Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5766802 Napisano: 05.11.2013 11:41:22 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

Nooo, też jestem mile zdziwiona , ale taki jest zapis:)
2 Nagrody zostaną wysłane do laureatów za pośrednictwem poczty kurierskiej w terminie 2 dni
od daty otrzymania od laureata pocztą oryginału dowodu zakupu wraz z wymaganymi danymi
osobowymi i oświadczeniami zgodnie z postanowieniami niniejszego regulaminu, nie później
jednak niż do 28.11.2013 r

Ale jednak coś im nie wyszło emotka mój paragon otrzymali (sprawdziłam na stronie pp) 28.10 i jakoś jeszcze karta do mnie nie dotarła, zresztą chyba nikt jeszcze nie dostał Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5766733 Napisano: 05.11.2013 10:18:36 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

U nas była kiedyś podobna sytuacja i na żal wielki po stracie pomógł nowy miś z Fabryki Misiów ze Smyka - taki, któremu się nadaje imię i wszywa serduszko... Córcia była tak zaaferowana tym, że to Jej własny miś - z dowodem i imieniem, że dała się pocieszyć...

To jest na serio świetny pomysł! W prawdzie kupiliśmy już misia pocieszyciela, ale nie pomógł za bardzo. Musimy tylko poczekać aż Iga wyzdrowieje emotka

A w temacie, to wkurzyłam się tym, że otworzyłam właśnie czekoladę wedla kupioną gdzieś we wrześniu a w środku "GRATULACJE wygrana czekolada truskawkowa 100g"
Już się cieszę, a potem czytam na opakowaniu, że odbiór był do 31. października emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5766399 Napisano: 04.11.2013 18:32:37 w Pomocy!!!!
Proszę o pomoc w odnalezieniu ukochanego misia mojej córeczki. Przeszukałam allegro, tablicę i internetowe sklepy z zabawkami. Napisałam też maila do producenta.
Może masz takiego samego misia w domu i możesz mi go odsprzedać?

https://www.faceb...otif_t=photo_comment

A jak nie, to proszę o udostępnienie tego zdjęcia na swojej tablicy na fb, może uda się znaleźć takiego samego misia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5766397 Napisano: 04.11.2013 18:28:55 w Wkurza mnie...
*mia nie można tak osobie myśleć, przecież doskonale wiesz, że to nieprawda emotka

A storczyk odrośnie jeszcze piękniejszy- storczyki już tak mają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5766068 Napisano: 04.11.2013 12:44:22 w Wkurza mnie...
Wszystko mnie wkurza, a najbardziej to, że moja córeczka jest ZNOWU chora, do tego zgubiła swojego ulubionego misia i oczywiście nigdzie nie mogę kupić takiego samego. A serce mi pęka jak podbiega do mnie przytula się i drżącym głosem mówi "już nigdy nie odzyskam mojego żółtego misia".

edit: http://www.roxi.pl/produkt-395.html - jakby ktoś jakimś cudem miał takiego misia, to chętnie odkupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5766051 Napisano: 04.11.2013 12:35:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to mamy konkursowe rozpoczęcie listopada. Pustką pachnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5763706 Napisano: 29.10.2013 19:38:48 w Konkursowiczki w ciąży
bc14

Paracetamol w czopkach miałam tak na wszelki wypadek, żeby w razie wysokiej gorączki nie stresować się i nie szukać w środku nocy dyżurnej apteki.

Zamiast ampułki soli fizjologicznej używałam(zresztą dalej mam i używam) takiej wody morskiej w areozolu http://www.slonec...--5907589874112.html

Moja córeczka na początku spała zawinięta w rożek, potem długo był śpiworek

Wkładki laktacyjne jednorazowe, ale ja używałam ich raczej "na wszelki wypadek", po całym dniu noszenia w każdej były może ze 3 kropelki mleka, z droższych johnsonów przerzuciłam się na takie z rossmanna i były dla mnie wystarczająco dobre. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5762988 Napisano: 28.10.2013 18:06:57 w Carrefour konkursy
Ja tuż przed 18 dostałam smsa z informacją, że wygrałam nagrodę II stopnia z Vanisha. Cieszy mnie tym bardziej, że to moja pierwsza wygrana w Columbicie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5761452 Napisano: 25.10.2013 13:05:40 w Wkurza mnie...
A tak z czystej ciekawości, to do jakiego laboratorium zaniosła? I o jakie badanie prosiła? I jak dostała próbkę papu do badań? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5761413 Napisano: 25.10.2013 12:35:48 w Konkursowiczki w ciąży
My szczepiliśmy tymi 5w1, już nie pamiętam jaka była ich cena, ale chyba nie aż 600zł emotka bo jakoś nie kojarzę, żebym jakoś szczególnie musiała na nie odkładać.
Zawsze możesz zadzwonić do apteki i zapytać o cenę. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5760717 Napisano: 24.10.2013 12:55:13 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

i nikt nie kupuje emotka

Bo teraz to chyba trochę kiepski moment.
Mało kto kupuje sobie nowy rower na przełomie października i listopada.
Może ktoś będzie chciał kupić w grudniu- na prezent gwiazdkowy, ale raczej więcej kupców będzie dopiero wiosną/latem. Tak mi się przynajmniej wydaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5760709 Napisano: 24.10.2013 12:44:31 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

a model ten o którym była wcześniej mowa?

tak
wpisz na allegro Cadet

wow emotka

Ale potaniały te rowery emotka

Ja mój odbieram jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5760344 Napisano: 23.10.2013 21:19:08 w Rossmann
pecia napisał(a):

joan napisał(a):

pecia napisał(a):

kochani o jaki kod chodzi w paragonie niefiskalnym, który należy wpisać chcąc wziąć udział w konkursie ?

Kod kreskowy.

jaki kod kreskowy emotka chyba mi padło na wzrok nic takiego nie mam emotka

Powinnaś dostać paragon oprócz zwykłego paragonu jeszcze paragon niefiskalny z kodem kreskowym. On się drukuje na samym końcu zdarza się, że kasjerka go nie da, albo kupujący nie poczeka przy kasie wystarczająco długo...

Ale wystarczy wejść tu:
http://www.rossnet.pl/konkursy/faq

Jeśli tylko posiadasz oryginał paragonu fiskalnego, ale zgubiłaś/-eś drugi paragon niefiskalny z kodem konkursowym / sklep nie wydał Ci paragonu z kodem, w takiej sytuacji należy zgłosić ten fakt wraz ze skanem lub zdjęciem oryginału paragonu jak najszybciej do naszej Obsługi Klienta drogą mailową (Obsluga_Klienta@rossmann.com.pl). Każda taka reklamacja będzie rozpatrywana indywidualnie.

Jak odeśle się na podanego maila skan paragonu fiskalnego uprawniającego do wzięcia udziału w konkursie, przysyłają mailem kod potrzebny do odblokowania konkursu. Robią to bez żadnych problemów i całkiem szybko (ja dostałam kod już następnego dnia) Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5759315 Napisano: 22.10.2013 13:37:53 w Konkursowiczki w ciąży
buskowianka napisał(a):

a ja znowu z pytaniem problematycznym emotka do dziś mam zwolnienie lekarskie( na dziś termin porodu wiec lekarz nie mógł mi dać do innego terminu).I teraz co? muszę dostarczyć do pracodawcy dalsze zwolnienie? a jeśli nadal akcja porodowa nie ruszy i nic się dziać nie będzie?i jeszcze jedno: w szpitalu dadzą mi zwolnienie z jaka datą?tzn.od dnia porodu czyli np.25 pażdż.czy mogę prosić o wpisanie 20 pażdziernika mimo że mnie w szpitalu nie było?chodzi mi o zachowanie ciągłosci zwolnienia,a nie wiem czego mam prawo sie domagać emotka

Jak Ci ginekolog robi problemy z wypisaniem zwolnienia (chociaż nie powinien), to może idź do swojego lekarza rodzinnego i powiedz jaka jest sytuacja, że np dziś masz termin porodu, gin. nie chce wypisać zwolnienia, a Ciebie tak bolą plecy, czy tak trudno Ci się poruszać, że nie jesteś w stanie wrócić od jutra do pracy emotka

(ja tak właśnie poszłam do rodzinnego i dostałam zwolnienie na 2 tyg., a urodziłam po 10 dniach od terminu porodu)

A jak nie, to zadzwoń do pracy do działu kadr i dowiedz się co masz zrobić, żeby pójść już na macierzyński przed porodem, ale to trochę bez sensu, bo będziesz miała potem krótszy urlop macierzyński o te dni, które wykorzystasz przed porodem Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5757281 Napisano: 18.10.2013 12:24:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka emotka emotka po cholerę ja robię te promocyjne zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5756791 Napisano: 17.10.2013 17:35:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wszystkie konkursy z C4 rozwiązując zapominając o moich smsach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5756785 Napisano: 17.10.2013 17:27:03 w TESCO konkursy
A mówili może kiedy będą? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5751381 Napisano: 08.10.2013 17:07:30 w PLAGIATY
mariwanna napisał(a):

zerknęłam na wyniki konkursu Termisil na uroda i zdrowie http://urodaizdro...rny-z-firma-termisil
przykre to, ale zdjęcie jednego z wygranych przepisów (kociołek cygański) jest skopiowane emotka

Zdjęcie drugiego wygranego przepisu też, tylko obcięte o odwrócone, żeby było trudniej znaleźć

http://www.styl.p...czen-rzymska,rId,598 Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5748470 Napisano: 03.10.2013 11:21:20 w Kaufland konkursy
Ja smsa z Monstera dostałam wczoraj. Ktoś mi zgarnął wszystkie bony z "mojego" sklepu, ale rower był uprzejmy mi zostawić emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5747914 Napisano: 02.10.2013 16:31:43 w Wkurza mnie...
Ja wiem, że to drobiazg, ale akurat mam dość stresujący okres w życiu i w planach na dzisiejszy wieczór miałam otworzenie butelki wina, przytulenie się do męża i obejrzenie finału Dextera. Specjalnie omijałam wszystkie informacje o nim w necie, żeby dać się zaskoczyć, weszłam na forum i klops emotka Wyświetl w wątku >>
0 0