Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5576997 Napisano: 07.02.2013 10:15:09 w skojarzenia
wysypisko- smród Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5576407 Napisano: 06.02.2013 06:08:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
50zł do Empiku/Smyka z GFK- mailem Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5576186 Napisano: 06.02.2013 02:14:36 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

U nas nie ma szans na chodzenie na NFZ no chyba że któraś dziewczyna w ciąży czuje się na tyle dobrze by iść o maks 3 w nocy stanąć w kolejce i czekać do popołudnia licząc na cud że ją przyjmą choć i tak połowa jest odsyłana do domu emotka koszmar ale takie są u nas realia emotka

Monika coś takiego można zgłosić do NFZ.
Skoro przychodnia ma kontrakt z NFZ za duże pieniądze to są zobowiązani zachować pewien standard leczenia. A kazać pacjentom czekać w tak kretyńskich kolejkach i z własnej wygody nie zapisywać wizyt na konkretną godzinę, lub chociaż na dany dzień to jest coś absolutnie niewyobrażalnego.

Ja tak miałam w zeszłym roku z alergologiem, jak zadzwoniłam zapisać dziecko to mi pani w rejestracji powiedziała, że nie ma takiej możliwości, podała dni w jakie lekarz przyjmuje i powiedziała, że zapisy tylko osobiste, danego dnia od godziny 7 rano. Że przyjmują 20 pierwszych osób, więc radzi przyjść wcześniej bo o 7 jak otwierają przychodnię to zazwyczaj czeka już więcej niż 20 osób.
Ja nie rozumiem jak to jest możliwe, że nawet każdy zakład fryzjerski umie sobie poradzić z zapisywaniem klientów na konkretne godzi, a duża przychodnia z wykształconą kadrą kierowniczą nie jest w stanie tego zorganizować?

Jakoś jednak im się udało i od tego roku zapisują pacjentów na konkretną godzinę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5576111 Napisano: 06.02.2013 01:07:04 w Biedronka
grandprix napisał(a):

29renata napisał(a):

U mnie w Biedronce nie ma w ogóle Bielendy! A u Was?

U mnie też nie ma, chociaż wcześniej przed konkursem była.

Ja przed konkursem nie sprawdzałam, więc nie wiem czy była wcześniej, wiem tylko, że teraz jej nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

koper

#5574783 Napisano: 05.02.2013 10:37:21 w Inne mniejsze markety
olus15 napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego te markety i Palmolive/Colgate tak się uparły na to całe MC

Widocznie MC jest tanią agencją. W nosie ma nasze skargi i reklamacje, bo i tak firmy zlecające im zorganizowanie konkursów wolą słuchać ich jako skutecznej agencji niż nas jako niezadowolonych konkursowiczów. Jedyne co można było im zarzucić, to to, że wysyłają gorsze nagrody niż te przewidziane w regulaminie...
A to, że nie przyznają wszystkich nagród jest nie do udowodnienia, bo niby jaki to argument, że nikt na forum nie trafił głównej nagrody, albo, że mało nagród wpadło na forum. A agencja ma się dobrze, bo ciągle konkursowicze wysyłają smsy na konkursy, więc i interes się kręci. A pan Sławek czytając to forum śmieje się z nas i podpisuje kolejne umowy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5574751 Napisano: 05.02.2013 10:09:13 w Kaufland konkursy
Sądząc po ilości wpisów w mdw, to może wszystkim dali te bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5574747 Napisano: 05.02.2013 10:06:58 w Kaufland konkursy
kadjas123 napisał(a):

Dostał ktoś z Was informacje z Kauflandu o wygranej z newslettera ?

Ja przed chwilą dostałam maila z informacją o wygranej bonu na 20 zł emotka
Fajnie, że udało mi się wstrzelić jednym jedynym zgłoszeniem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5574741 Napisano: 05.02.2013 10:03:58 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

A ja mam pytanie czy w kasku latem dziecku główka się nie spoci?

Kaski mają fajnie zrobioną wentylację i głowa wcale nie poci się w nich bardziej niż w zwykłym kapeluszu od słońca (a nawet powiedziałabym, że mniej się poci).
Najważniejsze jest, żeby dziecko przyzwyczaić do jeżdżenia w kasku. Dla mojej córeczki to już jest toś absolutnie oczywistego, że jak wsiada na rower to musi być w kasku, tak samo, że jak jedzie samochodem to obowiązkowo w foteliku... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5573977 Napisano: 04.02.2013 03:18:10 w Rossmann
margo466 napisał(a):

koper napisał(a):

Wiecie może ile kosztuje ten Cholinex Junior w Rossmanie?

6.99 zł.

Dziękuję emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5573947 Napisano: 04.02.2013 02:43:55 w Rossmann
Wiecie może ile kosztuje ten Cholinex Junior w Rossmanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5573554 Napisano: 04.02.2013 09:03:43 w dzis mam urodzinki

koper

#5572036 Napisano: 02.02.2013 02:15:42 w Wkurza mnie...
Ja kiedyś znalazłam piękny pozłacany zegarek blisko przystanku autobusowego. Porozwieszałam ogłoszenia w okolicy (napisałam tylko znaleziono zegarek i numer telefonu). Zadzwoniło do mnie ok 10 osób emotka
Ale żadna nie umiała określić jaki to był zegarek, czy damski czy męski, czy mały czy duży, czy ze wskazówkami czy z wyświetlaczem jaki pasek. Nie wiem, czy to było takie pechowe miejsce do gubienia zegarków, czy to było aż dziesięciu oszustów emotka Właściciel się nie znalazł.
Zegarek wyglądał na nowy i był dość sporo warty. To był początek stycznia, pewnie ktoś zgubił prezent gwiazdkowy emotka
Naprawiłam zapięcie (było trochę luźne, pewnie dlatego spadł komuś z ręki) i oddałam go mamie. Moja mama po jakimś roku też go zgubiła widocznie tak musiało być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5570952 Napisano: 01.02.2013 11:24:08 w Rossmann
dede napisał(a):

dede napisał(a):

O co chodzi z tym limitem nagród na rossnecie?

Będzie ktoś tak miły i mnie doinformuje w kwestii limitu nagród na rossnecie emotka

Przeczytaj 10 punkt tego regulaminu
http://www.rossne....aspx?contestId=1295 Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5570808 Napisano: 01.02.2013 09:17:27 w Rossmann
schoczka napisał(a):

konkurs z maskarami zakończył się na 512 uczestników czy coś koło tego:)czyli wszyscy wygrali?????:D

Prawdopodobnie wszyscy, chyba, że ktoś w międzyczasie wygra jakąś drobnostkę w innym konkursie i miesięczny limit nagród zostanie wyczerpany...

Swoją drogą, to mam nadzieję, że ktoś odpowiedzialny za konkursy na rossnecie weźmie pod uwagę to, że tak mała liczba uczestników konkursu promocyjnego może mieć coś wspólnego z ich limitami na nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5569481 Napisano: 31.01.2013 09:07:37 w TESCO konkursy
Ja mam do TESCO 30 km mam nadzieję, że uda mi się namówić męża na wyjazd zanim konkurs się skończy...

Konkursy organizowane przez MC bojkotuję, a ostatnio promocyjnych jak na lekarstwo, pewnie dlatego ten Jacobs tak mi się podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5568622 Napisano: 30.01.2013 01:56:00 w Rossmann
Ja tam bardzo chętnie pocałuję męża w rossmanie, tylko, że nie mamy jak iść razem w ciągu dnia, a po pracy będzie już pewnie po maszynkach...
Chyba, że pójdę sama w ciągu dnia i będę nagabywać przystojnych klientów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5568279 Napisano: 30.01.2013 10:26:16 w Rossmann
bartlomiej napisał(a):

a ja odebrałem wczoraj zabawke z Aventu

A możesz opisać jak wygląda ta zabawka? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5568269 Napisano: 30.01.2013 10:19:15 w Kaufland konkursy
nineczka17 napisał(a):

w nowej gazetce konkursów brak emotka

Tego akurat można się było spodziewać, dopiero powiadomili laureatów poprzedniego konkursu. Pewnie za tydzień, najdalej za dwa będzie walentynkowy konkurs emotka

I tego się będę trzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5568103 Napisano: 30.01.2013 08:08:00 w Konkursowiczki w ciąży
leoniu napisał(a):

Słyszałam co prawda, że sa ludzie, którzy przy zwykłym plombowaniu chcą znieczulenia, ale to nie może być chyba prawda emotka

Oj są tacy ludzie, są, ja jestem takim człowiekiem
emotka
Ale moja dentystka jest dentystką idealną i najpierw smaruje dziąsło malinowym żelem znieczulającym i dzięki temu wcale nie czuję wbijania igły emotka

Nie wyobrażam sobie robienia czegokolwiek w mojej buzi bez znieczulenia. Czasem żałuję, że do usuwania kamienia i piaskowania nie można dać zastrzyku emotka

A co dziwniejsze, do porodu nie potrzebowałam znieczulenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0