Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5731266 Napisano: 05.09.2013 12:35:24 w Rossmann
Nie no, muszą to zmienić. Trzeba przeczytać regulamin przed zakupami emotka
A dodatkowo przecież dobrze jest poznać zadanie konkursowe przed zrobieniem zakupów, przecież teraz nawet nie wiadomo, czy to opisówka, czasówka, czy inna gra.
Dobrze by też było wiedzieć, jakie nagrody są do wygrania emotka

Wiem, że jeżeli chodzi o te aktualne konkursy, to wszystkiego możemy dowiedzieć się z bazy konkursów tu, no, ale co będzie z następnymi konkursami?

Mam nadzieję, że szybko to naprawią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5727813 Napisano: 30.08.2013 13:05:55 w Popraw sobie humor...
*joan emotka emotka emotka emotka emotka

A konkurs to konkurs emotka Dodałaś do bazy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5727285 Napisano: 29.08.2013 14:28:54 w Wkurza mnie...
*luko922 może zamiast wkurzać się pod koniec sierpnia zbliżającym się dopiero listopadem
lepiej jest się cieszyć ostatnimi dniami lata ?
Patrz o ile będziesz szczęśliwszy... emotka
A listopadową pluchą martw się w listopadzie emotka

A w temacie wkurza mnie bolący nadgarstek i nurtujące mnie pytania dotyczące opisu prześwietlenia, a wizyta u lekarza dopiero za tydzień emotka
Może jest na sali ktoś, kto zna się na ortopedii/reumatologii i rozjaśni mi parę kwestii? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5726281 Napisano: 28.08.2013 10:18:25 w Wkurza mnie...
W wielu konkursach, a właściwie w każdym, w którym organizator odprowadza podatek trzeba podać pesel i nr dowodu. O ile jeszcze agencji mogę zaufać to jak najczęściej takie dane podajemy?
Przyjeżdża kurier z nagrodą i na kolanie wypełniamy z nim protokół przekazania nagrody, w którym sami wpisujemy pesel i numer dowodu, on sobie tę kartkę składa na pół i umieszcza z resztą dokumentów.
Czasem agencje chcą też skan dowodu wysłany mailem (wtedy zawsze pytam o jakie dane im chodzi i resztę zamazuję, a dowód przekreślam).

Bank przed udzieleniem kredytu powinien bardziej postarać się z weryfikacją kredytobiorcy, kurier przywożący umowę i zakupiony na kredyt sprzęt powinien zweryfikować dowód, ale raczej tego nie robią.
Oszust kredytu nie spłaca, najpierw bank, potem już sąd, a na końcu komornik wysyła zawiadomienia na adres oszusta, więc biedny poszkodowany nie może nic zrobić bo nie ma pojęcia, że toczy się jakieś postępowanie. I taki niewinny człowiek dowiaduje się, że coś jest nie tak, dopiero jak komornik zajmie pieniądze na koncie. Oczywiście wtedy wszystkie wyroki są już prawomocne i nie ma jak się odwoływać. I co można wtedy zrobić? Ciągać po sądach kuriera, który nie sprawdził dokumentów, czyli nie dopełnił swoich obowiązków? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5726249 Napisano: 28.08.2013 09:11:57 w Wkurza mnie...
Od dzisiaj inaczej będę patrzeć na konkursy, w których, trzeba podać komplet danych, łącznie ze skanem dowodu emotka

http://wyborcza.p...n=FB_Gazeta_Wyborcza Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5723700 Napisano: 22.08.2013 15:40:12 w GFK
Sklep już działa emotka
Ankieta leki dla dzieci- trzeba mieć dziecko w wieku 6 m-cy- 6 lat, bo dla dzieci w tym wieku przeznaczony jest lek o który chodzi w ankiecie Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5722351 Napisano: 20.08.2013 14:00:46 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że wróciłam wypoczęta i opalona z bardzo udanego urlopu.
W prawdzie wydaliśmy "troszkę" więcej niż było w planach, bo zepsuł nam się samochód 2 tyś. km od domu, ale i tak wyjazd był bardzo udany, a najbardziej cieszę się z tego, że szczęśliwie dojechaliśmy cali i zdrowi emotka i przywieźliśmy ze sobą masę optymistycznych wspomnień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5722342 Napisano: 20.08.2013 13:55:05 w Konkursowiczki w ciąży
Ja jestem jedną z tych kobiet, które mówią, że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu emotka

W ciąży byłam bardzo szczęśliwa, spokojna i optymistycznie nastawiona. Rodziłam w maju, więc nie męczyły mnie upały pod koniec ciąży. Pracowałam prawie do samego końca, modyfikując tylko nieco godziny pracy, żeby w porannych godzinach szczytu nie korzystać z komunikacji miejskiej (mieszkałam wtedy w Warszawie).
Na zwolnienie poszłam głównie dlatego, że musiałam się przeprowadzić prawie 300km od Warszawy, a wolałam to zrobić z dzieckiem w brzuchu niż na ręku emotka

Generalnie bardzo dobrze wspominam pierwszą ciążę i nie mogę się doczekać kiedy zajdę w drugą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5709984 Napisano: 31.07.2013 09:33:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koza.k90 napisał(a):

kamisiek napisał(a):

czy z coca coli te gadżety 1000 szt to juz wysyłali?

pewnie jutro wyślą

To niech się pocałują w te gadżety
emotka

Wyjeżdżam dzisiaj i nie będę miała jak odebrać przez najbliższe prawie 3 tygodnie. Jak wyślą kurierem, to może jeszcze u jakiegoś sąsiada zostawi, a jak pp, to pewnie wróci do nadawcy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5709802 Napisano: 30.07.2013 21:33:18 w Biedronka
wrrrryyy napisał(a):

Zwycięzcą konkursu
z dnia 23.07.2013 r.;
Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Deszczna , bo...
na stale niekorzystny biomet antidotum to skuter Romet.

hehehe emotka
super hasło emotka
Świetnie dobrana nazwa miasta. Jak to ktoś z forum to wielkie gratki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5709273 Napisano: 30.07.2013 11:40:00 w WC - rozmowy o wszystkim
złoty
srebrny

Chcę sprawdzić czy i te kolory działają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5708380 Napisano: 29.07.2013 09:43:23 w Dziś cieszę się z.....
A ja się cieszę z tego, że już pojutrze wyjeżdżamy na wyczekany, długi i mam nadzieję, że udany urlop emotka
Jeszcze przede mną masa prasowania, pakowania, potem podróż i już będziemy odpoczywać na miejscu, zapominając o wszystkich troskach i problemach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5707699 Napisano: 27.07.2013 12:48:53 w Konkursowiczki w ciąży
Rachel jakby człowiek wiedział, że upadnie, to by usiadł. Rozmyślanie o tym, co złego zrobiłaś, bądź nie zrobiłaś do niczego nie prowadzi. Mała potrzebuje, teraz wesołej mamy, a nie zamartwiającej się emotka
Ludzie w stresujących sytuacjach reagują różnie i ogromny szacun dla Ciebie za to, że zachowałaś się racjonalnie, a nie np przykładałaś zamrożony groszek do oparzenia, albo bez polewania od razu wodą szybko powiozłaś dziecko do lekarza. To co zrobiłaś było najlepszym co mogłaś zrobić. Długie chłodzenie zimną wodą,a potem konsultacja lekarska.

Pluć sobie w brodę można jak się zrobi coś głupiego, jak się zostawi dziecko w nagrzanym samochodzie, jak się nie zamknie drzwi od domu, jak się wozi dziecko rowerem bez kasku, czy coś w ten deseń, ale jak zdarzy się wypadek to nie ma co rozpamiętywać.

Jak nie było bąbli po takim czasie, to nie będzie. Lekarz, ocenił jako poparzenia I stopnia, więc ma racje. I po I stopniu blizny nie zostają. Nawet to, że dziecko nie płakało długo świadczy o tym, że szybko przestało boleć, więc uszkodził się tylko naskórek, który całkowicie się regeneruje. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5707694 Napisano: 27.07.2013 12:39:05 w Wkurza mnie...
To cytat z wątku moje dzisiejsze wygrane
ekuc2 napisał(a):

sandraes napisał(a):

zubi napisał(a):

emotka 80 zł za publikację przepisu - Konkurs "Przepisy Czytelników Kropki TV" emotka

czy dodałas konkurs do bazy? nie umiem znaleźć emotka w temacie wygrane motylki

konkurs jest cykliczny i od dawna więc może dlatego nie ma go w bazie emotka

Jak mnie wkurza takie czepialstwo emotka w Kropce to nie konkurs, tylko od dawna za opublikowany przepis dostaje się wynagrodzenie... jest dużo takich gazetek, które publikują za pieniądze przepisy czytelników. Ktoś się ucieszył, a tu od razu zarzut, że "konkursu nie ma w bazie".

Jakoś zdrapek, lotto i innych gier z kolektur lotto też w bazie nie ma, a prawie codziennie są wpisy o wygranych tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5707669 Napisano: 27.07.2013 11:17:19 w Konkursowiczki w ciąży
Rachel po oparzeniach I stopnia blizny nie zostają, więc spokojnie. Opatrunek i maść to bardzo dobry pomysł, oparzenia, to nie są zwykłe rany, a skóra dużo lepiej się regeneruje właśnie w wilgotnym środowisku (jakie zapewnia tez opatrunek). Pewnie jak pójdziecie go zdjąć, to po oparzeniach nie będzie prawie śladu, będzie tylko swędziała skóra emotka

Nie rób sobie wyrzutów. To nie Twoja wina, nie można mieć oczu dookoła głowy, nie można przewidzieć wszystkiego. Wypadki zdarzają się każdego, ważne, żeby dobrze zareagować (Ty to zrobiłaś doskonale- zimna woda+ lekarz) i wyciągnąć wnioski na przyszłość, co pewnie też już zrobiłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5707162 Napisano: 26.07.2013 12:43:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
OPEK- uchwyt rowerowy na Nałęczowiankę z pierwszego tygodnia konkursu w Stokrotce (nagroda dzienna)

dodam, że zgrabny i solidny i regulowany, tak, że można przewozić w nim i małą (wąską) butelkę i większą. Jest w koloru białego i ma malutki znaczek nałęczowianki. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5706470 Napisano: 25.07.2013 13:57:08 w Wkurza mnie...
aniutka napisał(a):

mia napisał(a):

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka

Czasem tak bywa - jak się wali, to się wali... emotka
Na szczęście, jak mówi stare powiedzenie "Po każdej burzy w końcu wychodzi słońce". A po długiej szarej zimie, przychodzi wiosna... emotka

Dzięki za dobra słowa, ale przestaje wierzyć ze będzie dobrze emotka

Czasem po prostu trzeba spać na samo dno, żeby mieć się od czego odbić. (Ja odbiłam się ładnych kilka lat temu, a myślałam już, że nic dobrego mnie w życiu nie spotka). Uszy do góry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5706376 Napisano: 25.07.2013 12:01:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier UPS nagroda Tesco Disney emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5706241 Napisano: 25.07.2013 09:19:20 w Kaufland konkursy
marlena083 napisał(a):

czy w kauflandzie, gdzie 1 nagroda przypada na 1 gospodarstwo, chodzi o adres zameldowania czy adres korespondencyjny?

Generalnie chodzi i o to i to. Nie wyślą dwóch bonów na jeden adres. A jak na jednej ulicy, czy w jednym mieście wygrają dwie osoby o tym samym nazwisku, to potrafią poprosić o skan dowodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5705278 Napisano: 23.07.2013 21:22:37 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

A mnie wkurza ten cały szum wokół "royal baby"... Jakby to jedno dziecko na świecie się rodziło, istny mesjasz itp... emotka

Nie mesjasz, ale następca tronu. Rozumiem czemu jarają się tym w Wielkiej Brytanii, bo to ich przyszły król... Nam to trudniej zrozumieć, bo od lat nie ma u nas monarchii. Niech tam sobie się cieszą jak chcą. Ale czemu cały świat o tym trąbi ??? Wszędzie jako główna wiadomość emotka Ja rozumiem, żeby poinformować, ale nie maglować od 2 dni...
Też mam tego serdecznie dosyć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0