Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za spoilery Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś, po długiej chorobie, odeszła moja mama...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc jeżeli konkurs ogłaszany i reklamowany jest tylko w internecie to podatek trzeba płacić niezależnie od wartości nagrody.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile znajdzie się ktoś, kto zrobi zakupy w ciemno, żeby innym forumowiczom "pokazać" treść regulaminu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu np jest Dove:
https://www.e-kon...118434/#.Uj3azYb7oR4
Jest napisane co trzeba kupić, jakie jest pytanie konkursowe i co można wygrać Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem wkurzona, bo moje dziecko znowu się rozchorowało, ale...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam tylko to duże, rozkładane do stolika i krzesełka, ale moi znajomi mają takie i to nawet dwa (jednego używa roczne dziecko, a drugiego 4-latek)
http://www.stokke...our-tripp-trapp.aspx
I ono dla mnie jest absolutnym hitem. Na serio rośnie z dzieckiem jest i dla malucha do karmienia i dla kilkulatka, krzesło przystawia się do stołu, zajmuje mało miejsca jest bardzo stabilne, trwałe i na serio wygodne i funkcjonalne.
Trochę kosztuje, ale można znaleźć używane, czasem na allegro, ale raczej na e-bayu. Jak będę miała w końcu drugie dziecko, to na pewno takie krzesełko kupię Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Komisja od Dżinu śle maile na raty Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to był tylko dodatek do paragonu, i to niefiskalny, czyli US miałby to w nosie.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teoretycznie tylko winiary ma w ofercie majonez dekoracyjny, ale po dzisiejszych telefonach w sprawie C4, obawiam się, że może nie przejść (też mam ten majonez na wczorajszym paragonie z Kaufa i w razie ewentualnej wygranej zapytam panią i ewentualnie pójdę po pieczątkę...) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, te paragony drukowane na domowej kasie fiskalnej są dopieszczone, wyraźne i dokładnie opisane, co do literki Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do MajoDekor, to tylko Winiary produkuje majonez dekoracyjny, więc chyba też przejdzie bez problemów.
Mam też na znalezionym paragonie dobrze opisane produkty, tylko, że nie wiem co to było, ale w sklepie można np po cenach sprawdzić
WiniaryRos170- 4,29zł
WiniarySosRyb- 1,99zł
WinBarszczKont- 4,59zł Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WiniaryKisiel- kisiele
MajoDekor- majonez dekoracyjny winiary
NestleLion- płatki Lion
Wyświetl w wątku >>