Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedyny telefon jakich do nich znam jest tu:
http://www.rossma...takt/dane-kontaktowe Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam tą nagrodę
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby organizator MC, ale akurat temat bardzo mi się spodobał i fajne hasło samo ułożyło mi się w głowie
Ale po przeczytaniu regulaminu chyba rezygnuję
4. NAGRODY
1. Nagrodami głównymi w konkursie jest:
24 gry planszowe Ganna o wartości ___ PLN brutto każda,
2. Łączna wartość nagród głównych w konkursie wynosi _____ PLN brutto.
Czyli znając agencję nagrodą mogą warcaby firmy Granna warte mniej niż 10 zł. Czyli ledwo zwróci się koszt wysłanych smsów Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym się nie kładła, jeżeli nic się nie dzieje i na ktg wszystko ok, przecież teoretycznie możesz przeleżeć w tym szpitalu prawie 3 tygodnie czekając na poród
Jak byłam już 10 dni po terminie to moja ginekolog namówiła mnie, żebym już się położyła, że bezpieczniej będzie częściej sprawdzać jak się ma dziecko, zgodziłam się. Po południu pojechałam do szpitala, a w nocy odeszły mi wody.
Więc generalnie cieszyłam się, że jestem w szpitalu... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno wymyślanie hasło nie szło mi tak źle... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie zadzwoniła do mnie mama, ma kolejne przerzuty, mimo chemioterapii... Od paru ładnych lat walczy z nowotworem... Nic mnie tak nie wkurza jak komórki rakowe... Nic Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwykła ludzka przyzwoitość nakazuje traktować ludzi z szacunkiem.
Jak to była rozmowa o pracę, to sprawa jest krótka, bo z takimi ludźmi nie da się pracować, a jak to był doradca, który z założenia ma pomagać ludziom bez pracy, to jego zachowanie było tym bardziej skandaliczne i moim zdaniem sprawy nie można tak zostawić... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było wyjść i powiedzieć, że do takiego poziomu, to Ty się nie zniżasz. Że, żądasz, żeby traktowano Cię z szacunkiem i, że nie pozwolisz się tak poniżać.
Życzę wytrwałości i mam nadzieję, że na kolejnych rozmowach spotkasz bardziej życzliwych ludzi.
A plusem jest to, że na rozmowy chodzisz. Ja, jak szukałam pracy to na jakieś 100 wysłanych CV (z czego ponad połowa to odpowiedzi na ogłoszenia), zostałam zaproszona na 3 rozmowy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli może pierwszy raz mam porządny miód
Szkoda, że nie mam żadnej zaufanej pasieki ze znajomym pszczelarzem... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bez znieczulenia to od bardzo dawna nie daję się tknąć (chyba, że chodzi o usuwanie kamienia).
Ale dentysty przestałam się bać jak spotkałam moją dentystkę idealną. Delikatna, dokładna i dba o komfort pacjenta. Nawet przed podaniem znieczulenia smaruje dziąsła żelem p/bólowym o smaku malinowym wbija igłę (nic nie czuć) i wstrzykuje odrobinę znieczulenia i jak ta odrobinka zacznie działać, to znowu wbija igłę i wstrzykuje resztę- NIC NIE CZUÆ. Właśnie m.in. za to ją uwielbiam.
A w temacie- to wkurza mnie, że kupiłam latem miód od oszusta. Musiał go czymś wzbogacić, po to przecież niemożliwe, żeby miód zbierany w wakacje dalej był płynny w styczniu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo mi przykro, ale głowa do góry, PCOS to nie wyrok, z tym da się żyć, da się leczyć i przy dobrym prowadzeniu można mieć dzieci. Przed Tobą wiele pracy, wiele wizyt u lekarzy, ale nie ma co się załamywać, trzeba być dobrej myśli. Pozytywne nastawienie pomaga w pozornie kryzysowych sytuacjach.
Trzymam kciuki
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilość wątków w tej całej historii mnie przeraża. A ktoś drążąc najmniej ważny temat- koloru teczki, prawdopodobnie chce odwrócić uwagę...
A w całej tej teczka gate chodzi o tzw. marketing toaletowy (Ziółko też jest zamieszana w sprawę- sama kazała przenieść dyskusję do WC- przypadek? Nie sądzę).
Po drugie dlaczego kosz w damskiej ubikacji był otwarty? W aferę musi być zamieszana obsługa centrum handlowego, bo niby kto ukrył przykrywkę?
Kosz był otwarty, żeby darmowa reklama kancelarii, umieszczona na wyrzuconej teczce, dotarła do szerszego grona odbiorców.
Kolejnym pomysłem było nagłośnienie sprawy w internecie (stąd nocny wpis na e-konkach).
Jakie będą kolejne kroki i czy marketing toaletowy wyjdzie z kosza?
Czy doczekamy się pieczątki kancelarii umieszczonej na klamce w drzwiach do toalety w taki sposób, żeby adres i numer telefonu odbijały się na dłoni?
A może kibelki będą myte w taki sposób, żeby niebieska woda, podczas spłukiwania, tworzyła slogan reklamowy we wnętrzu muszli?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba po prostu na plakatach zaznaczyć, że to akcja związana z nadchodzącym Dniem Kobiet i po problemie. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Początkowo po przeczytaniu tego postu też bardzo się wkurzyłam, że ktoś tak potraktował teczkę z kancelarii. Ale przemyślałam wszystko i doszłam do wniosku, że wybór kosza nie był przypadkowy. W koszu przy umywalkach ludzie wrzucają zazwyczaj tylko ręczniki papierowe. Ręczniki w zasadzie czyste, bo tylko osuszyły wodę z umytych wcześniej rąk. Dzięki temu wyrzucona teczka będzie miała miękko, do tego w takim koszu chyba nie śmierdzi za bardzo, nawet nazwałabym ten kosz dość prestiżowym. A takie zwykłe kosze ustawione w całej galerii handlowej? Przecież tam można znaleźć wszystko! Jak niby czułaby się ta teczka w takim zwyczajnym koszu, zalana niedopitym napojem, pobrudzona niedojedzonym ciastkiem z kremem. Mogłaby się do niej przykleić guma balonowa bez smaku!
Tak więc głowa do góry. Teczka trafiła do najlepszego kosza w okolicy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to nie o listę wklejoną przez Ciebie chodzi. Ktoś potem wkleił ją ponownie i pozaznaczał niektóre nazwiska snując teorie spiskowe. Ale szczęśliwie lista ta już została usunięta
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś kto twierdzi inaczej musiał przespać kilka zajęć z biochemii... Wyświetl w wątku >>