Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo cienko może wysyłają partiami, a może była ogrrrrrrrrromna konkurencja, bo konkurs "tani"... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może po prostu hasło im się nie wkleiło całe, bo ono wygląda na niedokończone. Może z końcówką jest najfajniejszym hasłem z całego tygodnia Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcale niekoniecznie. Była w zeszłym roku konkurs, w którym do wygrania były czytniki e-booków.
Organizowała to primavera.
Konkurs trwał mniej więcej tydzień i codziennie wygrywała jedna osoba i było chyba z 5 opublikowanych wyróżnień każdego dnia (wyróżnienia oczywiście bez żadnej nagrody).
Czytnika nie wygrałam, a byłam 2 czy 3 razy w gronie wyróżnionych.
Do tej pory czuję niesmak widząc Primaverę na półce sklepowej i omijam ją szerokim łukiem Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co się takiej pani mówi? "Proszę pomóc mi rzucić urok na psa zwycięzcy, żeby zjadł mu paragon?", "Trzymam kciuki za samozapłon karty sim zwycięzcy", czy po prostu "Dziękuję uprzejmie za przekazanie mi absolutnie bezużytecznej informacji, która zamiast mnie ucieszyć- popsuła mi humor" Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym razie gratuluję maturzystom i cieszę się czytając takie optymistyczne wpisy w tym wątku Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Parodia reklamy coca-coli "podziel się szczerością" Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A numer seryjny na sprzęcie najlepiej jest sfotografować, bo jak będzie tylko spisany, to nieuczciwy kupujący/naciągacz, może stwierdzić, że to żaden dowód i niestety będzie miał rację Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze wejdź we właściwości zdjęcia które przysłał Ci koleś, może będzie można odczytać datę/godzinę zrobienia zdjęcia itd
Po drugie powiedz, że żaden sklep nigdy nie zwraca kasy przed odesłaniem towaru, że takie są przyjęte zasady i nie widzisz najmniejszego powodu, żeby robić inaczej.
Po trzecie, gdzieś na mikserze powinien być wytłoczony numer seryjny. Spisałaś go sobie? Albo masz może zdjęcia, na których po powiększeniu będzie się go dało odczytać?
Powiedz gościowi, że jak Ci już odeśle, to sprawdzisz czy zgadza się numer seryjny. I jak stara Ci się wcisnąć inny, uszkodzony wcześniej sprzęt to zgłaszasz na policję próbę oszustwa. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nick to pierwsza część maila (przed małpką @ ) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po zakończeniu tygodnia konkursowego wysyłają maile do wszystkich nagrodzonych nagrodami dziennymi w poprzednim tygodniu. Maile wysyłają chyba we wtorki, w każdym razie jakoś na początku tygodnia powiadamiają wszystkich z poprzedniego tygodnia.
Tylko nie wiem jak robią z nagrodami tygodniowymi Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dnia nie pamiętam, ale z drugiego tygodnia trwania konkursu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam dziś nagrodę dzienną. Fartuch, rękawica, litrowa cola i bardzo fajny, zgrabny, poręczny, biały, wiklinowy kosz piknikowy z wyposażeniem (tzn. sztućce, talerzyki, kubeczki). Na prawdę fajny Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo- kurier DPD
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mój pierwszy konkurs Kiory, ale z tego co czytałam wcześniej na forum, to chyba ślą maile partiami, więc chyba jest jeszcze na co czekać Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba poczekać aż ktoś dostanie już tę nagrodę dzienną i wtedy będzie wiadomo czy trzymają się regulaminu i przysyłają również kosz piknikowy, czy to tylko rękawica i fartuch jak w mailu i w zakładce "nagrody" na stronie... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane