Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5484606 Napisano: 01.12.2012 05:44:08 w Rossmann
W tym blogowym wpisie jest więcej kwiatków, a najbardziej przeraziło mnie to, że bloga prowadzi studentka nauk humanistycznych...

A dzisiaj jak już nudzona domowymi obowiązkami doczekałam się powrotu męża z pracy, wyjątkowo, zamiast z nim się kłócić, przeczytałam mu wypociny studentki Pedagogiki Opiekuńczo Wychowawczej (powiedzcie mi proszę, że po skończeniu tych studiów nie ma się uprawnień do uczenia dzieci...)

Moje ulubione fragmenty:
gdyż sprawę tą nagłośnia
sprawę, czy sprawę, bo tylko mięczaki zwracają uwagę na końcówki emotka
Mnie na studiach uczyli, że nagłośnia zamyka wejście do krtani, a sprawy się nagłaśnia, ale ja nie skończyłam humanistycznej uczelnie, może stąd ta różnica.

również nie omieszkam się nie wypowiedzieć
Tutaj nie zrozumiałam, to w końcu będzie się wypowiadać na ten temat czy nie?

Wyniki powinny być wyłaniane
Kto jest wyłaniany w konkursach? Ja do tej pory myślałam, że laureaci.

Trzeba było wykonać 7 dość trudnych zadań , szukając odpowiedzi na nie nie tylko na portalu Rossnet, ale także w gazetce Skarb. Dlatego uważam, że przyznana mi nagroda po prostu zwyczajnie mi należała się,
To jest mój ulubiony fragment- pomijając składnię- Niezwykle trudny konkurs, w którym odpowiedzi trzeba było szukać i na poratlu i kolorowej gazetce! Ciekawa jestem jak studentka odnajduje się w uczelnianej bibliotece...

Wiem, czepiam się, sama popełniam błędy językowe, szczególnie, gdy piszę coś w pośpiechu.
Ale jeżeli ona tak samo dba o język podczas pisania odpowiedzi konkursowych, to wcale się nie dziwię, że nie wygrywa.
Mam też nadzieję, że ona dopiero te studia zaczyna i cała nauka jeszcze przed nią. Powodzeni życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5483904 Napisano: 01.12.2012 11:50:16 w Rossmann
Akurat powiadamianie zwycięzców mailem, telefonicznie, czy chociażby informacją zamieszczoną w profilu użytkownika byłoby bardzo dobrym rozwiązaniem z punktu widzenia konkursowiczów emotka emotka

Ale niestety wtedy miłośnicy spiskowych teorii mieliby używanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5483837 Napisano: 01.12.2012 11:18:17 w Rossmann
Wiem, że nie o mnie chodziło i nie wzięłam tego do siebie (trochę źle to ubrałam w słowa w poprzednim poście), a chodziło mi o to, że tak mogą pomyśleć osoby, które są tu od niedawna, a niedawno pojawiło się tu całkiem sporo nowych osób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5483794 Napisano: 01.12.2012 10:56:34 w Rossmann
Szkoda Maria1980, że piszesz takimi ogólnikami, bo ja poczułam się pomówiona.
Nigdy nie pisałam żadnych skarg do rossnetu, a teraz otwarcie piszę w tym wątku, że zmiany mi się nie podobają.
Mnie niczyje wygrane nigdy nie bolały, ani dalej nie bolą, jak ktoś jest lepszy ode mnie w czymś to nie mam do niego pretensji, tylko sama staram się poprawić, żeby następnym razem wypaść lepiej emotka

A na rossnecie od dziś nowe konkursy:
Quiz:
http://www.rossne....aspx?contestId=1277

Opisówka:
http://www.rossne....aspx?contestId=1276

I mój ulubiony rodzaj- Opisówka paragonowa:
http://www.rossne....aspx?contestId=1282

Chociaż tę akurat odpuszczę, bo nie przepadam za świecami zapachowymi Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5483543 Napisano: 01.12.2012 07:51:32 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z tego, że świeci słońce, tak mi go brakowało
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5483389 Napisano: 30.11.2012 11:01:59 w Rossmann
Miałam wcale nie wchodzić w te linki, ale zachęcona Waszymi wypowiedziami weszła, poczytałam i załamałam się...

Po pierwsze jak można mieć czas na dokładną analizę list laureatów, a pomijać czytanie regulaminów konkursów w których bierze się udział? Loterie, czasówki, opisówki to dla nich jeden czort emotka

Po drugie ileż tam zawiści, złości i złośliwości! Jestem w szoku, nie spodziewałam się czegoś takiego...

Po trzecie jeszcze bardziej dziwię się rossnetowi, że wprowadził te czasowe ograniczenia na wygrane... Dali się zastraszyć jakimś dziwnym ludziom wymyślającym jeszcze dziwniejsze teorie spiskowe emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5482594 Napisano: 30.11.2012 05:38:20 w Wkurza mnie...

koper

#5482460 Napisano: 30.11.2012 04:53:50 w Inne mniejsze markety
No to zgotowałam sobie kuchnię, ale za 100zł za bardzo jej nie przerobię emotka
Wkurzające jest to, że 2 tygodnie musiałam czekać, żeby się dowiedzieć co wygrałam. Żebym 2 tyg. temu dowiedziała się, że wygrałam 100zł to bym się bardzo ucieszyła, bo na więcej nie liczyłam w tym konkretnym konkursie. Ale przez to czekanie na listę laureatów czuję się jak przegrana, bo sobie wmówiłam przez te 2 tygodnie, że a nóż widelec będzie coś więcej niż 100zł
emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5482017 Napisano: 30.11.2012 02:19:44 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

A ja się pytam gdzie ta lista emotka

pewnie z przyczyn technicznych będzie po weekendzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481940 Napisano: 30.11.2012 01:52:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Konkursy w Auchan pojawiają się tak mniej więcej raz na rok emotka A gdy już są, to tylko loterie albo konkursy pseudournowe, gdzie ta i owa plastyczka zalewa świat swoją tFUJczością emotka

To u nich urnowe konkursy wygrywały prace plastyczne większe niż sama urna? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481930 Napisano: 30.11.2012 01:49:03 w Inne mniejsze markety
Ja generalnie nie mam nic do informacji handlowych samych w sobie, ale codziennie wysyłać tego samego smsa to przesada emotka

Weszłam teraz na ich stronę zobaczyć, czy jest już lista laureatów kulinarnego konkursu, a tam dalej pusto... Kiedy będą wyniki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481902 Napisano: 30.11.2012 01:39:39 w Inne mniejsze markety
Czy Wy też CODZIENNIE dostajecie smsa ze Stokrotki z informacją o tym świątecznym konkursie z bonami, czy tylko mnie taki zaszczyt kopnął? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481470 Napisano: 30.11.2012 11:01:09 w Inne mniejsze markety
ewka656 napisał(a):

Działa wan strona Stokrotki?

Działa, ale muli, pewnie ich serwery nie wytrzymują ciągłe odświeżania strony, na której ma się pojawić lista zwycięzców kulinarnego konka, przez 70 osób (czy tam ile nagród było)
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481463 Napisano: 30.11.2012 10:56:50 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza to, że mimo, że mam jasne mieszkanie z dużymi oknami od południowej strony, to dziś jest tak pochmurno i szaro, że już muszę mieć zapalone światło emotka a jeszcze nawet 12 nie ma emotka

Tak strasznie brakuje mi słońca... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481371 Napisano: 30.11.2012 10:21:39 w Rossmann
Jaka wojenna ścieżka? Przecież to nie do udowodnienia czy ktoś nie wygrał, bo wg Rossnetu miał kwarantannę, a według siebie już nie, czy nie wygrał bo były lepsze (lub szybsze w czasówkach i quizach) zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481353 Napisano: 30.11.2012 10:15:01 w Rossmann
Joan tylko, że w regulaminie jest zapis, że kwarantanna obowiązuje od momentu opublikowania wyników, co więcej teraz przy wynikach podają datę publikacji
Więc obawiam się, że raczej będą liczyć od faktycznego opublikowania, a nie od luźnych założeń regulaminowych emotka

Zresztą nie zawsze wyniki są później, ostatni książkowy konkurs rozwiązali dobrze przed czasem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481306 Napisano: 30.11.2012 09:58:35 w Rossmann
To gratuluję pierwszych nagród emotka i powodzenia w kolejnych konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481286 Napisano: 30.11.2012 09:53:48 w Rossmann
Nie, nie zrozum mnie źle, ja nie najeżdżam, jak jesteś tu, nowy to witam serdecznie, emotka tylko tu na forum dzieją się różne rzeczy i czasem jak ktoś chce napisać coś kontrowersyjnego to zakłada nowe konto- co czasem wychodzi śmiesznie.

A jak sobie przejrzysz kilkanaście stron wstecz wpisy chociażby w tym wątku, to zobaczysz, co czasem się dzieje na forum (łącznie z szukaniem w googlacch prywatnych informacji o zwycięzcach konkursów i pisaniem donosów do organizatorów.

A mój poprzedni post miał być taki trochę żartobliwy emotka Mnie nie bolą wygrane innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5481262 Napisano: 30.11.2012 09:43:39 w Rossmann
bartlomiej napisał(a):

konkurs Persil - kapsułki do prania i Avet gdzie wygralem butelke do karmienia

No to spoko, bo w tych konkursach nie było jeszcze cudownego zapisu w regulaminie. Za to w II etapach tych konkursów już będzie emotka

Trochę źle, że podałeś tu te konkursy, bo masz jak w banku, że specjaliści od dobrych relacji z rossnetem właśnie porównują obie listy i znajdą powtarzające się nazwisko, wpiszą na swoją tajną listę do sprawdzania we wszystkich wynikach konkursów i będą bacznie sprawdzać, czy nie wygrywasz za dużo (szczególnie czy zawsze mija regulaminowy miesiąc przerwy) emotka
Co więcej, po wpisaniu nazwiska w google mogą nawet dojść jak brzmiał Twój poprzedni nick na e-konkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5478951 Napisano: 29.11.2012 01:49:04 w Kaufland konkursy
od dzisiaj 7 dni... a skoro dzwonić zaczynali zazwyczaj ostatniego dnia to i na smsy poczekamy sobie... Wyświetl w wątku >>
0 0