnia.

To może zadzwoń do nich? Tu jest kontakt

http://rossmann.c...takt/dane-kontaktowe Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5338803 Napisano: 24.08.2012 07:07:26 w Rossmann
marek0303 napisał(a):

jakie jest hasło z krzyzówki do konkursu Podejmij wyzwanie- ładnie proszę emotka u mnie nie mogę dorwać SKARB-u

Nie pamiętam jakie jest hasło, ale poszukaj kilka, kilkanaście stron wcześniej w tym wątku- było podawane.
Możesz też rozwiązać krzyżówkę, SKARB w pdf jest dostępny na rossnecie. W zakładce konkursy jest na górze, tuż nad konkursami, zakładka zobacz listy laureatów, a obok przeczytaj skarb online.
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5336929 Napisano: 22.08.2012 02:37:49 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

Macie jakieś konkursy wyprawkowe? Choćby na lajki? emotka emotka emotka

Właśnie trafiłam na reklamę tego konkursu, do wygrania m.in. wyprawka...

https://www.bebil...ygotowania_do_porodu Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5334165 Napisano: 20.08.2012 01:56:17 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

wkurzam się bo byłam dzisiaj w pracy i prawdopodobnie nie dostane urlopu wypoczynkowego zaraz po macierzyńskim...jak patrze teraz na mała to chce mi sie płakac...no i nie mam ciepłej wody a sa upały i wkurzajac sie na to wszytsko cały czas jem!!! emotka emotka emotka emotka

Pracodawca ma obowiązek, na wniosek pracownicy, udzielenia urlopu wypoczynkowego bezpośrednio po macierzyńskim. Mówi o tym Kodeks Pracy, a konkretnie artykuł 163 paragraf 3
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5331926 Napisano: 17.08.2012 08:44:26 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

ktoś się orientuje czy już się ludziom konta na ross pokończyły (tzn czy liczba graczy wolniej się podnosi) i można zacząć rozwiązywać konkursy?? emotka

hehehe, dobre pytanie emotka
Czasem myślę, że jestem ostatnią naiwną grającą tylko na swoje jedno konto (czasem męża namówię, żeby u siebie zagrał, czy jakieś zdjęcie wstawił)

A swoją drogą to ciekawe kiedy najlepiej będzie grać w czasówki, bo wszyscy z forum chyba czekają na ostatnie dni, żeby była mniejsza konkurencja, więc może się okazać, że właśnie w ostatnie dni sporo osób będzie grało emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5327891 Napisano: 14.08.2012 08:40:53 w Rossmann
annb napisał(a):

http://wwp.greenwichmeantime.com/ emotka

dzięki, też z tego korzystam, czyli jednak to nie wina zegara, po prostu czasówki nie są moją mocną stroną emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5327889 Napisano: 14.08.2012 08:39:55 w Rossmann
magdax78 napisał(a):

skad wiecie ile osob bierze udzial o danej godzinie...?gdzie jest takie info??

Jak było widać liczbę uczestników przy konkursie, to zapisywałam sobie liczbę uczestników zanim zagrałam i jak widziałam ilu jest uczestników po moim zagraniu, to wiedziałam ile osób grało w tej godzinie co ja emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5327817 Napisano: 14.08.2012 08:04:13 w Rossmann
Kurcze, też nie wygrałam żelu, a tak mało osób grało w tej godzinie co ja emotka

A czy ktoś komu się udało mógłby zdradzić z jakiego zegara korzysta? Jeszcze nic w rossnetowych czasówkach nie udało mi się wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5327811 Napisano: 14.08.2012 08:00:55 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

ronione dzieci nie umierają , one tylko zmieniają datę urodzin

I to jest chyba zdanie, które powinni mówić lekarze w takich momentach.

Maleńka nawet nie umiem sobie wyobrazić co przeżywasz, ogromnie Ci współczuję i życzę... nie wiem czego powinno się życzyć w takim momencie, chyba wytrwałości i siły. Trzymaj się
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5327642 Napisano: 14.08.2012 06:31:16 w Wkurza mnie...
Zmywarka mi się właśnie popsuła emotka psuła się już dwa razy i dwa razy była naprawa gwarancyjna z wymienianiem prawie wszystkich bebechów w środku.
A najbardziej wkurza mnie w tym to, że gwarancja skończyła się w kwietniu tego roku emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5326870 Napisano: 14.08.2012 11:18:12 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

Dziewczyny mam pytanie,jak zaczełyście wprowadzać gluten do diety maluszka? Alanek skończył 4 miesiące karmie go piersią, od kilku dni podaje mu kaszke mleczno-ryżową i marchewke ze słoiczka. Lekarz powiedział żeby przyzwyczajać go też do glutenu. Jaki produkt glutenowy podawałyście jako pierwszy?

U nas była to kasza manna ugotowana na wodzie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5325553 Napisano: 13.08.2012 01:12:12 w Rossmann
wojtoj napisał(a):

moje nazwisko jest ale niestety nie przy moim imieniu... Ta dziewczyna mnie wykończy, czesto sie pojawia a mi przez nią ciśnienie podskakuje emotka

hehehe, no to musi być frustrujące emotka
Ja tam cieszę się, że mam raczej mało popularne nazwisko Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5325545 Napisano: 13.08.2012 01:07:39 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

Dużo nazwisk na K, ale mojego brak emotka

Na P tylko dwa, ale nie moje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0