Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś odbierze inny zestaw niech dopisuje
Zestawy Rossnę
1
2
3
4 czapeczka Endo
5
6
7 gazeta Skarb
8
9 gazeta Skarb
10 przepis na ciasteczka i kolorowanka
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ciągle czekam na ten bon na 20zł za newsletter. Dostał już ktoś ten bon Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak mam, ale jak kliknę drugim przyciskiem myszy i wybiorę "otwórz w nowym oknie" to otwiera się normalna strona, a nie reklama"
Niemniej jednak jest to strasznie wkurzające Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak najbardziej Tylko przed majem nie zdążę już urodzić, choćbym nie wiem jak się starała więc i tak mi zablokują moją kartę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wiadomo, że im dziecko starsze, tym mniej się kupuje tych rzeczy. Nie używamy już pieluszek, słoiczków, kosmetyków znacznie mniej używa się przy starszym dziecku, mleka też już prawie nie kupujemy, dlatego rabat mam ciągle 3%, a w maju i tak mi zablokują kartę
Fajna sprawa z tą kartą rossnę, ale mogli ją wprowadzić ze 2 lata wcześniej Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może zadzwoń szybko do swojego gina i zapytaj, czy w ciąży można... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, chciałabym ugotować rosołek, ale nie mam składników
Mąż przywiezie je dopiero wieczorem- po powrocie z pracy, a ja nie mam jak wyjść do sklepu... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro to bierzmowanie, to dowiedz się jakie imię sobie wybrała i może kup jej jakąś książkę o tej Świętej której imię sobie wybrała? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego przed różnymi okazjami wolę powiedzieć co bym chciała dostać Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego niniejszym oświadczam, że cieszę się z tego, że ten post jest moim 1000. postem na forum
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi mi o to, że nie ma nazwy Bielenda, ani nawet skrótu, ale Biotechnologia 7D to chyba tylko Bielenda ma... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja widzę tam moje hasło, a smsa nie dostałam.
A tak przy okazji, to czy tam nie było graniczenia do 160 snaków? Wydaje mi się, że było, bo pamiętam, że namęczyłam się ze skracaniem hasła...
A hasło nr 75 ma ponad 400 znaków Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zalogowałam się wczoraj, logowałam się dzisiaj, i na moim koncie po ankiecie nie ma śladu (punktów oczywiście też nie). A jak wchodzę z link z maila to mam komunikat, że w tym badaniu wzięłam już udział...
Wyświetl w wątku >>