Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5559057 Napisano: 22.01.2013 10:11:13 w Rossmann
masza napisał(a):

Czy byłby ktos tak miły, i przypomniał mi nr telefonu do Pani od konkursów? Bardzo dziękuję emotka emotka

Jedyny telefon jakich do nich znam jest tu:
http://www.rossma...takt/dane-kontaktowe Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5559040 Napisano: 22.01.2013 10:06:36 w Wkurza mnie...
emotka

Wygrałam tą nagrodę

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5558999 Napisano: 22.01.2013 09:49:41 w TESCO konkursy
Właśnie zastanawiałam się czy brać udział w konkursie GRANNA z magazynu.
Niby organizator MC, ale akurat temat bardzo mi się spodobał i fajne hasło samo ułożyło mi się w głowie emotka

Ale po przeczytaniu regulaminu chyba rezygnuję emotka

4. NAGRODY
1. Nagrodami głównymi w konkursie jest:
 24 gry planszowe Ganna o wartości ___ PLN brutto każda,
2. Łączna wartość nagród głównych w konkursie wynosi _____ PLN brutto.

Czyli znając agencję nagrodą mogą warcaby firmy Granna warte mniej niż 10 zł. Czyli ledwo zwróci się koszt wysłanych smsów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5557169 Napisano: 20.01.2013 04:18:17 w Konkursowiczki w ciąży
et1978 napisał(a):

Dziewczyny mam termin na 25.01 na razie nic się nie dzieje, czuję się bardzo dobrze. Moja lekarka sugerowała wcześniejsze położenie się w szpitalu, żeby nie gnać na ostatnią chwilę. A ja nie wiem... Boję się maksymalnie. Nie wiem czy czekać do końca w domu, czy jechać wcześniej i się nakręcać.

Ja bym się nie kładła, jeżeli nic się nie dzieje i na ktg wszystko ok, przecież teoretycznie możesz przeleżeć w tym szpitalu prawie 3 tygodnie czekając na poród emotka
Jak byłam już 10 dni po terminie to moja ginekolog namówiła mnie, żebym już się położyła, że bezpieczniej będzie częściej sprawdzać jak się ma dziecko, zgodziłam się. Po południu pojechałam do szpitala, a w nocy odeszły mi wody.
Więc generalnie cieszyłam się, że jestem w szpitalu... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5555383 Napisano: 18.01.2013 12:26:21 w Kaufland konkursy
Ja obstawiam jeden sklep. Zakupy już dawno zrobione, a nic rozsądnego nie mogę wymyślić emotka

Dawno wymyślanie hasło nie szło mi tak źle... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5555227 Napisano: 18.01.2013 10:38:26 w Wkurza mnie...
Wiecie, co ja Wam powiem, czy z pracą, czy bez pracy, czy z miodem płynnym, czy z takim, który trzeba nożem kroić, to wszystko jest mniej istotne niż zdrowie...
Właśnie zadzwoniła do mnie mama, ma kolejne przerzuty, mimo chemioterapii... Od paru ładnych lat walczy z nowotworem... Nic mnie tak nie wkurza jak komórki rakowe... Nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5555208 Napisano: 18.01.2013 10:21:56 w Wkurza mnie...
dolly mi generalnie chodzi o to, że nie można pozwalać tak się traktować. Nikomu, w żadnej sytuacji.
Zwykła ludzka przyzwoitość nakazuje traktować ludzi z szacunkiem.
Jak to była rozmowa o pracę, to sprawa jest krótka, bo z takimi ludźmi nie da się pracować, a jak to był doradca, który z założenia ma pomagać ludziom bez pracy, to jego zachowanie było tym bardziej skandaliczne i moim zdaniem sprawy nie można tak zostawić... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5555187 Napisano: 18.01.2013 10:12:25 w Wkurza mnie...
A wyobrażasz sobie przyszłą pracę w takiej atmosferze? Z taką szefową? Bo ja nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5555180 Napisano: 18.01.2013 10:07:44 w Wkurza mnie...
ati88 emotka
Trzeba było wyjść i powiedzieć, że do takiego poziomu, to Ty się nie zniżasz. Że, żądasz, żeby traktowano Cię z szacunkiem i, że nie pozwolisz się tak poniżać.
Życzę wytrwałości i mam nadzieję, że na kolejnych rozmowach spotkasz bardziej życzliwych ludzi.

A plusem jest to, że na rozmowy chodzisz. Ja, jak szukałam pracy to na jakieś 100 wysłanych CV (z czego ponad połowa to odpowiedzi na ogłoszenia), zostałam zaproszona na 3 rozmowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5555169 Napisano: 18.01.2013 10:00:33 w Wkurza mnie...
O kurcze, to teraz już nie wiem. Dla mnie zawsze było oczywiste, że miód ma się scukrzyć, a jak jest płynny za długo to znaczy, że był podgrzany mocno, albo czymś wzbogacony...
Czyli może pierwszy raz mam porządny miód emotka

Szkoda, że nie mam żadnej zaufanej pasieki ze znajomym pszczelarzem... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5555140 Napisano: 18.01.2013 09:35:43 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Ja do dnia dzisiejszego nie bałam się dentystów, teraz bez znieczulenia nie dam się tknąć...

Ja bez znieczulenia to od bardzo dawna nie daję się tknąć (chyba, że chodzi o usuwanie kamienia).
Ale dentysty przestałam się bać jak spotkałam moją dentystkę idealną. Delikatna, dokładna i dba o komfort pacjenta. Nawet przed podaniem znieczulenia smaruje dziąsła żelem p/bólowym o smaku malinowym emotka wbija igłę (nic nie czuć) i wstrzykuje odrobinę znieczulenia i jak ta odrobinka zacznie działać, to znowu wbija igłę i wstrzykuje resztę- NIC NIE CZUÆ. Właśnie m.in. za to ją uwielbiam. emotka

A w temacie- to wkurza mnie, że kupiłam latem miód od oszusta. Musiał go czymś wzbogacić, po to przecież niemożliwe, żeby miód zbierany w wakacje dalej był płynny w styczniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5554488 Napisano: 17.01.2013 01:59:18 w Konkursowiczki w ciąży
utropek napisał(a):

A mnie się dziś świat zawalił... i jakoś tak nie chce mi się żyć emotka Wróciłam od lekarza i mam PCOS ... lecą mi takie duże krople łez emotka ... dlaczego ?

Bardzo mi przykro, ale głowa do góry, PCOS to nie wyrok, z tym da się żyć, da się leczyć i przy dobrym prowadzeniu można mieć dzieci. Przed Tobą wiele pracy, wiele wizyt u lekarzy, ale nie ma co się załamywać, trzeba być dobrej myśli. Pozytywne nastawienie pomaga w pozornie kryzysowych sytuacjach.
Trzymam kciuki emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5554416 Napisano: 17.01.2013 01:03:52 w WC - rozmowy o wszystkim
Po pierwsze żółta teczka mogła skrywać zupełnie białe papiery, a po drugie Wy tu nie rozumiecie istoty problemu.
Ilość wątków w tej całej historii mnie przeraża. A ktoś drążąc najmniej ważny temat- koloru teczki, prawdopodobnie chce odwrócić uwagę...
A w całej tej teczka gate chodzi o tzw. marketing toaletowy (Ziółko też jest zamieszana w sprawę- sama kazała przenieść dyskusję do WC- przypadek? Nie sądzę).
Po drugie dlaczego kosz w damskiej ubikacji był otwarty? W aferę musi być zamieszana obsługa centrum handlowego, bo niby kto ukrył przykrywkę?
Kosz był otwarty, żeby darmowa reklama kancelarii, umieszczona na wyrzuconej teczce, dotarła do szerszego grona odbiorców.
Kolejnym pomysłem było nagłośnienie sprawy w internecie (stąd nocny wpis na e-konkach).
Jakie będą kolejne kroki i czy marketing toaletowy wyjdzie z kosza?
Czy doczekamy się pieczątki kancelarii umieszczonej na klamce w drzwiach do toalety w taki sposób, żeby adres i numer telefonu odbijały się na dłoni?
A może kibelki będą myte w taki sposób, żeby niebieska woda, podczas spłukiwania, tworzyła slogan reklamowy we wnętrzu muszli?
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5554320 Napisano: 17.01.2013 11:35:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Ale czemu akurat koperkowe rozmowy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5554258 Napisano: 17.01.2013 11:09:45 w Konkursowiczki w ciąży
Ja polecam dentinox- używaliśmy tylko tego, bo kilku zadowolonych znajomych nam go poleciło i sprawdził się doskonale. Nawet ja go podkradałam jak cierpiałam z powodu rosnących ósemek i pomógł mi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5554254 Napisano: 17.01.2013 11:07:46 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Wrocławianie, urządźmy grę miejską w poszukiwaniu żółtej teczki. tylko co z panami, skoro kibel ewidentnie damski?

Trzeba po prostu na plakatach zaznaczyć, że to akcja związana z nadchodzącym Dniem Kobiet i po problemie. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5554139 Napisano: 17.01.2013 10:05:02 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Byłyśmy dziś z mamą w we wrocławskiej galerii handlowej na zakupach,a że rodzicielce zachciało się iść do toalety,to weszłyśmy.Mama wyszła z kibelka,umyła ręce,podeszła do tego urządzenia, co się suszy ręce, aż tu nagle patrzy,a w koszu z brudnymi ręcznikami wypatrzyła zgiętą na pół żółtą teczkę z przypiętą wizytówką biura mojego ojca emotka No rozumiemy,że jakiejś klientce się nie zmieściła do torebki/nie spodobała ta teczka, w której dostała dokument, no,ale żeby wrzucać teczkę z kancelarii do kosza w publicznym wc,to już przesada emotka Nie wiedziałyśmy czy mamy się śmiać czy, płakać emotka emotka Jakby nie można było tej teczki wrzucić do normalnego kosza,których w centrum handlowym jest kilka emotka

Początkowo po przeczytaniu tego postu też bardzo się wkurzyłam, że ktoś tak potraktował teczkę z kancelarii. Ale przemyślałam wszystko i doszłam do wniosku, że wybór kosza nie był przypadkowy. W koszu przy umywalkach ludzie wrzucają zazwyczaj tylko ręczniki papierowe. Ręczniki w zasadzie czyste, bo tylko osuszyły wodę z umytych wcześniej rąk. Dzięki temu wyrzucona teczka będzie miała miękko, do tego w takim koszu chyba nie śmierdzi za bardzo, nawet nazwałabym ten kosz dość prestiżowym. A takie zwykłe kosze ustawione w całej galerii handlowej? Przecież tam można znaleźć wszystko! Jak niby czułaby się ta teczka w takim zwyczajnym koszu, zalana niedopitym napojem, pobrudzona niedojedzonym ciastkiem z kremem. Mogłaby się do niej przykleić guma balonowa bez smaku!

Tak więc głowa do góry. Teczka trafiła do najlepszego kosza w okolicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5550975 Napisano: 14.01.2013 02:17:57 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

sorry , ze wkleilam te liste ale u czesci osob sie nie otwierala -chcialam pomoc emotka jezeli mozna prosic to prosze adminow o jej usuniecie

Ale to nie o listę wklejoną przez Ciebie chodzi. Ktoś potem wkleił ją ponownie i pozaznaczał niektóre nazwiska snując teorie spiskowe. Ale szczęśliwie lista ta już została usunięta
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5550861 Napisano: 14.01.2013 12:35:11 w Biedronka
Ja lubię jak lista laureatów jest w formie obrazka a nie tekstu, tak, żeby po wpisaniu nazwiska w google nie wyskoczyła w wynikach emotka Trudniej jest się wtedy znaleźć, bo ctrl+f nie działa, ale i tak wolę takie rozwiązanie, gdy już MUSZ¡ być opublikowane nazwiska... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5550846 Napisano: 14.01.2013 12:27:37 w Konkursowiczki w ciąży
Cytryna nie wpływa na zawartość glukozy, w najmniejszym stopniu nie fałszuje wyniku badania!
Ktoś kto twierdzi inaczej musiał przespać kilka zajęć z biochemii... Wyświetl w wątku >>
0 0