Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5463296 Napisano: 21.11.2012 02:16:49 w Konkursy Kulinarne

koper

#5463115 Napisano: 21.11.2012 12:23:20 w TESCO konkursy
A może w sprawie piłek warto napisać do PIOTRA MI¡CZYÑSKIEGO z http://supermarket.blox.pl/html

On generalnie zajmuje się problemami konsumentów
Może zajmie się też konkursem...
Dobrze by było jakby jedna osoba do niego napisała opisując wszystko dokładnie, z podaniem regulaminu konkursu, z linkiem do dyskusji na fb, z kopią korespondencji na ten temat z TESCO i MC.
Z wytłumaczeniem, że wysłali piłki po terminie podanym w regulaminie, żeby minął już czas na reklamacje itd.
Żeby to była wiadomość z konkretami, to wtedy jest szansa, że on się tym zajmie...
Jakby ta sprawa została opisana na takim blogu, to może by to ruszyło.

Ja w tym konkursie wcale nie brałam udziału, więc tego nie zrobię, ale kibicuję Wam mocno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5462992 Napisano: 21.11.2012 11:05:08 w Rossmann
aneta2208 napisał(a):

o co chodzi z ta zmianą że jedna osoba może wygrac tylko raz w miesiącu? Jakas paranoja wg mnie:(

Chodzi o to, żeby było wszystkim po równo. Bo do tej pory było strasznie niesprawiedliwie. Ktoś, kto umie ciekawie pisać, ma łatwość układania fajnych haseł zgarniał po kilka nagród w miesiącu. Odbierając tym samym szansę innym, mniej zdolnym, którym przecież też się należy jak chłopu ziemia!
Rossnet po odebraniu miliona maili ze skargami od pokrzywdzonych przez los- poszedł w końcu po rozum do głowy i wprowadził ograniczenia, które wszystkim wyjdą na dobre.
Bo wiadomo, ci zdolni pewnie już nie mieli miejsca w domu na nowe nagrody, a ci pokrzywdzeni w końcu mają większe szanse na wygranie w konkursie.
Rossnet na tym nie poprzestał, żeby utrudnić, a raczej urozmaicić konkursowiczom zabawę na portalu, wyniki konkursów publikowane są bynajmniej nie w terminie podanym w regulaminie, ale czasem ciut wcześniej, ale zdecydowanie częściej- później. Dzięki temu nigdy nie wiesz do kiedy będzie trwała kwarantanna, które konkursy obejmie, a których nie. To jest taki ukłon w stronę strategów, którzy zakładają konta na rybki akwariowe i planują z wyprzedzeniem w których konkursach bierze udział skalarek, a w których glonojad.
Od teraz na Rossnecie nie dość, że jest dużo ciekawiej, to co ważniejsze- sprawiedliwej! Każdemu po równo!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5462922 Napisano: 21.11.2012 10:27:58 w Inne mniejsze markety
ewka656 napisał(a):

Odnośnie konkursu Zgotuj sobie nową kuchnię Stokrotkowego - nie wszyscy zwycięzcy zostali powiadomieni. Czyli będą jeszcze dzwonić emotka
Wiem- bo dzwoniłam własnie emotka

Na odesłanie paragonu i innych dokumentów jest 7 dni od powiadomienia o wygranej. Mam nadzieję, że wyrobią się z listą laureatów do 30.listopada, bo mnie dobija to czekanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5462823 Napisano: 21.11.2012 09:22:52 w Konkursowiczki w ciąży
Dianek, to może fioletem tylko na noc mu smaruj, żeby tylko pościel i okolice łóżeczka były fioletowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5462141 Napisano: 20.11.2012 07:20:23 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

11 skończył 6 miesięcy i nie tknie nic emotka

Spokojnie, ma jeszcze czas, na razie Twoje mleko w zupełności mu wystarczy, jak się niepokoisz to porozmawiaj z pediatrą.
A nie chce jeść inaczej niż z piersi, czy żaden inny smak mu nie odpowiada? Bo jak o smak chodzi, to możesz na łyżeczce, do swojego mleka dodać odrobinę marchewkowej ciapki, czy startego jabłuszka i tak stopniowo przyzwyczajać do innych smaków. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5461496 Napisano: 20.11.2012 01:24:58 w Konkursowiczki w ciąży
O matko, jakie dyskusje. Każdy sobie organizuje ślub i wesele jak ma ochotę, jeden robi to w miesiąc inny w 3 lata i jego sprawa. I to ile trwały przygotowania, niestety wcale nie musi decydować o tym czy wesele jest dobrze zorganizowane, czy nie...

Ja jako gość wolę dostać zaproszenie z jak największym wyprzedzeniem (2-3 m-ce w zupełności mi wystarczą), ostatnio dostałam zaproszenie na 4 tygodnie przez ślubem i niestety musiałam odmówić, bo miałam inne zobowiązania, chociaż bardzo chciałam być na tym weselu.

A co do ukrywania brzucha, to jestem w szoku. To branie ślubu w ciąży to jakiś wstyd? emotka
Ja ślub wzięłam w październiku, a moja córeczka urodziła się maju przyszłego roku, i wcale nie była wcześniakiem emotka Nigdy do głowy mi nie przyszło, że powinnam się tego wstydzić... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5461267 Napisano: 20.11.2012 11:10:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

może ktoś wrzucić link do tej listy

Jest w wątku wyniki konkursów Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5461231 Napisano: 20.11.2012 10:54:47 w Inne mniejsze markety
kicia667 napisał(a):

dostał ktoś tel od stokrotki ?

Jeżeli chodzi Ci o ten aktualny konkurs z bonami, to jeszcze nikt nie pochwalił się wygraną z pierwszego etapu. Ale nagród nie jest dużo, więc może już zwycięzcy powiadomieni... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5461052 Napisano: 20.11.2012 09:27:56 w Konkursowiczki w ciąży
Lilithbb Czasem niestety NFZ wyznacza dziwne standardy i bzdurne procedury, najlepiej zadzwoń do oddziału NFZ i dowiedz się u źródła, czy tak jest rzeczywiście, czy to jakaś nadinterpretacja ośrodka wykonującego badanie.
A jeżeli tak jest, to zapytaj jak możesz starać się o refundacje tego badania, NFZ często płaci za procedury niestandardowe, czy tam tak oni to nazywają, najczęściej na wniosek lekarza prowadzącego Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5460944 Napisano: 20.11.2012 08:27:41 w co chcielibyście wygrać?
koper napisał(a):

Może po wypowiedzeniu życzeń na głos w tym wątku uda się wygrać emotka
odkurzacz
ekspers do kawy, ciśnieniowy, porzadny i nie na kapsułki
jakiś fajny tablet
cicha zmywarka mogłaby wpaść
wycieczka
samochód

Wątek nie działa emotka

To mój wpis sprzed roku.
Odkurzacz i cichą zmywarkę kupiłam sobie sama.
Wygrałam ekspers, ale na kapsułki.
Na tablet, wycieczkę i samochód ciągle czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5459255 Napisano: 19.11.2012 10:17:40 w Rossmann
zarania napisał(a):

koper napisał(a):

zarania napisał(a):

Chyba nie do końca o to im chodzi, skoro trzeba nawet podawać numer dowodu osobistego.

Gdzie trzeba podawać numer dowodu osobistego?

przy odbiorze nagród

aaa, myślałam, że już podczas udziału w konkursie, a nic takiego nie zauważyłam.

Masz rację, trzeba pokazać dowód przy odbiorze i numer wpisują do do formularza, ale niestety, nie we wszystkich drogeriach są tacy dokładni. W niektórych nawet nie proszą o paragon w konkursach promocyjnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5459221 Napisano: 19.11.2012 10:00:37 w Rossmann
zarania napisał(a):

Chyba nie do końca o to im chodzi, skoro trzeba nawet podawać numer dowodu osobistego.

Gdzie trzeba podawać numer dowodu osobistego? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5459203 Napisano: 19.11.2012 09:52:58 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

tylko czy ten zapis im cos da emotka ludzie zaczna zakladac konta na ciotki, babcie , chomiki i zlote rybki emotka bo nie wierze zeby odpuscili sobie skoro maja juz sposob na rossnetowe czasowki

A może o to właśnie im chodzi? Będą mieli masę nowych zarejestrowanych kont. Listy nagrodzonych nie będą wyglądać jak skopiowane z poprzednich konkursów. Przestaną więc dostawać maile ze skargami od zawiedzionych

Generalnie mają w nosie komu dają nagrody, ale dzięki większej ilości aktywnych użytkowników, będą bardziej atrakcyjni np dla reklamodawców na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5458863 Napisano: 18.11.2012 10:40:05 w Rossmann
mirai napisał(a):

Z tego co wiem, to te ograniczenia dotyczą tylko konkursów typu kto pierwszy ten lepszy, czyli tzw. czasówek

Oj nie tylko.
Przeczytaj regulaminy najnowszych konkursów, szczególnie pkt 9

np tu:
http://www.rossne....aspx?contestId=1263

lub tu:
http://www.rossne....aspx?contestId=1268 Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5455280 Napisano: 16.11.2012 02:58:59 w Inne mniejsze markety
Stokrotka dalej dzwoni emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5454911 Napisano: 16.11.2012 12:09:40 w Dziś cieszę się z.....
ilonar2301 napisał(a):

Ciszę się, że benon69 poprawił mi humor swoim komentarzem, który aż cisnął mi się na usta/klawiaturę emotka

Mnie też to bardzo rozbawiło
0 0

koper

#5454883 Napisano: 16.11.2012 11:58:45 w Rossmann
paolka napisał(a):

jesli ten zapis dotyczy sie tez konkursów promocyjnych,, to skąd mam wiedzieć czy kupic czy nie kupic emotka

No właśnie ja w Rossnecie przerzucam się chyba na same konkursy promocyjne... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5454750 Napisano: 16.11.2012 10:59:19 w Rossmann
kazolka napisał(a):

Licząc od daty publikacji - a może właśnie o to chodzi, żebyśmy się cieszyli, kiedy wyniki będą opóźnione... emotka

Nie bardzo wiem z czego się tu cieszyć, weźmy np te 2 konkursy:
Ktoś sobie zaplanował udział w konkursie
Szukamy idealnej Pani domu!
Wyniki miały być 13.11, ale jest opóźnienie i jeszcze ich nie ma, mimo, że mamy 16.11

Myślał, że jego kwarantanna skończy się 13.12, więc zagrał też w konkursie
Jak dobrze być z tatą bo wyniki mają być 14.12

Na drugim konkursie bardziej mu zależało, bo fajniejsza nagroda, ale wygrał w pierwszym i zonk, bo wyniki pierwszego opóźnione, a kwarantanna liczy się od daty publikacji wyników, a nie planowanej publikacji
0 0

koper

#5454646 Napisano: 16.11.2012 10:07:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ekspres od Gellwe- kurier UPS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0