Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5 dni roboczych Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mbps i Mb/s to jest to samo Megabity na sekundę, więc oznacza dokładnie to samo, oczywiście jeżeli chodzi o samą jednostkę.
150 to więcej niż 54
ale wielkość litery b ma znaczenie, przy zakupie sprzętu trzeba na to zwrócić uwagę b to bity, a B to bajty 1bajt (B) to 8 bitów (b) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brak mi słów... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie MC śledzi też dokładnie doniesienia o inflacji i bony zakupowe wysyła też obniżone o jej wartość
Sorry, ale nie spodziewałam się tak głupiego tłumaczenia. Nie brałam udziału w tym konkursie, ale gorąco Wam kibicuję i bojkotuję aktualne konkursy organizowane przez agencję roku... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytaj sobie regulaminy aktualnych (najnowszych) konkursów
Szczególnie pkt 9
9. Każdy Uczestnik Konkursu może dokonać zgłoszenia udziału w konkursie wyłącznie jeden raz i wygrać tylko jedną nagrodę. W konkursach Rossnet można wygrać jedną nagrodę w ciągu miesiąca (licząc od daty publikacji wyników konkursu, w którym uczestnik został laureatem). Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja Iga nie chodzi do przedszkola jeszcze
Wiem, że ospę najlepiej przejść w dzieciństwie, a szczepionka nie chroni przed ospą do końca, co więcej, szczepionka działa max naście lat, więc co potem?
Ale z drugiej strony jest duża szansa, że dzięki zaszczepieniu ospa przebiegłaby łagodniej...
Sama nie wiem co robić...
No nic, jeszcze mamy trochę czasu. A w przyszłym tygodniu szczepimy się przeciwko pokleszczowemu zapaleniu opon mózgowych... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oświadczenie skopiowane z regulaminu
Imię nazwisko
Adres
telefon Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może rozmawiałyście o tym z pediatrą swojego dziecka?
Ja dużo o tym czytałam i postanowiłam, że zaszczepię moją córeczkę, ale nie ok roku, jak zaleca producent, ale jak będzie miała niecałe 3 lata. I zbliża się ten termin.
Rozmawiałam z 2 lekarzami i mam skrajnie odmienne opinie... I w końcu nie wiem co robić Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nivea Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku listopada wyjechaliśmy na urlop. Niezbyt daleko, kilkaset km od domu.
Po pierwsze musieliśmy skrócić pobyt, bo rozchorowało nam się dziecko. Oczywiście hotel nie zwrócił nam pieniędzy za niewykorzystane noclegi, posiłki i inne rzeczy, które były wliczone w cenę pobytu. No, ale ok z tym się liczyliśmy, a zdrowie dziecka ważniejsze niż wakacje.
Ale właśnie przed chwilą listonosz przyniósł list polecony!!! a w nim informacja, że fotoradar zrobił nam zdjęcie blisko hotelu w którym mieszaliśmy.
Podobno gdzieś w tej miejscowości było ograniczenie prędkości do 40 km/h, a my jechaliśmy trochę ponad 50. Na takie rzeczy zawsze zwracamy uwagę, drogą przez tę miejscowość jeździliśmy każdego dnia i jesteśmy pewni, że nie było tam ograniczenia prędkości, tylko teren zabudowany.
Wkurzona jestem na maksa. Niby mandat nieduży, bo tylko 100zł i 2 pkt karne, ale jeżeli ten fotoradar był uzbrojony więcej niż raz, to możemy dostać więcej takich listów
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli wygra:
Kto Leona ma ten dodaje go do ulubionych
Ja miałam problem z tym konkursem, kompletnie nie mogłam napisać nic sensownego.
Poprosiłam nawet o pomoc moje 2,5 letnie dziecko, które akurat piło Leona.
Zapytałam Iguś, kto Leona ma?
Moja córeczka spojrzała na mnie dziwnie i odpowiedziała krótko:
Ja!
Nawet się zrymowało, ale nie wysłałam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też o tym myślę i zaglądam tu sprawdzić czy coś napisała.
Jakby co, to Merkany wiedz, że masa osób na forum trzyma za Ciebie kciuki i wirtualnie wysyła Ci ciepłe myśli...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt się nie chwalił, więc chyba nie... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie od początku był Vanish do dywanów.
Nie wiem, czy konkurs już rozwiązany... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozwiązanie jest bardzo proste:
1. Podawanie numeru PESEL gdzieś w profilu, oczywiście 1 PESEL= 1 konto
2. Konkursy paragonowe, z podawaniem numeru paragonu i dokładnym sprawdzaniem paragonów podczas odbioru nagrody
3. Koniec wydawania nagród na upoważnienie od laureata
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie w każdej drogerii sprawdzają NIESTETY. A miłośnicy domowych zwierzątek już dawno sobie znaleźli odpowiednie drogerie, w których wystarczy pisemne upoważnienie od laureata, nawet tu na forum bywały dyskusje na ten temat
Uważacie, że teraz będzie łatwiej wygrać? Mam nadzieję, że macie rację.
Zobaczymy czy spadnie liczba uczestników w kolejnych konkursach. Moim zdaniem, niestety nie spadnie... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech lepiej zajmą się uwiarygodnieniem osób biorących udział w konkursach...
Ograniczenia, które wprowadzili sprawią, że na Rossnecie powstanie znacznie więcej kont założonych na domowe zwierzątka... A chyba nie taki efekt im chodziło... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie mają zamiaru posadzić pani Krysi przed komputerem, żeby sprawdzała ręcznie listy laureatów z ostatniego miesiąca...
Pewnie każdy użytkownik ma nadany numer i odpowiedni program sprawdzi to w kilka minut.
Wyświetl w wątku >>