Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, fajny temat i świetne nagrody, szkoda tylko, że Zgłoszone prace zostaną opublikowane na stronie konkursowej www.kenwood.onet.pl/galeria.html i poddane głosowaniu Użytkowników portalu Onet.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z butelki przesiadła się na łyżeczkę i kubek 360 stopni, potem słomka i zwykły kubek Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
100, 00-819 Warszawa
Ale telefonu w reg. nie ma Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może MC poszło po rozum do głowy i nie obiecują już gruszek na wierzbie?
Co z tego, że nagrody były lepsze, jak niektórych głównych nie przyznawali wcale, a jak wysyłali nagrody, to gorsze (tańsze) niż obiecali
Może teraz planują już trzymać się regulaminów Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawa jestem, czy wtedy istniało podobne forum i czy jego użytkownicy też starali się powyciągać jak najwięcej cennych informacji o laureacie konkursu.
A jeszcze bardziej mnie ciekawi- PO CO? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może ktoś z forum już jej tarota postawił to byśmy też wiedzieli coś o jej przyszłości Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czemu miałby nie wysłać? Nie wszyscy są oszustami!
Zobaczysz przesyłka dojdzie cała i zdrowa. I to jutro, najpóźniej w piątek Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jam mam kwarantannę przez jakąś wygraną popierdółkę, ale jeżeli ktoś z forum wygrał lnianą torbę z rysunkiem Mleczki i chciałby ją spieniężyć to ja jestem chętna Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to ja nie rozumiem. A skąd oni będą wiedzieli, że Kowalski mieszający na ulicy Podleśnej, jest lub nie jest rodziną Kowalskiej mieszającej na ulicy Nadleśnej, nawet w tej samej miejscowości?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PIOTR MI¡CZYÑSKI http://supermarket.blox.pl/html
A może macie pomysł, kto inny mógłby się tym zainteresować?
Proponuję też wyrazić swoje zdanie na temat zlecania konkursów dla MC po tylu wpadkach i umywanie rąk od odpowiedzialności za nie, tu:
http://www.tesco.pl/napisz-do-nas.php
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś tak moje dziecko oświeci, zanim ja będę chciała to zrobić, to będę niczym Wilk Bardzo Zły
A rok temu bardzo rozśmieszył mnie mój bratanek, który przed swoimi wrześniowymi urodzinami na pytanie co chce dostać powiedział PSP, albo nie, to za drogo, o PSP poproszę lepiej Mikołaja, żeby rodzice nie musieli wydawać pieniędzy
A wkurza mnie to, że mąż dzisiaj rano, przez pomyłkę, zabrał do pracy mój telefon, a zostawił swój. Nie dość, że ja bez telefonu jak bez ręki ( i mam nadzieję, że nie zadzwoni nikt z wynikami konkursu), to jeszcze bez przerwy ktoś z pracy dzwoni na służbowy telefon męża Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale tylko 1000 pierwszych osób wygrywa, ciekawe czy zdążyłam... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja do listy dodałam wyniki kolejnych konkursów, które już są na stronie. Moja lista ma 16 pozycji, a poprzednia 13
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LISTOPAD
27.11 - Rozpal wyobraźnię i wygraj! (Mleczko)
GRUDZIEÑ
03.12 - Seria Men`s Lab Homme dla nowoczesnych mężczyzn
04.12 - Książkowy- Ostatni narzeczony (w reg. jest data 04.11)
05.12 - Pobij rekord z Apart Natural
06.12 - Jaka jest Twoja męska natura?
06.12 - Allevo – skomponuj nowy smak batona dla prawdziwego mężczyzny
07.12 - GUMObranie w Rossmannie!
07.12 - Zagoń faceta do porządków!
10.12 - Jak to się robi po męsku (Tołpa)
10.12 - Aktywni z Big-Active
11.12 - Stwórz magiczną atmosferę z Air Wick
11.12 - Kobiety lubią zadbaną twarz... jak o nią dbasz?
13.12 - Pochwal się swoją Świet(l)ną Bryką
14.12 - Jak dobrze być z tatą
21.12 - Metamorfoza w Toronto
28.12 - Zostań testerem produktów Persil Expert Duo-Caps! II ETAP
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to ja nie ogarniam, w ubiegłym tygodniu (w piątek) zaczęli powiadamiać ze Stokrotki z konkursu kulinarnego, a dopiero w tym tygodniu z bonami za życzenia. Wydawało mi się, że z pierwszego etapu, przynajmniej nie zauważyłam, żeby ktoś pisał o drugim etapie życzeń. Ale mogłam przeoczyć. Jak coś to sorry za wprowadzanie w błąd Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno I etap Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, tylko istnieje ryzyko, że wygrany odsprzeda nagrodę komuś mniej odpowiedniemu
A w temacie, to wkurza mnie mąż Rzadko mnie denerwuje, ale jak już, to porządnie Wyświetl w wątku >>