Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5453988 Napisano: 15.11.2012 08:14:21 w Kaufland konkursy
arta napisał(a):

moze mi ktos napisac ile jest dni na odeslanie paragonu? 3 czy 5? mam neta tylko w komorce i nie moge sprawdzic...

5 dni roboczych Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5453673 Napisano: 15.11.2012 05:48:57 w Pomocy!!!!
vilemo napisał(a):

chciałabym kupić router i zastanawiam się czym się różni oznaczenie 150 Mbps od 54 Mb/s emotka

Mbps i Mb/s to jest to samo Megabity na sekundę, więc oznacza dokładnie to samo, oczywiście jeżeli chodzi o samą jednostkę.
150 to więcej niż 54 emotka

ale wielkość litery b ma znaczenie, przy zakupie sprzętu trzeba na to zwrócić uwagę b to bity, a B to bajty 1bajt (B) to 8 bitów (b) Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5452314 Napisano: 14.11.2012 10:18:25 w Żegnamy zmarłych
joasia4786 napisał(a):

Za synka konkursowej znajomej - której 3,5 miesięczny synek odszedł wczoraj w jej ramionach (*)

Brak mi słów... emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

koper

#5452267 Napisano: 14.11.2012 09:48:47 w TESCO konkursy
A to bardzo ciekawa odpowiedź. Wysłaliśmy Wam tańszą nagrodę, bo i tak nagroda straciła już na wartości emotka

Pewnie MC śledzi też dokładnie doniesienia o inflacji i bony zakupowe wysyła też obniżone o jej wartość emotka

Sorry, ale nie spodziewałam się tak głupiego tłumaczenia. Nie brałam udziału w tym konkursie, ale gorąco Wam kibicuję i bojkotuję aktualne konkursy organizowane przez agencję roku... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5452106 Napisano: 14.11.2012 08:49:36 w Inne mniejsze markety
Ja dziś byłam w Stokrotce, robiłam zakupy na ten nowy konkurs. Myślałam też, że może w koszykach, lub przy kasie będzie jakiś zapomniany paragon, ale wyczyszczone wszystko dokładnie, a ruch w sklepie duży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5452079 Napisano: 14.11.2012 08:40:46 w Rossmann
jenny1980 napisał(a):

czy ktoś może mnie poinformować co to za regulamin wykluczający, o którym piszecie wyżej

Przeczytaj sobie regulaminy aktualnych (najnowszych) konkursów
Szczególnie pkt 9

9. Każdy Uczestnik Konkursu może dokonać zgłoszenia udziału w konkursie wyłącznie jeden raz i wygrać tylko jedną nagrodę. W konkursach Rossnet można wygrać jedną nagrodę w ciągu miesiąca (licząc od daty publikacji wyników konkursu, w którym uczestnik został laureatem). Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5451949 Napisano: 14.11.2012 07:48:15 w Konkursowiczki w ciąży
*Dianek, tak się domyśliłam, że piszesz o odra/świnka/różyczka

Moja Iga nie chodzi do przedszkola jeszcze

Wiem, że ospę najlepiej przejść w dzieciństwie, a szczepionka nie chroni przed ospą do końca, co więcej, szczepionka działa max naście lat, więc co potem?
Ale z drugiej strony jest duża szansa, że dzięki zaszczepieniu ospa przebiegłaby łagodniej...
Sama nie wiem co robić...

No nic, jeszcze mamy trochę czasu. A w przyszłym tygodniu szczepimy się przeciwko pokleszczowemu zapaleniu opon mózgowych... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5451916 Napisano: 14.11.2012 07:32:59 w Kaufland konkursy
Skan paragonu to oczywiste, Pereka pytał(a) co oprócz paragonu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5451893 Napisano: 14.11.2012 07:26:56 w Kaufland konkursy
pereka napisał(a):

Co należy odesłać w mailu na te bony oprócz paragonu, cały adres czy jak?
Bo moja mama jak zwykle nie słuchała co do niej mówiono. emotka

Oświadczenie skopiowane z regulaminu
Imię nazwisko
Adres
telefon Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5451863 Napisano: 14.11.2012 07:12:30 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny co sądzicie o szczepieniu przeciwko ospie?
Może rozmawiałyście o tym z pediatrą swojego dziecka?
Ja dużo o tym czytałam i postanowiłam, że zaszczepię moją córeczkę, ale nie ok roku, jak zaleca producent, ale jak będzie miała niecałe 3 lata. I zbliża się ten termin.
Rozmawiałam z 2 lekarzami i mam skrajnie odmienne opinie... I w końcu nie wiem co robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

koper

#5450933 Napisano: 14.11.2012 12:15:26 w Wkurza mnie...
Ależ mi się właśnie ciśnienie podniosło emotka emotka emotka

Na początku listopada wyjechaliśmy na urlop. Niezbyt daleko, kilkaset km od domu.
Po pierwsze musieliśmy skrócić pobyt, bo rozchorowało nam się dziecko. Oczywiście hotel nie zwrócił nam pieniędzy za niewykorzystane noclegi, posiłki i inne rzeczy, które były wliczone w cenę pobytu. No, ale ok z tym się liczyliśmy, a zdrowie dziecka ważniejsze niż wakacje.

Ale właśnie przed chwilą listonosz przyniósł list polecony!!! a w nim informacja, że fotoradar zrobił nam zdjęcie emotka blisko hotelu w którym mieszaliśmy.
Podobno gdzieś w tej miejscowości było ograniczenie prędkości do 40 km/h, a my jechaliśmy trochę ponad 50. Na takie rzeczy zawsze zwracamy uwagę, drogą przez tę miejscowość jeździliśmy każdego dnia i jesteśmy pewni, że nie było tam ograniczenia prędkości, tylko teren zabudowany.
Wkurzona jestem na maksa. Niby mandat nieduży, bo tylko 100zł i 2 pkt karne, ale jeżeli ten fotoradar był uzbrojony więcej niż raz, to możemy dostać więcej takich listów emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5450605 Napisano: 14.11.2012 09:56:43 w TESCO konkursy
kotmarian napisał(a):

a ja teraz doczytałam hahaha, że to miało być hasło reklamowe czyli pewnie krótkie i chwytliwe a ja jak zwykle- opowieść do granic dlugosci smsa;/ emotka emotka emotka emotka

Czyli wygra:
Kto Leona ma ten dodaje go do ulubionych
emotka

Ja miałam problem z tym konkursem, kompletnie nie mogłam napisać nic sensownego.
Poprosiłam nawet o pomoc moje 2,5 letnie dziecko, które akurat piło Leona.
Zapytałam Iguś, kto Leona ma?
Moja córeczka spojrzała na mnie dziwnie i odpowiedziała krótko:
Ja!
Nawet się zrymowało, ale nie wysłałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5450272 Napisano: 13.11.2012 11:01:12 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem co u Merkany i jak jej samopoczucie... emotka

Ja też o tym myślę i zaglądam tu sprawdzić czy coś napisała.
Jakby co, to Merkany wiedz, że masa osób na forum trzyma za Ciebie kciuki i wirtualnie wysyła Ci ciepłe myśli...
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5448927 Napisano: 13.11.2012 12:20:51 w TESCO konkursy
sylwika76 napisał(a):

powiedzcie były smski z Leona ?

Nikt się nie chwalił, więc chyba nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5448845 Napisano: 13.11.2012 11:56:18 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

Konkurs z Bryzą już rozwiązany? Czy w regulaminie od początku jako drugi produkt był Vanish do dywanów? Ja tego nie widziałam i kupiłam saszetkę emotka

W regulaminie od początku był Vanish do dywanów.
Nie wiem, czy konkurs już rozwiązany... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5448806 Napisano: 13.11.2012 11:37:27 w Rossmann
Chcą mieć mniej uczestników konkursów? Chcą przestać nagradzać całe klany?
Rozwiązanie jest bardzo proste:
1. Podawanie numeru PESEL gdzieś w profilu, oczywiście 1 PESEL= 1 konto
2. Konkursy paragonowe, z podawaniem numeru paragonu i dokładnym sprawdzaniem paragonów podczas odbioru nagrody
3. Koniec wydawania nagród na upoważnienie od laureata
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5448772 Napisano: 13.11.2012 11:22:14 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

te konta na zwierzątka już są dawno zrobione a poza tym teraz pzry odbiorze sprawdzaja dowody i tym podobne rzeczy

Nie w każdej drogerii sprawdzają NIESTETY. A miłośnicy domowych zwierzątek już dawno sobie znaleźli odpowiednie drogerie, w których wystarczy pisemne upoważnienie od laureata, nawet tu na forum bywały dyskusje na ten temat emotka

Uważacie, że teraz będzie łatwiej wygrać? Mam nadzieję, że macie rację.
Zobaczymy czy spadnie liczba uczestników w kolejnych konkursach. Moim zdaniem, niestety nie spadnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5448730 Napisano: 13.11.2012 11:07:17 w Rossmann
Tylko czemu wprowadzają akurat takie ograniczenia?
Niech lepiej zajmą się uwiarygodnieniem osób biorących udział w konkursach...
Ograniczenia, które wprowadzili sprawią, że na Rossnecie powstanie znacznie więcej kont założonych na domowe zwierzątka... A chyba nie taki efekt im chodziło... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5448682 Napisano: 13.11.2012 10:48:18 w Rossmann
Przecież są odpowiednie programy. Pracowanie z taką bazą danych, to nic trudnego.
Chyba nie mają zamiaru posadzić pani Krysi przed komputerem, żeby sprawdzała ręcznie listy laureatów z ostatniego miesiąca...
Pewnie każdy użytkownik ma nadany numer i odpowiedni program sprawdzi to w kilka minut.
Wyświetl w wątku >>
0 0