Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam ogromne opory przed słaniem laurek na konkursy hasłowe, tym bardziej, że nie umiałabym podłączyć światełek i melodii Ale może to już jedyna szansa dla mnie na wygranie samochodu
Do tej pory jak widziałam w regulaminie, że hasło można wysłać pocztą to konkurs odpuszczałam. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda I:
depilator damski marki Philips lub golarka męska marki Philips (do wyboru)
Ilość nagród: 10
Wartość nagrody: 600 zł (depilator) lub 1650 zł (golarka) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z zasady nie używamy brzydkich słów, nie mamy takich przyzwyczajeń, nie leży to w naszej naturze, więc myślałam, że ominie nas podobny problem z dzieckiem, ale niestety nie
Moja córeczka ma 2 i pół roku i jest na etapie poszerzania swojego słownika. Prawie bez przerwy mówi, ma sporo własnych, wymyślonych słów, ale coraz więcej mówi normalnie.
A problem jest taki, że parę dni temu upadł mi telefon na podłogę. Rozpadł się na kawałki i ja nie wiem czemu, ale odruchowo powiedziałam o shit i teraz jest to najczęściej powtarzane wyrażenie przez moją słodką dziewczynkę
Stwierdziliśmy, że najlepiej będzie nie reagować, nie śmiejemy się, kiedy np potknie się i mówi o shit, ja bam, chociaż czasem ciężko się powstrzymać A ona mówi to kilkanaście razy dziennie...
Po pierwsze to obawiam się, że jak powie to w większym gronie i ktoś wybuchnie śmiechem, a ona właśnie wchodzi w etap w którym bardzo lubi być w centrum uwagi, to już nie pozbędziemy się tego wyrażenia z jej słownika.
Boję się też, że jak zacznę jej tłumaczyć, że tak nie można mówić, to odniesie to odwrotny skutek.
Kompletnie nie wiem co robić... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja foteliki kupuję nowe, bo z używanymi nigdy nie ma gwarancji, że nie brały wcześniej udziału w jakiejś stłuczce, po której mają nawet mikro uszkodzenia, które znacznie zmniejszają skuteczność takiego fotelika i bezpieczeństwo mojego dziecka. A na czym jak na czym, ale na bezpieczeństwie to nie oszczędzam.
Chyba, że chodzi o fotelik z zaufanego źródła, od rodziny, czy dobrych znajomych.
A co do marek, to mam złe doświadczenia z 5 10 15, tzn, bawełniane bluzeczki rozciągały się i już po kilku praniach wyglądały na znoszone, z dwóch pajacyków poodpadały metalowe zatrzaski co mi się nie zdarzyło w żadnych innych ciuszkach. Miałam też ich spinki do włosów, z których odpadały ozdoby. Może tak źle trafiłam, ale już więcej nie próbowałam nic u nich kupować.
Część ciuszków kupuję używanych, szukam next i gap wtedy, a z sieciówek w normalnych galeriach jestem zadowolona z jakości ubranek z Kappahla, Reserved, C&A i Cubusa. Z H&M też, ale aktualnie bojkotuję tę firmę bo naczytałam się o tym jak wykorzystywani są pracownicy fabryk w Bangladeszu szyjący właśnie dla H&M... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdzają imię i nazwisko. Daty urodzin chyba wcale nie ma na liście laureatów w drogerii.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Avent II etap będzie 7 stycznia, prawdopodobnie...
http://www.rossne....aspx?contestId=1286 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Była do 31 grudnia tylko
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może rozgłoś to w jakiś lokalnych mediach, jakieś lokalne forum czy coś w tym stylu. Może wtedy znajdzie się jakiś świadek, gdy dowie się jakie są konsekwencje durnego wygłupu... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś mi się wydaje, że kurier sam sobie pokwitował odbiór 28.12, a dziś dopiero spokojnie, bez stresu dostarczył... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236