Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5676268 Napisano: 14.06.2013 08:35:46 w Konkursowiczki w ciąży
Rachel może na śniadanie jakieś placuszki ze świeżymi owocami (będą na mleku, więc będzie trochę wapnia), albo jogurt naturalny zmiksowany z owocami, albo z wrzuconymi kawałkami owoców (zależy jak lubi). Albo jajko, na miękko, na twardo, albo lekki omlecik. Moja córeczka właśnie takie śniadania lubiła najbardziej (do dzisiaj lubi).

Moja córeczka też nie chciała jeść pieczywa, zjadała wędlinę i warzywa z wierzchu, a chleb zostawał, nawet potrafiła masło wydłubać palcem emotka próbowałam z różnymi gatunkami chleba i było tak samo. Pomógł pomysł ze zmianą kształtu kanapek emotka Z kromki chleba wycinałam foremką do wykrawania ciastek jakieś serduszka, gwiazdki itd i wtedy zjadała bez problemu, a zrobienie kanapki zajmowało dosłownie 10 sekund dłużej niż zwykle... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5676163 Napisano: 13.06.2013 22:28:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
Bardzo lubię, gdy główne nagrody padają na forum emotka
Wtedy wiadomo, że konkurs porządnie przeprowadzony, a laureaci wybrani sprawiedliwie emotka

OGROMNE GRATULACJE emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5676073 Napisano: 13.06.2013 21:09:23 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Zima odeszła, zalana deszczowymi łzami. Na pożegnanie nie zostawiła listu. W kopercie zamiast niego znalazłam rachunek za gaz: 1053,07 zł (7 dni na zapłatę) emotka

Znam ten ból... emotka nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci tygodniowej nagrody w biedronkowych Lay'sach emotka

A w temacie to wkurza mnie to, że chyba będziemy musieli zmodyfikować nasze wakacyjne plany, bo coś budżet za bardzo napięty się wydaje emotka Cały rok człowiek czeka na wakacje, a potem tak wychodzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5675479 Napisano: 13.06.2013 09:47:41 w Kaufland konkursy
Czyli zaraz się im i druga skrzynka zapcha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5675334 Napisano: 12.06.2013 22:35:12 w Zostań testerem.
To są zupełnie nowe kapsułki Ariel, też dostałam maila z potwierdzeniem adresu. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5673238 Napisano: 10.06.2013 11:19:14 w PLAGIATY
Najprościej to by było, żeby uczestnicy konkursów byli uczciwi i wysyłali tylko swoje autorskie pomysły... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5673108 Napisano: 10.06.2013 09:13:41 w Wkurza mnie...
wall.e napisał(a):

Wkurza mnie że ludzie zapominają że to oni weszli na tereny zwierząt,które były w ich posiadaniu przez tysiące/miliony lat.
Nie da się im wytłumaczyć że jest cisza nocna emotka

A co ma piernik do wiatraka. Przeszkadza mi konkretny hałas, który nie daje spać mojej rodzinie i czy jest to młot pneumatyczny, czy derkacz to mam prawo być tak samo niewyspana.
Żeby może "zobrazować głośność" dodam tylko, że gdy odkurzałam w ciągu dnia mieszkanie, to głos derkacza dochodzący z łąki bez problemu przebijał się przez warkot odkurzacza...

Przecież ja nie robię żadnej krzywdy temu ptakowi, nie planuję nawet wypędzać go z jego terenów lęgowych, tylko żalę się, że nie daje mi spać...

A jak poczytasz sobie więcej o derkaczu, to dowiesz się, że on akurat potrzebuje "interwencji" człowieka. Nie jest w stanie biegać po całkowicie zapuszczonej łące, kiedyś mieszkał tylko w górskich terenach, gdzie łąki z natury są "mniej gęste",a dzięki temu, że ludzie zaczęli kosić łąki przeniósł się na inne tereny. Optymalne dla niego są taki łąki koszone raz, 2 razy w roku, a że właśnie taką łąkę widzę z moich okien, to mam pecha...

size napisał(a):

Fajny ptak, wygląda smacznie emotka emotka emotka
Nie myśleliście o jakiejś "kuchennej rewolucji"? emotka

Początkowo myślałam emotka ale potem wyczytałam, że po pierwsze chroniony, a po drugie, że bardzo ciężko go zobaczyć, a co dopiero złapać emotka
Ale w planach mam zakup jakiejś perliczki, czy innego ptaka i podczas obiadu będę sobie wyobrażać, że to mój ulubieniec emotka emotka

A derkacz szczęśliwie przeniósł się chyb na drugi koniec łąki. Dalej go słyszymy, ale duuuużo ciszej, już da się spać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5672356 Napisano: 08.06.2013 12:03:29 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Pokochaj go emotka Zaśpiewaj mu coś emotka Szuka swojej wybranki emotka

Ja uwielbiam przyrodę, kocham ptaki i bardzo się cieszę, że mieszkam w takim miejscu. Jak wczesną wiosną żurawie budzą mnie swoim krzykiem o 6 rano, to jestem przeszczęśliwa i wychodzę na balkon robić im zdjęcia. Z utęsknieniem czekam na mojego dyżurnego słowika itd.
Ale ten konkretny ptak jest maksymalnie irytujący. Wiem, że derkacz przywołuje partnerkę i jest duża szansa, że jak już zbuduje z nią gniazdo to przeniesie się na tyle daleko, że nie będę już go słyszeć.
Żeby on śpiewał to by nie było problemu, ale on skrzeczy obrzydliwie i niezwykle donośnie, a chyba najgorsze jest to, że robi to przez kilka godzin bez przerwy. Robi to na tyle głośno (wyczytałam, że aż 120 decybeli emotka ), że nie dość, że nie mogę zasnąć, to jeszcze budzi w nocy moje dziecko. Zamkniecie okien nic nie daje (do tego jest strasznie gorąco). Wczoraj zaczął derkać ok 22 a przestał dopiero ok 5 nad ranem, w dzień też to robi, ale już mi tak nie przeszkadza, bo robi siebie przerwy. Normalnie chce mi się płakać. emotka Spałam dzisiaj 3 godziny (od 6 rano do 9) Nikomu nie życzę takiego sąsiada...
Derkacza można posłuchać np tu:
http://ptaki-roln...ocian.org.pl/derkacz

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5672310 Napisano: 08.06.2013 09:50:19 w Wkurza mnie...
Derkacz mnie wkurza emotka spać mi nie daje emotka Jak tylko zajdzie słońce to zaczyna derkać na łące pod moim oknem i tak do rana BEZ PRZERWY Zamknięcie okien nic nie daje, a derkacz doprowadza mnie do szału, już 4 z kolei noc... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5671688 Napisano: 07.06.2013 13:19:03 w Wkurza mnie...
Ja kiedyś widziałam w parku bezdomnych z taką czyściutką, wypasioną gondolą, oczywiście bez dziecka, a z jakimiś szpargałami w środku. Nawet zadzwoniłam na policję, to powiedzieli, że będą mieć na uwadze jak wpłynie jakieś zawiadomienie o kradzieży wózka (ale sądzę, że i tak nikt by w tym wózku nie chciał już wozić dziecka emotka )

Ale na Twoim miejscu i tak zgłosiłabym kradzież w komendzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5671676 Napisano: 07.06.2013 13:09:52 w Biedronka
padip tak na poważnie, to ekspertem nie jestem, bo pierwszy raz wygrałam coś w tej agencji, ale mój sms miał ok 250 znaków. Napisałam od serca, bez rymów, ale z zachowaniem jakiegoś rytmu, dlaczego lubię, z czym mi się kojarzą, napoje Hortex, a na koniec dałam króciutką rymowankę (powiązaną z pierwszą częścią smsa), taką rymowankę- "slogan reklamowy" Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5671665 Napisano: 07.06.2013 13:04:06 w Biedronka
padip napisał(a):

możecie mnie wtajemniczyć co trzeba napisać żeby dostać kosza...

Trzeba im napisać dlaczego lubi się napoje Hortex. Jak napisze się fajnie i od serca, to przyznają kosz, a jak im się nie spodoba to dają kosza emotka

(edit:widzę, że nie tylko ja na to wpadłam emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5671656 Napisano: 07.06.2013 12:58:18 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

koper napisał(a):

A co za różnica czy zachcianki czy obżarstwo emotka
Jeżeli to na co masz ochotę nie jest "niezdrowe" to nie widzę żadnego racjonalnego powodu, żebyś sobie odmawiała emotka
Fizjologia, czysta fizjologia, organizm sam wie najlepiej czego mu brakuje i podpowiada emotka

pytanie tylko co dobrego jest w kaszance, bo ostatnio mam na nią smaka emotka

Tak na chłopski rozum to kaszanka pewnie ma sporo żelaza, a żelaza w ciąży często brakuje, więc jedz na zdrowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5671643 Napisano: 07.06.2013 12:47:09 w Konkursowiczki w ciąży
A co za różnica czy zachcianki czy obżarstwo emotka
Jeżeli to na co masz ochotę nie jest "niezdrowe" to nie widzę żadnego racjonalnego powodu, żebyś sobie odmawiała emotka
Fizjologia, czysta fizjologia, organizm sam wie najlepiej czego mu brakuje i podpowiada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5664781 Napisano: 29.05.2013 17:57:22 w TESCO konkursy
Czy na konkurs Disneya zakupy można zrobić w dowolnym tesco (nawet małym), czy jest jakaś lista sklepów, której nie umiem znaleźć? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5663486 Napisano: 28.05.2013 12:25:18 w Biedronka
też mam smsa z 22 emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5662394 Napisano: 27.05.2013 12:03:48 w Wkurza mnie...
aerdna a to mnie zdziwiłaś, czyli jednak siara, mam nadzieję, że szybko to zmienią... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5662382 Napisano: 27.05.2013 11:57:06 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Ja miałam taki problem kilka dni temu, kupiłam u jednego sprzedawcy kilka przedmiotów na kilku aukcjach, pisało jak byk "za przesyłkę płacisz tylko raz" po czym gdy chciałam od razu zrobić płatność przez allegro to zsumowało opłatę z każdej aukcji i wyszło 33zł za przedmioty o wadze 20 dag, które kosztowały 25zł. Wkurzyłam się, napisałam do sprzedającego, który grzecznie wyjaśnił, że allegro tak udoskonaliło system i wygląd stron, że tak właśnie wychodzi gdy chce się dokonać płatności i wszelkie pretensje do allegro, a koszt oczywiście był ok 7 zł tylko musiałam zapłacić bezpośrednio na jego konto. Wyjaśniajcie to ze sprzedającymi, bo pewnie w większości przypadków nie będzie to zachłanność sprzedającego tylko ustawienia serwisu allegro emotka

Można zapłacić przez PayU i tak.
Wybiera się wszystkie wygrane aukcje, a potem w kosztach dostawy jest opcja "inne" czy jakoś tak i jak to się wybierze, to można ręcznie wpisać kwotę, którą ustaliło się ze sprzedającym. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5662370 Napisano: 27.05.2013 11:50:01 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

na jakim dniu zatrzymał się hortex?

na 21 maja (ale chyba zapomnieli o 20, bo nikt się nie chwalił).
Smsów z 22 mam nadzieję, że jeszcze nie było, bo sama czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5662334 Napisano: 27.05.2013 11:23:30 w Wkurza mnie...
merkana
Po pierwsze mam nadzieję, że razem z mamą wyszłyście od razu jak tylko, Twój facet powiedział, że pies jest u siebie, a Twoja mama nie...
A co do sprawy w parku, to jak Twój facet "da w pysk" właścicielowi tamtego psa, to mam ogromną nadzieję, że sprawa znajdzie swój finał w sądzie...
To co tu opisujesz jest dosłownie straszne... Wyświetl w wątku >>
0 0