Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
05.11 - Tajniki idealnej fryzury
06.11 - Uwolnij skórę od zanieczyszczeń z markami ALTERRA, RIVAL DE LOOP, SYNERGEN oraz LILIBE!
06.11 - Przetestuj nową piankę oczyszczającą Synergen!
07.11 - Spotkanie z Jamesem Bluntem
09.11 - Wielkie testowanie Dream Fresh BB - II ETAP
09.11 - Twoje domowe SPA z Wellness & For Your Beauty
09.11 - Zostań testerem produktów Persil Expert Duo-Caps! I ETAP
13.11 - Szukamy idealnej Pani domu!
14.11 - Bądź pewna siebie dzięki NIVEA Invisible 15.11 - Odkryj z Avent naturalny sposób karmienia butelką – I ETAP
15.11 - Rossnę! - program otwarty na Twoje pomysły
GRUDZIEÑ
03.12 - Seria Men`s Lab Homme dla nowoczesnych mężczyzn
06.12 - Allevo – skomponuj nowy smak batona dla prawdziwego mężczyzny
07.12 - GUMObranie w Rossmannie!
11.12 - Stwórz magiczną atmosferę z Air Wick
14.12 - Jak dobrze być z tatą
28.12 - Zostań testerem produktów Persil Expert Duo-Caps! II ETAP Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio lecieli kodami pocztowymi.
A lista z kodami pocztowymi jest na stronie 373 tego wątku:
https://www.e-kon...36-cat-1-pg-373.html Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz nie mam jak otworzyć regulaminu, ale jak go czytałam wczoraj, to wydawało mi się, że tam było napisane, że w punkcie 5 regulaminu, a nie załączniku numer 5.
A punkt 5 regulaminu mówił o tym, że mają to być produkty Hortex (była podana cała nazwa firmy)
Ale może się mylę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
06.11 - Uwolnij skórę od zanieczyszczeń z markami ALTERRA, RIVAL DE LOOP, SYNERGEN oraz LILIBE!
14.11 - Bądź pewna siebie dzięki NIVEA Invisible 15.11 - Odkryj z Avent naturalny sposób karmienia butelką – I ETAP
GRUDZIEÑ
03.12 - Seria Men`s Lab Homme dla nowoczesnych mężczyzn
07.12 - GUMObranie w Rossmannie!
14.12 - Jak dobrze być z tatą
28.12 - Zostań testerem produktów Persil Expert Duo-Caps! II ETAP Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego szanuj Swój czas i nie wysyłaj do mnie pw z prośbami o kliki, bo i tak nie kliknę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A pisanie na fb też ma sens, bo robi się głośno o jakimś problemie, ale pamiętajcie, że takie fanpagi też prowadzi jakaś agencja, może właśnie MC Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak jest temat proszę o głos, albo głosik to wiadomo o co chodzi i kasuję taką wiadomość bez czytania, a jak temat brzmi prośba o pomoc, albo coś w tym stylu, to wchodzę przeczytać wiadomość i wkurzam się, bo pomoc, to oczywiście zagłosowanie w jakimś kretyńskim konkursie
Kurcze, ale chyba ktoś im klika w te linki wysłane na pw, przecież jakby wszyscy ignorowali te wiadomości, to kliki pozostałyby sobie spokojnie w odpowiednich wątkach na forum Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też ostatni post jest tej laski, może oni moderują posty Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja MC zagrałam pierwszy raz w Hochlandzie, chyba na szczęście nie wygrałam, to nie będę się złościć na brak nagrody. I jedno jest pewne, nigdy więcej nie wezmę udziału w konkursie organizowanym przez nich.
Przeszukałam forum i inne konkursowe miejsca na lewo i prawo i nie znalazłam NIKOGO kto by wygrał u nich główną nagrodę A może się mylę? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moją tajną bronią było wybieranie drogerii z listy, bo akurat tak się szczęśliwie składało, że moje miasto na samym początku alfabetu,a w nim tylko jedna drogeria- więc wybieranie mało czasu mi zabierało, ale teraz drogeria jest wybrana automatycznie, więc już nie mam przewagi Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRUDZIEÑ
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
31. października wybieranie + 7 dni na obdzwonienie, więc może od poniedziałku zaczną dzwonić... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że kurier zadzwoni do mnie, zamiast zostawiać przesyłkę u przypadkowego sąsiada Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet tak nie żartuj
Ja mam już tej całej biedronki serdecznie dosyć
Dzisiaj taką ulgę poczułam po wysłaniu ostatniego zgłoszenia, taką błogość... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jogurt Tola Brzoskwiniowy.Co ja PACZE?Barwniki, aromaty, wypełniacze!To ma być mleczarni chluba? Ta marna jogurtu podróba? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper