Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale któregoś pięknego dnia, jak właśnie byłam obrażona, nagle mąż ciężko zachorował (wszystko skończyło się dobrze, po paru tygodniach spędzonych w szpitalu był zdrowy jak ryba, ale na początku nie wyglądało to różowo). Wtedy właśnie zrozumiałam jakie to było głupie z mojej strony, jak kruche jest życie, i, że zwyczajnie żal tracić czas na takie durnoty.
Od tej pory wszystkie nieporozumienia wyjaśniamy na bieżąco, żeby jak najszybciej pogodzić się... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na stronie zawsze jest WYCIĄG z Regulaminu pewnie w pełnej wersji jest zapis o możliwości przyznania mniejszej liczby nagród jeżeli poziom prac wg komisji konkursowej ble ble ble.... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
R jak Rossman
Przypadek? Nie sądzę...
;) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie też to, że bez zalogowania można czytać wszystkie wątki.
I jeszcze parę innych rzeczy. Ale mam nadzieję, że szybko zostaną poprawione, a do nowego wyglądu strony jakoś się przyzwyczaję...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.youtub...ed&v=I9ficvPdpZg Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ufff, całe szczęście
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi o świadectwo pracy, urlop wychowawczy i takie tam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
8. Zgłoszenie powinno być wykonane za pomocą aplikacji znajdującej się na stronie
www.badzpewnasiebie.pl, nie później niż ostatniego dnia trwania Konkursu, przy czym w żadnym
przypadku nie wcześniej niż w dniu następnym po dniu zakupu Produktu widocznym na dowodzie
zapłaty Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też trochę nagród wygrałam zwykłym tekstem, może nie jakiś super dużych, ale jednak
Mam więc nadzieję, że nawet jak dostają linki, to nie zwracają na nie uwagi Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam paragon z 7.02 i 7 zagrałam, a dopiero teraz zobaczyłam, że paragon musi być co najmniej z poprzedniego dnia
Chętnie bym się wymieniła z kimś takim paragonami (wyników z 7 jeszcze nie ma- nie mam pojęcia czy wygrałam) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do 10. W konkursach Rossnet można wygrać jedną nagrodę w ciągu miesiąca (licząc od daty publikacji wyników konkursu, w którym uczestnik został laureatem). w najnowszym konkursie Rimella to mam nadzieję, że tylko tak im się to wstawiło przez pomyłkę i, że nie dopiszą tego do innych trwających konkursów...
A jak znowu wrócą do tego zapisu we wszystkich regulaminach, to znowu się na nich obrażę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się z tym w 100%, ale mnie niepokoi taki jeden punkt regulaminu...
Zwycięzcami konkursu zostaną autorzy najciekawszych odpowiedzi na pytanie konkursowe, wyłonieni przez Komisję konkursową. Pod uwagę będą brane pomysłowość, oryginalność oraz wkład pracy włożony w wykonanie pracy konkursowej.
Po pierwsze jak oni oceniają wkład pracy włożony w napisanie tekstu?
A po drugie czy taki tekst nie zapala zielonego światełka miłośnikom błyszczących laurek? Wyświetl w wątku >>