Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zostać hurtownikiem
A mnie wnerwia, że od jakiegoś czasu nie mogę wygrać nic "porządnego", wpadają jakieś kosmetyki, jakaś stówka do jednego, czy drugiego marketu, a ja się pytam gdzie są moje nagrody o wartości tak powyżej tysiąca zł, no gdzie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty jako osoba prywatna nie możesz nikomu wystawić faktury, jedynie rachunek.
Ale firma wystawiająca faktury, może wystawić Tobie i wcale Twój NIP nie jest do tego potrzebny Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś usunął Cię ze znajomych, to zniknąłby też u Ciebie. Może po protu odznaczył sobie obserwowanie Ciebie, żeby nie widzieć wszystkich aktualności na swojej tablicy Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja osobiście nie widzę w tym problemu, sama co roku jeżdżę do Kątów Rybackich, tuż obok Sztutowa, i czuję się jak nad morzem Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyjąć zgłoszenie muszą, a jak okaże się, że oszukanych przez tę osobę jest więcej osób, to może nawet coś uda się zrobić... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Agusia powiem Ci, że przeogromnie zazdroszczę Ci, że się zdecydowaliście. Trójka dzieci w zbliżonym wieku- super sama dokładnie tak chciałam, ale jak przyszło co do czego, to moja córeczka niedawno zdmuchnęła 4 świeczki na torcie, a ja nawet jeszcze nie jestem w drugiej ciąży Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wygląda to jak wygląda, moim zdaniem raczej zbieg okoliczności... Przynajmniej mam taką nadzieję Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś po prostu umie idealnie wyczuć gust agencji Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miało być "z uśmiechem na ustach", a wyszło "z uśmiechem na sutach"
Robię błędy, zapominam o terminach, chyba potrzebuję konkursowego urlopu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że w międzyczasie wykorzystam coś jako prezenty
Moim zdaniem to fajny system i łatwiej męża przekonać do kolejnych zakupów konkursowych Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wykorzystać jako prezenty gwiazdkowe Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A aktualnie najbardziej bym chciała, żeby zadzwoniła do mnie visa z kartą przedpłaconą o wartości 2 tyś zł
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie usiadłam do konkursów z C4, tylko, że konkurs "Mistrzowskie nagrody !" był uprzejmy skończyć się wczoraj
I tak oto zostałam z zapasem płynów do płukania jamy ustnej Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane