Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może kobieta pomyślała, że zapomniałaś o przecinku przed słowem "taniej".
Wystarczyło zamiast myślnika "-" wstawić literkę "o". Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz maila do rossmana w tej sprawie, załącz skan paragonu i dokładnie opisz o co chodzi, że miał być rabat za ankietę a w kasie mimo prób nie został naliczony. Podaj też numer karty rossnnę, mail na który masz zarejestrowane konto na rossnecie i swój adres.
Ja tak miałam jak była promocja z dodatkowym rabatem pod koniec roku. Też mimo kilku prób w kasie rabat nie został mi naliczony. Wysłałam maila ze skanem paragonu, odpisali mi, że bardzo przepraszają bla bla bla i, że wyślą mi kartę podarunkową Rossmann doładowaną na kwotę wysokości tego utraconego rabatu. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nie mogę się doczekać tego oficjalnego filmiku Świetnie chłopak zrobił
A swoją drogą to po przeczytaniu części komentarzy pod tym artykułem jestem w jeszcze większym szoku. Skąd się biorą tacy ludzie Konkurs ustawiony, gość tylko podstawionym pionkiem, nawet ktoś twierdzi, że to wina PO
Ja chyba na miejscu tego gościa część wygranej zainwestowałabym w kilku prawników, którzy przeczesywaliby internet w poszukiwaniu obraźliwych komentarzy pod jego adresem, w których ktoś poszedł o parę słów za daleko, zapominając, że w internecie nigdy nie jest się do końca anonimowym. A potem pozywałabym po kolei autorów tych komentarzy za zniesławienie. Jeszcze mógłby na tym zarobić
A taki gość siedzący przed komputerem i wypisujący durnoty, następnym razem zastanowiłby się co i jak komentuje Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jak już zwycięzca został wybrany, to zamiast mu kibicować- spekulacje, kogo on to nie zna z obsługi sklepu, która mu wszystko ułatwia, a co mieli mu nogi podstawiać podczas biegu?
Głosy, że niesprawiedliwe, że miał próbę, albo, że rzeczy powinny być pochowane w gablotkach. Lżej by było tym wszystkim niezadowolonym jakby koleś nie dostał się do części towaru i wyniósł rzeczy o wartości 10x mniejszej? Albo jakby potknął się, rozbił nos i zakończył bieg na 90 sekundzie.
Zamiast się cieszyć, że udało mu się zdobyć fajną nagrodę, to wszędzie głosy krytyki. Nie rozumiem tego. Przecież on w tym sklepie z nikim nie konkurował. To przecież nie było tak, że skoro on ma tyle, to ktoś będzie miał mniej. Czemu aż tyle osób, źle mu życzy?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak właściwie to się z Tobą zgadzam. Takie posty są najbardziej czytelne.
A Joan ma rację, że doskonałym miejscem na zbiorczy link do wszystkich aukcji jest stopka Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi osobiście nie przeszkadza jak ktoś raz na kilka dni wstawi taki link, bardziej mnie irytują trzy posty na jednej stronie z linkami do tych samych aukcji (nawet z samymi wygranymi) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten filmik reklamowy pod nagrodzonym tekstem też jest świetny
Mam nadzieję, ze Piotr z Pionek ma świetną kondycję i wrodzone zdolności aktorskie, że uda mu się wynieść ze sklepu wszystko o czym marzy, a filmik z tego wyczynu będę oglądać z prawdziwą przyjemnością Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs zaraz się kończy, paragon leży u mnie od samego początku konkursu, a nie mam nawet cienia pomysłu na konkursowy tekst same banały przychodzą mi do głowy...
weno, gdzie ty... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarz mający umowę z nfz może dać skierowanie na takie badania i wtedy będą wykonane bezpłatnie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam kupić coś co może mi się przydać. W proszku piorę tylko pościel i ręczniki więc rocznie zużywam max 3 kg, nie zrobię sobie przecież zapasu proszku na kilkanaście lat ze względu na loterię Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam wczoraj w trzech biedronkach, w tym jednej dużej, takiej z piekarnią. Jedyne produkty E jakie były to 7kg proszki Więcej biedronek w okolicy nie mam, a aż tyle nie zainwestuję w tę loterię
oficjalnie odpuszczam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego jutro zadzwonią do mojego męża Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane