Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli to apel, to ja się pod nim podpisuję i to oburącz! Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paragon odesłałam zwykłym listem (nie poleconym), tylko przy jednym z trzech produktów na paragonie było napisane, że to Kamis i paragon został uznany bez problemu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również obstawiam taką teorię zdziwił mnie tylko wpis samantha22 o wygranej z smsa wysłanego 10 po 10 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10 minut po 10?
Ja odpowiedź wysłałam bez polskich znaków, może tu jest klucz. Wygraliście odpowiedzią z polskimi znakami czy bez nich?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście w pierwszej sekundzie, a nie minucie, miałam wysłać ciut przed czasem, ale zagapiłam się przez rozbrykane dziecko.
Naiwnie myślałam, że zakupy rozejdą się w 10-15 sekund, a nie w jedną sekundę
Ogromne gratulacje dla najszybszych Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brutto dla każdej wygranej. W przypadku gdy wartość zakupów widniejąca na
paragonie będzie niższa niż kwota 100 brutto, Laureat nabywa prawo
wyłącznie do zwrotu kwoty widniejącej na paragonie, tj. niższej niż 100 zł
brutto, bez prawa żądania od Organizatora wyrównania do kwoty 100 zł brutto.
W przypadku gdy wartość zakupów widniejąca na paragonie będzie wyższa
niż 100 zł brutto, Laureat nabywa prawo wyłącznie do zwrotu kwoty 100 zł
brutto; Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mieszkam w małej jednoblokowej wspólnocie mieszkaniowej i do kontenera śmieci mogą wyrzucać tylko mieszkańcy bloku, ale, że obok jest osiedle domków jednorodzinnych, to niestety dzieje się inaczej...
A śmieci segregowałam, segreguję i dalej będę segregować bo nie robię tego, żeby zaoszczędzić kilka zł miesięcznie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Płacić od ilości osób zameldowanych w mieszkaniu?- też źle, bo dużo osób jest zameldowanych w zupełnie innym miejscu niż mieszka (np ja)
Właściciel mieszkania/domu ma zadeklarować ile osób rzeczywiście mieszka i płacić za śmieci od osoby? To rozwiązanie wydaje się idealne, tylko znając realia jestem pewna, że znaczna część osób znacznie zaniży ilość mieszkańców.
A jak policzyć ma to samotna pani mieszkająca w dużym domu w miejscowości turystycznej, która przez 10 m-cy w roku mieszka sama, a przez 2 m-ce ma kilkunastu letników
I nie wiem, ale jak dla mnie to właśnie płatność za śmieci od zużycia wody jest najbardziej sprawiedliwa...
Mnie też wkurza, że będziemy więcej płacić za śmieci, ale może dzięki temu, jak będę wychodziła rano pochodzić z kijami, to nie będę denerwować się na widok pana który podjeżdża wypasioną bryką pod osiedlowy kontener i wyrzuca 3 worki śmieci z bagażnika... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli o ten konkurs Ci chodzi, to już jest rozwiązany:
http://www.rossne....aspx?contestId=1282 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu dali wyniki Avent: http://www.rossne....aspx?contestId=1286
Mam zabawkę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super
A może wiadomo coś o tych nagrodach dodatkowych do każdego z etapów (te kosze z produktami Gellwe)
Bo w wynikach nie ma o nich ani słowa.
Ktoś może taki dostał z któregoś etapu?
Albo może ma na ten temat wiadomość od organizatora?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz na spokojnie z nią porozmawiałam, wytłumaczyłam, że to brzydkie słowo, że powiedziałam tak, bo się zdenerwowałam, ale, że nie powinnam tak mówić i, że już nie będę tak mówić i poprosiłam, żeby też tak nie mówiła, bo to brzydko.
Obie doszłyśmy do wniosku, że zamiast tego można mówić ojej, że pasuje tak samo.
A czy przyniosło skutek? Ciężko powiedzieć, bo teraz chodzi i powtarza ojej- tak, a o shit beeee
Coś mi się wydaję, że jeszcze najem się przez to wstydu, może na piątkowej wizycie u alergologa... Wyświetl w wątku >>