Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam za sobą podobne rozmowy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo fajnie Ale część osób, które wygrały pisały wcześniej, że mają opisane tak jak Joan.
Niestety większość sklepów TESCO ma takie opisy na paragonach, że szkoda gadać...
Ja już się nauczyłam i nie robię tam konkursowych zakupów na konkursy ogólnopolskie, tylko na te konkursy tescowe
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Okropne... Mam nadzieję, że wirusowe i obędzie się bez antybiotyku...
I gorąco polecam inhalator w takich wypadkach! Inhalacje nawet ze zwykłej soli fizjologicznej bardzo pomagają- sprawdzone wielokrotnie
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy w całej Polsce to nie wiem, ale w moim Tesco też Leony tak wyglądają na paragonie, skrót od napoju i smaku i pojemność...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten konkurs Kto Leona ma... ?
Już dość dawno temu ludzie chwalili się wygranymi, więc już rozwiązany, chyba, że jeszcze ewentualnie jakaś rezerwa będzie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo rzeczywiście ułożoną wg przyznanych nagród, ale dzwoniła wcale nie po kolei...
Do mnie zadzwoniła tydzień temu ok godziny 16, ale to wcale ni musi oznaczać wysokiej wygranej.
Zresztą konkursy kulinarne mają to do siebie, że główne nagrody wcale nie muszą trafić na forum
A ja wolę się nastawić, że wygrałam 100zł i ewentualnie mieć miłą niespodziankę, niż liczyć na mało realną główną wygraną
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co masz na myśli, bo nie rozumiem?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za miłe słowa
Ale dużo osób ma świetne przepisy a niektórzy też i zdolności plastyczne, których mi brakuje
;) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1258 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli u wszystkich tak samo. Mnie też tylko o to prosili, czyli po niczym nie da się poznać, kto co wygrał
Nie lubię takiego czekania, niby nie liczę na nic więcej niż 100zł, ale jest jakiś cień szansy, że to 10 tyś, chciałabym, żeby lista była jak najszybciej Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogliby zrobić taką listę, którą by systematycznie uzupełniali po weryfikacji kolejnych osób...
Jak chcą od razu wstawić pełną listę, to mogą nie zdążyć do 30. Skoro jeszcze dziś powiadamiają, a jest 7 dni na odesłanie danych (decyduje data stempla pocztowego), to ostatnie listy z paragonami mogą dostać na początku grudnia...
A tak przy okazji to prosili Was o podanie adresu Urzędu Skarbowego?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem, dlatego nie opyla się sprzedawać paragonów... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przecież urodziny to radosny dzień
Sto lat Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czym się tu denerwować? Chcą nagrodzić kogoś, kto ma jeszcze kwarantannę, i tak będą przesuwać publikację wyników, aż w końcu kwarantanna minie. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i do tego każdy użytkownik zakłada nowe konto do każdego konkursu i serwery nie wytrzymują takiego ruchu
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to, gdzie mogę, odradzam produkty firmy Mastercook Mam bardzo złe doświadczenia ze zmywarką, która nie dość, że była bardzo głośna, to psuła się na potęgę. W serwisie miała wymienione chyba wszystkie bebechy, a i tak miesiąc po końcu gwarancji znowu się popsuła i wylądowała na elektrośmieciach
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1281 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę musli, ale działa- może wstawiają zaległe wyniki Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To będzie uśmiech Prezesa- odciśnięty w betonie.
Wyświetl w wątku >>