Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5595726 Napisano: 26.02.2013 09:59:48 w Wkurza mnie...
Ależ miałam wczoraj fatalny dzień, wszystko za co się zabrałam kończyło się porażką. Listonosz przyniósł mi list z pismem z pewnej instytucji, który mnie bardzo wkurzył, zaraz tam zadzwonię i będę wyjaśniać... Nie znalazłam ważnego dokumentu (w międzyczasie 2 razy się przeprowadzałam, więc miał prawo się "zagubić"). Jeszcze parę innych drobiazgów do tego doszło, generalnie wczoraj nie udało mi się zrobić nic z rzeczy, które sobie zaplanowałam. Naiwnie myślałam, że rano obudzę się w dobrym humorze, a ja dalej jestem wkurzona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5593255 Napisano: 23.02.2013 11:52:29 w WC - rozmowy o wszystkim
mikki85 napisał(a):

nieźle się przed chwilą ubawiłam umiejętnością czytania ze zrozumieniem, jaką niektórzy prezentują...

na lokalnym portalu mam wystawioną pralkę z adnotacją: "Atrakcyjna cena - 350 zł taniej niż w sklepie !!!

dzwoni babka, mówię ile sprzęt kosztuje w Media Markt, chcę za niego tylko 750 zł, a ona zdziwko: "A nie... 350 ?????"

nieźle wyedukowane mamy społeczeństwo
emotka emotka emotka

A może kobieta pomyślała, że zapomniałaś o przecinku przed słowem "taniej".

Wystarczyło zamiast myślnika "-" wstawić literkę "o". Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5593210 Napisano: 23.02.2013 10:57:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że znowu pada śnieg!!! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5591339 Napisano: 21.02.2013 14:16:22 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

Byłam dziś w Rossmanie aby wykorzystać rabat z ankiety zrobiłam duże zakupy i rabatu brak. cyrk przed kasą bo mi te zakupy dwa razy skanowali kolejka taka że... i jestem w plecy o ten rabat. Nie mogłam sobie pozwolić na niekupienie bo specjalnie zwlekałam z zakupami a w domu pustki. Kurcze jestem wściekła. emotka emotka emotka

Napisz maila do rossmana w tej sprawie, załącz skan paragonu i dokładnie opisz o co chodzi, że miał być rabat za ankietę a w kasie mimo prób nie został naliczony. Podaj też numer karty rossnnę, mail na który masz zarejestrowane konto na rossnecie i swój adres.

Ja tak miałam jak była promocja z dodatkowym rabatem pod koniec roku. Też mimo kilku prób w kasie rabat nie został mi naliczony. Wysłałam maila ze skanem paragonu, odpisali mi, że bardzo przepraszają bla bla bla i, że wyślą mi kartę podarunkową Rossmann doładowaną na kwotę wysokości tego utraconego rabatu. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5591283 Napisano: 21.02.2013 13:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brunetka napisał(a):

Gratki dla studencika emotka
Zaskoczył cały perfonel emotka http://finanse.wp...51829,wiadomosc.html

Pewnie nieprędko pojawi się taki kolejny konkurs emotka

Już nie mogę się doczekać tego oficjalnego filmiku emotka Świetnie chłopak zrobił emotka

A swoją drogą to po przeczytaniu części komentarzy pod tym artykułem jestem w jeszcze większym szoku. Skąd się biorą tacy ludzie emotka Konkurs ustawiony, gość tylko podstawionym pionkiem, nawet ktoś twierdzi, że to wina PO emotka
Ja chyba na miejscu tego gościa część wygranej zainwestowałabym w kilku prawników, którzy przeczesywaliby internet w poszukiwaniu obraźliwych komentarzy pod jego adresem, w których ktoś poszedł o parę słów za daleko, zapominając, że w internecie nigdy nie jest się do końca anonimowym. A potem pozywałabym po kolei autorów tych komentarzy za zniesławienie. Jeszcze mógłby na tym zarobić emotka

A taki gość siedzący przed komputerem i wypisujący durnoty, następnym razem zastanowiłby się co i jak komentuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5591001 Napisano: 21.02.2013 10:23:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja osobiście jestem zniesmaczona tym, co czytam i tu na forum i w innych miejscach internetu. Jak jeszcze mogłam zrozumieć krytykę zwycięskiego tekstu, ok każdy ma inny gust, ale ja osobiście wolę przegrać z takim tekstem niż z częstochowskimi rymami emotka
Ale jak już zwycięzca został wybrany, to zamiast mu kibicować- spekulacje, kogo on to nie zna z obsługi sklepu, która mu wszystko ułatwia, a co mieli mu nogi podstawiać podczas biegu?
Głosy, że niesprawiedliwe, że miał próbę, albo, że rzeczy powinny być pochowane w gablotkach. Lżej by było tym wszystkim niezadowolonym jakby koleś nie dostał się do części towaru i wyniósł rzeczy o wartości 10x mniejszej? Albo jakby potknął się, rozbił nos i zakończył bieg na 90 sekundzie.
Zamiast się cieszyć, że udało mu się zdobyć fajną nagrodę, to wszędzie głosy krytyki. Nie rozumiem tego. Przecież on w tym sklepie z nikim nie konkurował. To przecież nie było tak, że skoro on ma tyle, to ktoś będzie miał mniej. Czemu aż tyle osób, źle mu życzy? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590374 Napisano: 20.02.2013 15:52:05 w WC - rozmowy o wszystkim
emilka1705 napisał(a):

mnie najbardziej podoba się gdy ktoś napisze co ma na sprzedaż a pod spodem link do aukcji:) wchodzę tylko w te przedmioty, które mnie interesują. Jednak każdy ma swoje zdania.

Tak właściwie to się z Tobą zgadzam. Takie posty są najbardziej czytelne. emotka
A Joan ma rację, że doskonałym miejscem na zbiorczy link do wszystkich aukcji jest stopka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590354 Napisano: 20.02.2013 15:35:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Można wstawiać pojedyncze linki do aukcji z wygranymi, ale moim zdaniem bardziej estetycznie wygląda post z jednym linkiem do wszystkich aukcji, nawet jak oprócz wygranych są i sukienki sprzed trzech sezonów wygrzebane z dna szafy.

Mi osobiście nie przeszkadza jak ktoś raz na kilka dni wstawi taki link, bardziej mnie irytują trzy posty na jednej stronie z linkami do tych samych aukcji (nawet z samymi wygranymi) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590326 Napisano: 20.02.2013 15:15:50 w WC - rozmowy o wszystkim
A jak ktoś w swoich aukcjach ma poprzeplatane jakieś swoje szpargały i wygrane w konkursach? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590311 Napisano: 20.02.2013 15:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widać, że chłopak napracował się nad tekstem. Nie jest to styl, który mi się podoba, ale i tak uważam, że wygrana jest w 100% zasłużona. Gratuluję emotka
Ten filmik reklamowy pod nagrodzonym tekstem też jest świetny emotka
Mam nadzieję, ze Piotr z Pionek ma świetną kondycję i wrodzone zdolności aktorskie, że uda mu się wynieść ze sklepu wszystko o czym marzy, a filmik z tego wyczynu będę oglądać z prawdziwą przyjemnością emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590205 Napisano: 20.02.2013 13:29:04 w Rossmann
Nie mogę napisać nic rozsądnego na konkurs Cholinex emotka
Konkurs zaraz się kończy, paragon leży u mnie od samego początku konkursu, a nie mam nawet cienia pomysłu na konkursowy tekst emotka same banały przychodzą mi do głowy...
weno, gdzie ty... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590097 Napisano: 20.02.2013 11:42:33 w Konkursowiczki w ciąży
kasia19 napisał(a):

dziewczyny mam pytanie czy badanie hormonów estradiol,FSH,LH to tylko się prywatnie robi czy mozna na kasę chorych?

Lekarz mający umowę z nfz może dać skierowanie na takie badania i wtedy będą wykonane bezpłatnie Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590096 Napisano: 20.02.2013 11:39:45 w Wkurza mnie...
A ja się wkurzam bo potłukłam dzisiaj butelkę przepysznej, dobrej i niestety drogiej oliwy emotka Prawie cały litr zmarnowany. Ale najgorsze było posprzątanie tego bałaganu. Wyzbieranie szkieł i starcie wielkiej tłustej plamy. Prawie godzinę zmarnowałam na sprzątanie kuchni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5590092 Napisano: 20.02.2013 11:35:54 w Kaufland konkursy
Taki ruch w kauflandowym wątku, że myślałam, że nowe bony do wygrania, albo przynajmniej zaczęły dochodzić bony z poprzedniego konka, a tu tylko bryza... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5589471 Napisano: 19.02.2013 17:01:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Ech... Właśnie listonosz przyniósł mi świadectwo pracy. Fajnie było być na urlopie wychowawczym, szkoda, że miałam umowę na czas określony. I tak oto po 7 latach mogę się oficjalnie zarejestrować jako bezrobotna... Chyba wieczorem otworzę wino. A może zadzwonię do męża, żeby po drodze do domu nabył zestaw pocieszający, tzn kwiaty+ czekoladki... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5589122 Napisano: 19.02.2013 11:44:37 w Biedronka
No ja właśnie chciałam kupić 2 razy płyn do prania, dwupak płynów do płukania, a resztę załatwić jak najmniejszymi proszkami, ewentualnie jeszcze jeden dwupak płynów do płukania (no chyba, żeby były pojedyncze płyny do płukania, ale takich nigdy nie widziałam w moich dronkach, E zawsze były w dwupaku, albo wcale).
Chciałam kupić coś co może mi się przydać. W proszku piorę tylko pościel i ręczniki więc rocznie zużywam max 3 kg, nie zrobię sobie przecież zapasu proszku na kilkanaście lat ze względu na loterię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5589099 Napisano: 19.02.2013 11:21:24 w Biedronka
Stwierdziłam, że może skoro tak bardzo nie chcę brać udziału w loterii E, to może jest to znak, że jednak powinnam zainwestować, bo może będzie to pierwsza loteria w której wygram emotka
Byłam wczoraj w trzech biedronkach, w tym jednej dużej, takiej z piekarnią. Jedyne produkty E jakie były to 7kg proszki emotka Więcej biedronek w okolicy nie mam, a aż tyle nie zainwestuję w tę loterię emotka
oficjalnie odpuszczam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5587781 Napisano: 17.02.2013 23:40:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja generalnie chciałam na siebie, ale trochę się bałam, że kamera umieszczona na głowie zrujnuje mi fryzurę emotka
Dlatego jutro zadzwonią do mojego męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5587780 Napisano: 17.02.2013 23:40:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja generalnie chciałam na siebie, ale trochę się bałam, że kamera umieszczona na głowie zrujnuje mi fryzurę emotka
Dlatego jutro zadzwonią do mojego męża emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5586726 Napisano: 16.02.2013 17:12:11 w Wkurza mnie...
asante sana na jakim fanpagu jest ten konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0