Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, jak chodzi tylko o to, to nic nie przeoczyłam, ale mam dostęp tylko do Kauflanda, reszta sklepów/konkursów zupełnie nie mój region Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kupuję zazwyczaj takie jakie są w promocji, wg mnie wszystkie działają podobnie, ważne, żeby na opakowaniu było napisane, mają też płyn nabłyszczający, żeby już nic nie trzeba było dodawać.
edit: tak jak Mia napisała - byle ni classic Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O jakich konkursach mówicie ?? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do preparatów do mycia to pełna dowolność, ja kupuję tabletki, bo dla mnie są najwygodniejsze (nie dodaję dodatkowych nabłyszczaczy, ani nic, tylko jedna tabletka na zmywanie)
A jakie tabletki? Ja kupuję Finish i jestem zadowolona i cenowo i jakościowo. Z własnego doświadczenia wiem, że te tańsze nie zawsze dają radę (pozostaje osad po nich na naczyniach i takie tam) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaminę C można brać, rutinoscorbin niekoniecznie- lepiej odpuścić bo wpływa na uszczelnienie naczyń, więc może mało korzystnie wpłynąć też na łożysko i pępowinę- tak mi to lekarz tłumaczył jak byłam w ciąży i męczyło mnie przeziębienie.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brakujące miasto to Zakopane.
Śpiący Rycerz to Giewnot (ze względu na kształt, jest o tym legenda) i jak się już obudzi, to skuterem zjedzie górską drogą na dół- do ludzi. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do haseł, to trzeba pamiętać, że jeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki. Jednym hasło się podoba innym nie, ale obrażanie się na organizatora za to, że komisja konkursowa ma inny gust, albo przeświadczenie, że "skoro ja nie wygrałem to musiało być losowanie" jest moim zdaniem śmieszne i tyle.
Ja mam dystans do siebie i swojej konkursowej twórczości, ale czasem bardzo żałuję, że wygrane teksty są publikowane Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie jakoś tak
http://cassette-t.../10/sony-walkman.jpg Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie mam to samo. Także Panie Sławku, jak czytasz tę dyskusję to pokaż nam, że to my się mylimy i daj nam po tablecie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej kiedy się
Nazwa miejscowości która im się nie wkleiła to pewnie Zakopane, bo Giewnot, z racji na swój kształt, nazywany jest Śpiącym Rycerzem, a w haśle chodzi o to, że jak już się obudzi, to sobie skuterem od frugo zjedzie górską drogą na dół do ludzi.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi pewnie o Zakopane i Giewont. Mi tam hasło się podoba (chociaż Łeba była fajniejsza) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze chyba nikt z forum nie wygrał u nich głównej nagrody (oprócz jakiegośtam konkursu dawno temu, którego byli tylko współorganizatorami)
Wyniki bywają opóźnione. Zazwyczaj są problemy z wysyłką nagród, albo jest opóźnienie, albo dochodzą inne nagrody niż być powinny, albo i to i to
I takie tam.
Wpisz w wyszukiwarkę forum Media Contact to sobie poczytasz Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbym wiedziała, to odpuściłabym sobie ten konkurs, bo moim zdaniem na tę agencję szkoda czasu zazwyczaj bojkotuję konkursy organizowane przez MC
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1713 tak mi się wydaje Wyświetl w wątku >>