Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jednak coś im nie wyszło mój paragon otrzymali (sprawdziłam na stronie pp) 28.10 i jakoś jeszcze karta do mnie nie dotarła, zresztą chyba nikt jeszcze nie dostał Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest na serio świetny pomysł! W prawdzie kupiliśmy już misia pocieszyciela, ale nie pomógł za bardzo. Musimy tylko poczekać aż Iga wyzdrowieje
A w temacie, to wkurzyłam się tym, że otworzyłam właśnie czekoladę wedla kupioną gdzieś we wrześniu a w środku "GRATULACJE wygrana czekolada truskawkowa 100g"
Już się cieszę, a potem czytam na opakowaniu, że odbiór był do 31. października Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może masz takiego samego misia w domu i możesz mi go odsprzedać?
https://www.faceb...otif_t=photo_comment
A jak nie, to proszę o udostępnienie tego zdjęcia na swojej tablicy na fb, może uda się znaleźć takiego samego misia Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A storczyk odrośnie jeszcze piękniejszy- storczyki już tak mają Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: http://www.roxi.pl/produkt-395.html - jakby ktoś jakimś cudem miał takiego misia, to chętnie odkupię Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paracetamol w czopkach miałam tak na wszelki wypadek, żeby w razie wysokiej gorączki nie stresować się i nie szukać w środku nocy dyżurnej apteki.
Zamiast ampułki soli fizjologicznej używałam(zresztą dalej mam i używam) takiej wody morskiej w areozolu http://www.slonec...--5907589874112.html
Moja córeczka na początku spała zawinięta w rożek, potem długo był śpiworek
Wkładki laktacyjne jednorazowe, ale ja używałam ich raczej "na wszelki wypadek", po całym dniu noszenia w każdej były może ze 3 kropelki mleka, z droższych johnsonów przerzuciłam się na takie z rossmanna i były dla mnie wystarczająco dobre. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze możesz zadzwonić do apteki i zapytać o cenę. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo teraz to chyba trochę kiepski moment.
Mało kto kupuje sobie nowy rower na przełomie października i listopada.
Może ktoś będzie chciał kupić w grudniu- na prezent gwiazdkowy, ale raczej więcej kupców będzie dopiero wiosną/latem. Tak mi się przynajmniej wydaje Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wow
Ale potaniały te rowery
Ja mój odbieram jutro Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinnaś dostać paragon oprócz zwykłego paragonu jeszcze paragon niefiskalny z kodem kreskowym. On się drukuje na samym końcu zdarza się, że kasjerka go nie da, albo kupujący nie poczeka przy kasie wystarczająco długo...
Ale wystarczy wejść tu:
http://www.rossnet.pl/konkursy/faq
Jeśli tylko posiadasz oryginał paragonu fiskalnego, ale zgubiłaś/-eś drugi paragon niefiskalny z kodem konkursowym / sklep nie wydał Ci paragonu z kodem, w takiej sytuacji należy zgłosić ten fakt wraz ze skanem lub zdjęciem oryginału paragonu jak najszybciej do naszej Obsługi Klienta drogą mailową (Obsluga_Klienta@rossmann.com.pl). Każda taka reklamacja będzie rozpatrywana indywidualnie.
Jak odeśle się na podanego maila skan paragonu fiskalnego uprawniającego do wzięcia udziału w konkursie, przysyłają mailem kod potrzebny do odblokowania konkursu. Robią to bez żadnych problemów i całkiem szybko (ja dostałam kod już następnego dnia) Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak Ci ginekolog robi problemy z wypisaniem zwolnienia (chociaż nie powinien), to może idź do swojego lekarza rodzinnego i powiedz jaka jest sytuacja, że np dziś masz termin porodu, gin. nie chce wypisać zwolnienia, a Ciebie tak bolą plecy, czy tak trudno Ci się poruszać, że nie jesteś w stanie wrócić od jutra do pracy
(ja tak właśnie poszłam do rodzinnego i dostałam zwolnienie na 2 tyg., a urodziłam po 10 dniach od terminu porodu)
A jak nie, to zadzwoń do pracy do działu kadr i dowiedz się co masz zrobić, żeby pójść już na macierzyński przed porodem, ale to trochę bez sensu, bo będziesz miała potem krótszy urlop macierzyński o te dni, które wykorzystasz przed porodem Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcie drugiego wygranego przepisu też, tylko obcięte o odwrócone, żeby było trudniej znaleźć
http://www.styl.p...czen-rzymska,rId,598 Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane