Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika coś takiego można zgłosić do NFZ.
Skoro przychodnia ma kontrakt z NFZ za duże pieniądze to są zobowiązani zachować pewien standard leczenia. A kazać pacjentom czekać w tak kretyńskich kolejkach i z własnej wygody nie zapisywać wizyt na konkretną godzinę, lub chociaż na dany dzień to jest coś absolutnie niewyobrażalnego.
Ja tak miałam w zeszłym roku z alergologiem, jak zadzwoniłam zapisać dziecko to mi pani w rejestracji powiedziała, że nie ma takiej możliwości, podała dni w jakie lekarz przyjmuje i powiedziała, że zapisy tylko osobiste, danego dnia od godziny 7 rano. Że przyjmują 20 pierwszych osób, więc radzi przyjść wcześniej bo o 7 jak otwierają przychodnię to zazwyczaj czeka już więcej niż 20 osób.
Ja nie rozumiem jak to jest możliwe, że nawet każdy zakład fryzjerski umie sobie poradzić z zapisywaniem klientów na konkretne godzi, a duża przychodnia z wykształconą kadrą kierowniczą nie jest w stanie tego zorganizować?
Jakoś jednak im się udało i od tego roku zapisują pacjentów na konkretną godzinę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przed konkursem nie sprawdzałam, więc nie wiem czy była wcześniej, wiem tylko, że teraz jej nie ma Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widocznie MC jest tanią agencją. W nosie ma nasze skargi i reklamacje, bo i tak firmy zlecające im zorganizowanie konkursów wolą słuchać ich jako skutecznej agencji niż nas jako niezadowolonych konkursowiczów. Jedyne co można było im zarzucić, to to, że wysyłają gorsze nagrody niż te przewidziane w regulaminie...
A to, że nie przyznają wszystkich nagród jest nie do udowodnienia, bo niby jaki to argument, że nikt na forum nie trafił głównej nagrody, albo, że mało nagród wpadło na forum. A agencja ma się dobrze, bo ciągle konkursowicze wysyłają smsy na konkursy, więc i interes się kręci. A pan Sławek czytając to forum śmieje się z nas i podpisuje kolejne umowy
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przed chwilą dostałam maila z informacją o wygranej bonu na 20 zł
Fajnie, że udało mi się wstrzelić jednym jedynym zgłoszeniem
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kaski mają fajnie zrobioną wentylację i głowa wcale nie poci się w nich bardziej niż w zwykłym kapeluszu od słońca (a nawet powiedziałabym, że mniej się poci).
Najważniejsze jest, żeby dziecko przyzwyczaić do jeżdżenia w kasku. Dla mojej córeczki to już jest toś absolutnie oczywistego, że jak wsiada na rower to musi być w kasku, tak samo, że jak jedzie samochodem to obowiązkowo w foteliku... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale żadna nie umiała określić jaki to był zegarek, czy damski czy męski, czy mały czy duży, czy ze wskazówkami czy z wyświetlaczem jaki pasek. Nie wiem, czy to było takie pechowe miejsce do gubienia zegarków, czy to było aż dziesięciu oszustów Właściciel się nie znalazł.
Zegarek wyglądał na nowy i był dość sporo warty. To był początek stycznia, pewnie ktoś zgubił prezent gwiazdkowy
Naprawiłam zapięcie (było trochę luźne, pewnie dlatego spadł komuś z ręki) i oddałam go mamie. Moja mama po jakimś roku też go zgubiła widocznie tak musiało być Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytaj 10 punkt tego regulaminu
http://www.rossne....aspx?contestId=1295 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawdopodobnie wszyscy, chyba, że ktoś w międzyczasie wygra jakąś drobnostkę w innym konkursie i miesięczny limit nagród zostanie wyczerpany...
Swoją drogą, to mam nadzieję, że ktoś odpowiedzialny za konkursy na rossnecie weźmie pod uwagę to, że tak mała liczba uczestników konkursu promocyjnego może mieć coś wspólnego z ich limitami na nagrody... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursy organizowane przez MC bojkotuję, a ostatnio promocyjnych jak na lekarstwo, pewnie dlatego ten Jacobs tak mi się podoba Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że pójdę sama w ciągu dnia i będę nagabywać przystojnych klientów Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A możesz opisać jak wygląda ta zabawka? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego akurat można się było spodziewać, dopiero powiadomili laureatów poprzedniego konkursu. Pewnie za tydzień, najdalej za dwa będzie walentynkowy konkurs
I tego się będę trzymać Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj są tacy ludzie, są, ja jestem takim człowiekiem
Ale moja dentystka jest dentystką idealną i najpierw smaruje dziąsło malinowym żelem znieczulającym i dzięki temu wcale nie czuję wbijania igły
Nie wyobrażam sobie robienia czegokolwiek w mojej buzi bez znieczulenia. Czasem żałuję, że do usuwania kamienia i piaskowania nie można dać zastrzyku
A co dziwniejsze, do porodu nie potrzebowałam znieczulenia Wyświetl w wątku >>