Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5683724 Napisano: 25.06.2013 22:04:55 w Rossmann
Nie mam sposobu na rossnet. Mają najróżniejsze komisje. Czasem wybiera sponsor. Wygrywałam i rymowankami i śmieszną grą słów i pisaniem od serca. Czasem wygrywa, moim zdaniem, świetny tekst, a czasem coś "przaśnego", a czasem nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5683622 Napisano: 25.06.2013 20:17:07 w Rossmann
bridget napisał(a):

po jakim czasie od wygranej mozna znow grac zeby uwzglednili?

wg tych ich regulaminów 30 dni od wyników do wyników, ale w praktyce bywa tak, że nawet tego samego dnia jedna osoba wygrywa dwie nagrody w różnych konkursach emotka
Więc ta cała kwarantanna czasem obowiązuje, a czasem nie. Ja jeszcze nie rozgryzłam klucza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682763 Napisano: 24.06.2013 17:50:21 w TESCO konkursy
Mogli by już powiadamiać, bo bardzo jestem ciekawa, czy wg nich moje dziecko ma talent czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682647 Napisano: 24.06.2013 16:07:43 w Pomocy!!!!
hittmanka a dzwoniłaś po prostu do opieki społecznej, żeby dopytać co i jak. A może jest w okolicy jakieś hospicjum domowe, które pomaga obłożnie chorym pozostającym w domu. Dobrze jest też postarać się o grupę inwalidzką/stopień niepełnosprawności- wtedy ma się więcej przywilejów. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682635 Napisano: 24.06.2013 16:00:31 w PLAGIATY
ważne rzeczy dwa razy, ważne rzeczy dwa razy.

Dobrze, że ten wątek tu jest, bo plagiaty trzeba tępić. Prawa autorskie to poważna sprawa. A kradzież to kradzież, nie ważne, czy dotyczy rzeczy materialnej, słów, czy zdjęcia.

Inspiracja to nie plagiat Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682582 Napisano: 24.06.2013 15:14:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
makaron literki- pp List polecony Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682430 Napisano: 24.06.2013 12:39:48 w PLAGIATY
Ale chyba jest różnica między inspirowaniem się czymś a skopiowaniem fragmentu czegoś... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682409 Napisano: 24.06.2013 12:09:49 w PLAGIATY
A nawet jak się inspirował to co z tego?
Inspirowanie się taką piosenką to zło, a inspirowanie się wierszem Tuwima jest ok? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682325 Napisano: 24.06.2013 10:48:21 w Pomoc potrzebującym!
Słuchajcie. Bardzo wzruszyła mnie historia Justyny. Wpłaciłam ile mogłam ale każdy grosz się liczy.

Dziewczyna, kobieta, młoda mama, harcerka, nauczycielka umiera. Umiera, bo nie została na czas zdiagnozowana. Umiera bo wielu lekarzy popełniło błąd mówiąc jej, że symuluje, źle opisując wyniki badań, mówiąc, że nic jej nie jest. Choroba została zdiagnozowana dużo za późno, a przez nieprawidłowe leczenie, a potem bardzo obciążającą organizm terapię po prostu umiera...

Jedyne co może ją uratować to przeszczep płuc. Niestety w Polsce nie kwalifikuje się do zabiegu emotka
Na szczęście w Wiedniu jest to możliwe, ma dostać po jednym płacie płuca od swojej mamy i siostry. Trzeba tylko zebrać pieniądze na operację. Kwota ogromna (ok pół miliona złotych), a czasu niewiele (do 1 lipca).
Ale gdyby tak każdy wpłacił chociaż 100 zł, albo mniej, bo liczy się każda złotówka, to uda się. Musi się udać.

Wpłacać można np tu:
http://www.siepom...wiatzusmiechem/c/907

O Justynie poczytać można tu:
http://plucadlajustyny.pl/?lang=pl
(można tu też znaleźć numer konta i takie tam)

Na facebooku:
https://www.facebook.com/PlucaDlaJustyny

W TVP:
http://www.tvp.pl...cerski-krag/11508532

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682297 Napisano: 24.06.2013 10:23:37 w Żegnamy zmarłych
Bardzo mi przykro emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

koper

#5682269 Napisano: 24.06.2013 09:47:57 w TESCO konkursy
ewelka1979 to szybciutko dodawaj te konkursy do bazy bo zaraz dostaniesz karniaka "za dyskusje o konkursach których nie ma w bazie" emotka

Czy ktoś może dostał już informację o nagrodzie w konkursie Disneya? Czy jest jeszcze na co czekać? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682266 Napisano: 24.06.2013 09:45:37 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

No to czekamy na kolejne karniaki
Nie ma w bazie konkursu Troszczymy się o Twoje majowe wydatki emotka

o oł... emotka

Czekam z utęsknieniem na nowy konkurs, akurat kończy mi się odplamiacz ariel i płyn do płukania lenor- jak nic zrobiłabym konkursowe zakupy, a konkursu brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682235 Napisano: 24.06.2013 09:07:38 w PLAGIATY
Może i hasło było inspirowane tą piosenką, chociaż wątpię, ale nawet jakby, to przecież od inspiracji do plagiatu daleka droga...
Idąc tym tropem to hasło z Laysów
http://lays.pl/biedronka/zwyciezcy
Nagroda tygodniowa Feroj, to wcale nie plagiat hasła z konkursu Bounty, tylko najprościej w świecie splagiatowany wiersz Tuwima "Lokomotywa"...
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682227 Napisano: 24.06.2013 09:00:29 w PLAGIATY
Furbo chyba trochę przeginasz... Czepiasz się o to, że ktoś użył w haśle słów które występują w jednej piosence? A do tego się ze sobą rymują... Moim zdaniem nie jest to plagiat w najmniejszym stopniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5682148 Napisano: 23.06.2013 22:54:33 w Biedronka
Ja wysyłałam wczoraj i poszło bez problemu.
Przeglądarka chrome
hasło z polskimi znakami. Łącznie 189 znaków ze spacjami. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5681475 Napisano: 22.06.2013 10:11:22 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Jakby ktoś był ciekawy to w aplikacji frugo podali moje hasło z pierwszego dnia. (Podobno miała być tylko pierwsza litera nazwiska, ale chyba zaszaleli...) emotka No i jeszcze nie umieją odmieniać Bielska-Białej emotka

Bardzo zgrabne hasło, gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5681184 Napisano: 21.06.2013 15:49:45 w Biedronka
ciasssteczko napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Tal sie zastanawiam, czy masowe karniaczki za dyskusje o konkursie o którym wszyscy wiedzieli FRUGO w Biedronce (nikt niczego nie ukrywał, a bodajże ktosiu podała link i info w tym temacie - adekwatnym, co przy nagrodach dziennych jej się chwali), to takie zasłużone...

moje osobiste, subiektywne zdanie.

zgadzam się, choć biorę karniaka na klatę to trochę dziwna decyzja, zwłaszcza, że konkursy z facebooka często są np. podawane tylko w topie "konkursy na facebooku" i nigdy nie trafiają do bazy, a mimo dyskusji karniaki się nie sypią. czyżby wartość nagród była tu decydująca? emotka
poza tym, karniak dla ktosiu, która podzieliła się konkursem, na pewno zachęci innych do podawania znalezionych linków emotka

Rzeczywiście dziwne, szczególnie karniak dla kogoś kto podał link do konkursu!
Ja o konkursie dowiedziałam się tu z forum i to pamiętam, że na tyle wcześnie, że zdążyłabym jeszcze zrobić zakupy na 1 dzień trwania (nie zrobiłam, bo konkurs/nagroda zupełnie nie dla mnie). Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5680627 Napisano: 20.06.2013 19:47:13 w Konkursowiczki w ciąży
emotka czy witaminy są potrzebne czy nie, to nie umiem powiedzieć Ci na 100%, ale mnie kiedyś uczyli, że po pierwsze anemię to stwierdza się nie na podstawie samej hemoglobiny (która tu jest tylko troszeczkę poniżej normy), ale jeszcze patrzy się na hematokryt i całkowitą ilość czerwonych krwinek i o anemii mówi się jak wszystkie te 3 parametry są obniżone. A po drugie leczy się nie wynik morfologii, a konkretnego pacjenta, może to taka jej uroda, że ma odrobinkę niższą hemoglobinę niż norma laboratoryjna... Przecież normy to nic innego jak średnia wyników jakiejś tam grupy zdrowych ludzi...

Moim zdaniem te witaminy które podajesz (strasznie dużo tego!) nie zaszkodzą, pytanie tylko czy rzeczywiście są potrzebne.

A już najbardziej nie podoba mi się nakaz kupienia konkretnego preparatu. To ewidentnie wygląda na jakąś umowę z firmą farmaceutyczną i "wyrobienie normy sprzedaży" emotka
Ja po pierwsze zapytałabym lekarza dlaczego mam kupić ten konkretny preparat, że czym on różni się od innych. A po drugie myślę, że zmieniłabym pediatrę, bo temu ciężko by mi było zaufać przy poważniejszych sprawach niż podawanie witamin (wiadomo z kim jeszcze ma umowę ?? emotka )

Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5680175 Napisano: 20.06.2013 11:55:45 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

(...) jak młoda podrosnie, to będzie wcinac królika z domowej hodowli emotka

Albo będzie płakać nad jego losem i wyjadać mu sałatę emotka

A tak na serio, to strasznie Wam zazdroszczę dostępu do takich zdrowych, naturalnych produktów. Ja mam tylko łatwy dostęp do dobrych jajek, a za resztę muszę słono płacić, żeby kupić niepryskane owoce/warzywa, czy niefaszerowane chemią mięso. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5680139 Napisano: 20.06.2013 11:10:22 w Biedronka
paolka napisał(a):

a gdzie jest jakaś infomacja o tej promocji?
przeciez nie powiem w sklepie że wiem o tym z forum emotka ( w razie gdyby nikt nic nie wiedział)
i do kiedy trwa?

U mnie informacja była nad półką na której stała nestea. Do kiedy promocja, nie pamiętam, ale w kasie rabat jest naliczany automatycznie. Nic nie musisz mówić, kasjerka nie musi robić żadnych dodatkowych operacji, po prostu skanuje i to i to i kasa sama nalicza rabat. Wyświetl w wątku >>
0 0