Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Puzzli piankowych nie polecam, bo po pierwsze dziecko wyciąga z nich mniejsze elementy, te najmniejsze od razu powywalałam, ale i tak moja córeczka wiecznie żuła wszystkie literki i cyferki, a potem naczytałam się w necie ile chemii one mają w sobie (te środki dzięki którym puzzle są miękkie), że w wielu krajach są zakazane, np tu o tym jest: http://www.dobred.../14/puzzle-piankowe/ I jak tak sobie poczytałam, na opakowaniu nie znalazłam składu, w prawdzie były dość drogie i nigdy nie śmierdziały chemicznie, ale i tak dla bezpieczeństwa wywaliłam je... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://koper-w-ku...onserwowe-curry.html
kalisto1986 cukinii nigdy nie kisiłam, marynowana nam nie smakuje.
Ale z cukinii robię dżem, którym nam idealnie pasuje do naleśników i gofrów, ale radzę zrobić na próbę tylko trochę, bo nie wszystkim smakuje (np mój tato nie lubi)
http://koper-w-ku.../dzem-z-cukinii.html
a moim faworytem jest ketchup z cukinii:
http://koper-w-ku...tchup-z-cukinii.html
On jest super jako np sos do pizzy, albo marynata do kurczaka (np do pieczonych skrzydełek, czy pałek z grilla), albo po prostu jako taki sos do przekąsek.
Podaj proszę przepis na cukinię w zalewie musztardowej, chętnie wypróbuję Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie dzieci po urodzeniu mają badanie słuchu i skoro czasem reaguje na dźwięki, to myślę, że słyszy, tylko nie zawsze jest zainteresowana, bo zajęta jest czymś innym, ale jak coś Cię niepokoi, to pogadaj z pediatrą.
A mój przepis na ogórki chili jest taki:
http://www.koper-...niszony-z-chili.html
Ja zawsze sobie dzielę ogórki i duże kroję na ćwiartki lub plasterki i robię jakieś sałatki, jak np sałatka szwedzka, lub ogórki z curry (takie słodkie, pyszne). Średnie ogórki nastawiam na małosolne, a z najmniejszych robię korniszony. Zwykłe korniszony i właśnie korniszony z chili. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*czytnik e-booków
*smartfon
*laptop
*telewizor
*playstation
*pralka
*lodówka
*kuchenka elektryczna
*voucher na wycieczkę
*rower
*vouchery do sklepów meblowych
*vouchery do sklepów z armaturą łazienkową
*gotówka
*bony do sklepów wszelakich
*samochód
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. kosz na śmieci
2. kosz na pranie
3. pralka
4. niezabezpieczone szuflady
5. buty (w środku któregoś z butów)
6. u nas schowek w koniku na biegunach, a u Was może młody ma jakiś samochód z bagażnikiem, czy coś takiego
To są miejsca w których szukam rzeczy schowanych przez moją młodą- zazwyczaj znajduję w którymś z tych miejsc Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
badanie multimedialne +122 pkt
dzieci +10 pkt (nie załapałam się)
Internet i finanse +73 pkt Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale tam do wygrania jest jeden rower tygodniowo przecież. Może w tym tygodniu "padło" na kogoś, kto nie chwali się na forum droższymi nagrodami... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślisz, że która agencja prowadzi fanpage Colgate Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to jest dobra, tania i skuteczna agencja kompleksowo i profesjonalnie zajmie się każdą marką Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Kto czeka na wyniki? Wpisujcie miasta"
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni to rozsyłają do wszystkich, albo prawie wszystkich, do tych, którzy wg nich mają mało raportów. Na razie nie wczytują się w ich treść, a patrzą na ilość.
Ja mam 4 raporty i 7 osób i też dostałam tego maila,
Generalnie jest 15 próbek i ulotek do rozdania, więc, żeby ich zadowolić najlepiej rozmawiać z co najmniej 15 osobami.
Najlepiej też, jak jeden raport z rozmowy dotyczy jak najmniejszej ilości osób. Wiadomo, że jak jednocześnie spotykasz się z kilkoma koleżankami, to czasem trudno rozbić rozmowę na kilka raportów... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj się nie zgodzę. Jeżeli chodzi o reklamację/zwroty, to w Biedronce nie ma z tym problemów. Już 2 razy miałam tak, że reklamowałam wadliwy towar i bez "pisania podań", zwrot gotówki dostawałam od ręki podczas jednej wizyty w sklepie.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane