Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dodatkowo przecież dobrze jest poznać zadanie konkursowe przed zrobieniem zakupów, przecież teraz nawet nie wiadomo, czy to opisówka, czasówka, czy inna gra.
Dobrze by też było wiedzieć, jakie nagrody są do wygrania
Wiem, że jeżeli chodzi o te aktualne konkursy, to wszystkiego możemy dowiedzieć się z bazy konkursów tu, no, ale co będzie z następnymi konkursami?
Mam nadzieję, że szybko to naprawią Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A konkurs to konkurs Dodałaś do bazy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej jest się cieszyć ostatnimi dniami lata ?
Patrz o ile będziesz szczęśliwszy...
A listopadową pluchą martw się w listopadzie
A w temacie wkurza mnie bolący nadgarstek i nurtujące mnie pytania dotyczące opisu prześwietlenia, a wizyta u lekarza dopiero za tydzień
Może jest na sali ktoś, kto zna się na ortopedii/reumatologii i rozjaśni mi parę kwestii? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyjeżdża kurier z nagrodą i na kolanie wypełniamy z nim protokół przekazania nagrody, w którym sami wpisujemy pesel i numer dowodu, on sobie tę kartkę składa na pół i umieszcza z resztą dokumentów.
Czasem agencje chcą też skan dowodu wysłany mailem (wtedy zawsze pytam o jakie dane im chodzi i resztę zamazuję, a dowód przekreślam).
Bank przed udzieleniem kredytu powinien bardziej postarać się z weryfikacją kredytobiorcy, kurier przywożący umowę i zakupiony na kredyt sprzęt powinien zweryfikować dowód, ale raczej tego nie robią.
Oszust kredytu nie spłaca, najpierw bank, potem już sąd, a na końcu komornik wysyła zawiadomienia na adres oszusta, więc biedny poszkodowany nie może nic zrobić bo nie ma pojęcia, że toczy się jakieś postępowanie. I taki niewinny człowiek dowiaduje się, że coś jest nie tak, dopiero jak komornik zajmie pieniądze na koncie. Oczywiście wtedy wszystkie wyroki są już prawomocne i nie ma jak się odwoływać. I co można wtedy zrobić? Ciągać po sądach kuriera, który nie sprawdził dokumentów, czyli nie dopełnił swoich obowiązków? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wyborcza.p...n=FB_Gazeta_Wyborcza Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ankieta leki dla dzieci- trzeba mieć dziecko w wieku 6 m-cy- 6 lat, bo dla dzieci w tym wieku przeznaczony jest lek o który chodzi w ankiecie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W prawdzie wydaliśmy "troszkę" więcej niż było w planach, bo zepsuł nam się samochód 2 tyś. km od domu, ale i tak wyjazd był bardzo udany, a najbardziej cieszę się z tego, że szczęśliwie dojechaliśmy cali i zdrowi i przywieźliśmy ze sobą masę optymistycznych wspomnień Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ciąży byłam bardzo szczęśliwa, spokojna i optymistycznie nastawiona. Rodziłam w maju, więc nie męczyły mnie upały pod koniec ciąży. Pracowałam prawie do samego końca, modyfikując tylko nieco godziny pracy, żeby w porannych godzinach szczytu nie korzystać z komunikacji miejskiej (mieszkałam wtedy w Warszawie).
Na zwolnienie poszłam głównie dlatego, że musiałam się przeprowadzić prawie 300km od Warszawy, a wolałam to zrobić z dzieckiem w brzuchu niż na ręku
Generalnie bardzo dobrze wspominam pierwszą ciążę i nie mogę się doczekać kiedy zajdę w drugą Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To niech się pocałują w te gadżety
Wyjeżdżam dzisiaj i nie będę miała jak odebrać przez najbliższe prawie 3 tygodnie. Jak wyślą kurierem, to może jeszcze u jakiegoś sąsiada zostawi, a jak pp, to pewnie wróci do nadawcy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe
super hasło
Świetnie dobrana nazwa miasta. Jak to ktoś z forum to wielkie gratki Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
srebrny
Chcę sprawdzić czy i te kolory działają Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze przede mną masa prasowania, pakowania, potem podróż i już będziemy odpoczywać na miejscu, zapominając o wszystkich troskach i problemach Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie w stresujących sytuacjach reagują różnie i ogromny szacun dla Ciebie za to, że zachowałaś się racjonalnie, a nie np przykładałaś zamrożony groszek do oparzenia, albo bez polewania od razu wodą szybko powiozłaś dziecko do lekarza. To co zrobiłaś było najlepszym co mogłaś zrobić. Długie chłodzenie zimną wodą,a potem konsultacja lekarska.
Pluć sobie w brodę można jak się zrobi coś głupiego, jak się zostawi dziecko w nagrzanym samochodzie, jak się nie zamknie drzwi od domu, jak się wozi dziecko rowerem bez kasku, czy coś w ten deseń, ale jak zdarzy się wypadek to nie ma co rozpamiętywać.
Jak nie było bąbli po takim czasie, to nie będzie. Lekarz, ocenił jako poparzenia I stopnia, więc ma racje. I po I stopniu blizny nie zostają. Nawet to, że dziecko nie płakało długo świadczy o tym, że szybko przestało boleć, więc uszkodził się tylko naskórek, który całkowicie się regeneruje. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mnie wkurza takie czepialstwo w Kropce to nie konkurs, tylko od dawna za opublikowany przepis dostaje się wynagrodzenie... jest dużo takich gazetek, które publikują za pieniądze przepisy czytelników. Ktoś się ucieszył, a tu od razu zarzut, że "konkursu nie ma w bazie".
Jakoś zdrapek, lotto i innych gier z kolektur lotto też w bazie nie ma, a prawie codziennie są wpisy o wygranych tam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rób sobie wyrzutów. To nie Twoja wina, nie można mieć oczu dookoła głowy, nie można przewidzieć wszystkiego. Wypadki zdarzają się każdego, ważne, żeby dobrze zareagować (Ty to zrobiłaś doskonale- zimna woda+ lekarz) i wyciągnąć wnioski na przyszłość, co pewnie też już zrobiłaś Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodam, że zgrabny i solidny i regulowany, tak, że można przewozić w nim i małą (wąską) butelkę i większą. Jest w koloru białego i ma malutki znaczek nałęczowianki. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem po prostu trzeba spać na samo dno, żeby mieć się od czego odbić. (Ja odbiłam się ładnych kilka lat temu, a myślałam już, że nic dobrego mnie w życiu nie spotka). Uszy do góry Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie chodzi i o to i to. Nie wyślą dwóch bonów na jeden adres. A jak na jednej ulicy, czy w jednym mieście wygrają dwie osoby o tym samym nazwisku, to potrafią poprosić o skan dowodu. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mesjasz, ale następca tronu. Rozumiem czemu jarają się tym w Wielkiej Brytanii, bo to ich przyszły król... Nam to trudniej zrozumieć, bo od lat nie ma u nas monarchii. Niech tam sobie się cieszą jak chcą. Ale czemu cały świat o tym trąbi ??? Wszędzie jako główna wiadomość Ja rozumiem, żeby poinformować, ale nie maglować od 2 dni...
Też mam tego serdecznie dosyć... Wyświetl w wątku >>