Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzisiaj jak już nudzona domowymi obowiązkami doczekałam się powrotu męża z pracy, wyjątkowo, zamiast z nim się kłócić, przeczytałam mu wypociny studentki Pedagogiki Opiekuńczo Wychowawczej (powiedzcie mi proszę, że po skończeniu tych studiów nie ma się uprawnień do uczenia dzieci...)
Moje ulubione fragmenty:
gdyż sprawę tą nagłośnia
tą sprawę, czy tę sprawę, bo tylko mięczaki zwracają uwagę na końcówki
Mnie na studiach uczyli, że nagłośnia zamyka wejście do krtani, a sprawy się nagłaśnia, ale ja nie skończyłam humanistycznej uczelnie, może stąd ta różnica.
również nie omieszkam się nie wypowiedzieć
Tutaj nie zrozumiałam, to w końcu będzie się wypowiadać na ten temat czy nie?
Wyniki powinny być wyłaniane
Kto jest wyłaniany w konkursach? Ja do tej pory myślałam, że laureaci.
Trzeba było wykonać 7 dość trudnych zadań , szukając odpowiedzi na nie nie tylko na portalu Rossnet, ale także w gazetce Skarb. Dlatego uważam, że przyznana mi nagroda po prostu zwyczajnie mi należała się,
To jest mój ulubiony fragment- pomijając składnię- Niezwykle trudny konkurs, w którym odpowiedzi trzeba było szukać i na poratlu i kolorowej gazetce! Ciekawa jestem jak studentka odnajduje się w uczelnianej bibliotece...
Wiem, czepiam się, sama popełniam błędy językowe, szczególnie, gdy piszę coś w pośpiechu.
Ale jeżeli ona tak samo dba o język podczas pisania odpowiedzi konkursowych, to wcale się nie dziwię, że nie wygrywa.
Mam też nadzieję, że ona dopiero te studia zaczyna i cała nauka jeszcze przed nią. Powodzeni życzę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale niestety wtedy miłośnicy spiskowych teorii mieliby używanie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie pisałam żadnych skarg do rossnetu, a teraz otwarcie piszę w tym wątku, że zmiany mi się nie podobają.
Mnie niczyje wygrane nigdy nie bolały, ani dalej nie bolą, jak ktoś jest lepszy ode mnie w czymś to nie mam do niego pretensji, tylko sama staram się poprawić, żeby następnym razem wypaść lepiej
A na rossnecie od dziś nowe konkursy:
Quiz:
http://www.rossne....aspx?contestId=1277
Opisówka:
http://www.rossne....aspx?contestId=1276
I mój ulubiony rodzaj- Opisówka paragonowa:
http://www.rossne....aspx?contestId=1282
Chociaż tę akurat odpuszczę, bo nie przepadam za świecami zapachowymi Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze jak można mieć czas na dokładną analizę list laureatów, a pomijać czytanie regulaminów konkursów w których bierze się udział? Loterie, czasówki, opisówki to dla nich jeden czort
Po drugie ileż tam zawiści, złości i złośliwości! Jestem w szoku, nie spodziewałam się czegoś takiego...
Po trzecie jeszcze bardziej dziwię się rossnetowi, że wprowadził te czasowe ograniczenia na wygrane... Dali się zastraszyć jakimś dziwnym ludziom wymyślającym jeszcze dziwniejsze teorie spiskowe
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzające jest to, że 2 tygodnie musiałam czekać, żeby się dowiedzieć co wygrałam. Żebym 2 tyg. temu dowiedziała się, że wygrałam 100zł to bym się bardzo ucieszyła, bo na więcej nie liczyłam w tym konkretnym konkursie. Ale przez to czekanie na listę laureatów czuję się jak przegrana, bo sobie wmówiłam przez te 2 tygodnie, że a nóż widelec będzie coś więcej niż 100zł
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie z przyczyn technicznych będzie po weekendzie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To u nich urnowe konkursy wygrywały prace plastyczne większe niż sama urna? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weszłam teraz na ich stronę zobaczyć, czy jest już lista laureatów kulinarnego konkursu, a tam dalej pusto... Kiedy będą wyniki Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Działa, ale muli, pewnie ich serwery nie wytrzymują ciągłe odświeżania strony, na której ma się pojawić lista zwycięzców kulinarnego konka, przez 70 osób (czy tam ile nagród było)
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak strasznie brakuje mi słońca... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc obawiam się, że raczej będą liczyć od faktycznego opublikowania, a nie od luźnych założeń regulaminowych
Zresztą nie zawsze wyniki są później, ostatni książkowy konkurs rozwiązali dobrze przed czasem Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak sobie przejrzysz kilkanaście stron wstecz wpisy chociażby w tym wątku, to zobaczysz, co czasem się dzieje na forum (łącznie z szukaniem w googlacch prywatnych informacji o zwycięzcach konkursów i pisaniem donosów do organizatorów.
A mój poprzedni post miał być taki trochę żartobliwy Mnie nie bolą wygrane innych Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to spoko, bo w tych konkursach nie było jeszcze cudownego zapisu w regulaminie. Za to w II etapach tych konkursów już będzie
Trochę źle, że podałeś tu te konkursy, bo masz jak w banku, że specjaliści od dobrych relacji z rossnetem właśnie porównują obie listy i znajdą powtarzające się nazwisko, wpiszą na swoją tajną listę do sprawdzania we wszystkich wynikach konkursów i będą bacznie sprawdzać, czy nie wygrywasz za dużo (szczególnie czy zawsze mija regulaminowy miesiąc przerwy)
Co więcej, po wpisaniu nazwiska w google mogą nawet dojść jak brzmiał Twój poprzedni nick na e-konkach Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane