Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To prawie jak wygrana ostatnio skarb dostałam jakoś zimną a zakupy w rosku robię jakieś 2 razy w miesiącu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
300 zł
http://www.rossne....aspx?contestId=1195 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak mam. Czas wypełnienia ankiety- miało być 45 minut, spędziłam nad nią ponad godzinę- tak się ślimaczyła, skończyła się nagle na jakiś 80% i nie doliczyło mi punktów Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja myślę, że ktoś z Łącka już od dawna jest na tym forum, ale wstydzi/boi się przyznać, bo zamiast gratulacji otrzymywałby wiadomości z pretensjami i oskarżeniami o oszustwa
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem, ale taki papier ma grubość mniej więcej kartki z bloku technicznego, a aż tak gruby papier nie jest potrzebny w pracy magisterskiej, nawet nie powinien być aż tak gruby, bo niezbyt wygodnie byłoby czytać pracę wydrukowaną na takim papierze.
Zresztą najlepiej jest iść do sklepu, najlepiej połączonego z punktem drukowania (czy coś z ten deseń) i tam doradzą jaki papier wybrać. Nawet potem nie trzeba przecież u nich kupować. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kup gruby papier dobrej jakości (ryza powinna wystarczyć dla kilku osób, więc można się zrzucić ) jak jeszcze zdecydujesz się na wydruk laserowy, a nie atramentowy, to nic nie powinno przebijać.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powodzenia będzie dobrze fajny temat egzaminu
Parę lat temu napisałam pracę magisterską z wolnych rodników i antyoksydantów Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę znaleźć tego załącznika do regulaminu
Chodzi mi o ten konkurs:
https://www.e-kon...ticles-5-102517.html Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłałam wczoraj wieczorem i miałam zwrotkę w ciągu kilkunastu sekund
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to chyba już niedługo Mierz sobie co jaki czas masz ten ból, bo to mogą być właśnie skurcze.
Nie bój się na zapas SN, to nie musi być straszne, ja rodziłam SN i wbrew pozorom bardzo dobrze wspominam poród
Trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już i tak biorę udział tylko w konkurach w których trzeba podać numer paragonu. No chyba, że akurat tak się zdarzy, że trzeba kupić coś, co i tak bym kupiła, to jak mam paragon, to biorę udział w konkursie, ale z zasady omijam konkursy bez weryfikacji paragonów, żeby nie denerwować się wątkiem paragony, po ogłoszeniu wyników.
Może jestem naiwna, ale mam zasadę- liczba zgłoszeń= liczba paragonów, a w konkursach bezparagonowych gram tylko na siebie (czasem męża namówię, żeby też zagrał), a nie gram na całą rodzinę, psa + chomika.
Jestem w szoku jak czytam o drukowaniu paragonów nie wpadłabym na to.
Ciekawe, czy osoby które kupują paragony na nadprogramowe wygrane nie boją się, że najlepszą ofertę dostaną właśnie od kogoś, kto sobie w domu drukuje paragony i, że agencja sprawdzi paragon i konkursowicz będzie miał mega siarę
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mleka nie używałam, ale moja córcia jadła ich kaszki mleczne i były jak najbardziej ok
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba tu będą, chociaż jeszcze nie ma:
http://smaki-lata.tesco.pl/zakonczony/
Mam cichą nadzieję, że zwycięzców jeszcze nie powiadomili Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że przez to wiele ciekawych konkursów muszę odpuścić, ale stwierdziłam, że wolę dać sobie spokój, bo za dużo nerwów mnie to potem kosztowało
A najbardziej to się dziwie osobom, które korzystają z takich okazji odkupienia nagrody albo sprzedają swoje paragony i właśnie szczególnie wtedy, gdy chodzi o lokalne konkursy, chociaż i w ogólnopolskich nie podoba mi się to Wyświetl w wątku >>