Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko konkurs Muszyna i Kaufland
Wiosna z Cechni
Trzeba kupić 6 butelek tej wody i można wygrać 10 voucherów na weekendowy pobyt dla 2 osób w spa Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie miałam tego jak sprawdzić, ale czy jak pojawi się jakieś nowe powiadomienie, albo wiadomość prywatna, to jest to jakoś zaznaczone na głównej stronie, czy trzeba wejść w "moje konto", żeby sprawdzić? Fajnie by było, żeby było to od razu widoczne.
Bardzo podoba mi się turkusowy kolor, ten jak w polu "dodaj odpowiedź" na forum i szarości też mi się podobają. Może nie do końca ładnie komponuje się to z zielenią, ale turkus i szarości są super!
Odnoszę wrażenie, że literki są strasznie małe.
Jest za dużo białego, szczególnie podczas przeglądania konkursów. Trzcionka jest jasna (za jasna- może jakiś ciemniejszy szary...) , na białym tle i do tego za duże, pstrokate reklamy/ grafiki konkursowe. Za mocno to kontrastuje i męczy oczy.
Konkursy ze schowka pokazywane są w dwóch kolumnach- to jest mało czytelne i jeszcze raz powiem, że moim zdanie za duże grafiki konkursowe, często są większe niż opis konkursu. Ciężko się na pierwszy rzut oka połapać co jest reklamą, a co konkursem... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podniesienie ogólnej wydolności fizycznej, bo pewnie przed ćwiczeniami jest rozgrzewka taka "ogólnorozwojowa".
O sprawność bym się raczej nie martwiła, bo to jest raczej organizowane z myślą o paniach spędzających popołudnia na kanapie...
Na Twoim miejscu szła bym bez wahania. I to właściwie obojętnie kto by prowadził, bo chyba lepiej znać pewne techniki i nigdy ich nie użyć, niż...
edit: I raczej nie uczą tam rzucania przez lewe ramię tylko bardziej, jak uwolnić się z duszenia, czy jakiegoś chwytu i ogólnie jak reagować w sytuacjach stresowych. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak jednak dzielimy ludzi na tych którzy powinni mieć wolne, a tych co nie muszą... To co z pracownikami fabryk pracujących w trybie czterobrygadowym? Tam ludziom raz \"weekend\" wypada we wrorek i środę, innym razem w czwartek i piątek. Może się zdażyć kilka tygodni pod rząd bez ani jedej wolnej niedzieli. Co robimy z nimi? Zamykamy wszystkie fabryki na niedziele? Czy jednak zmieniamy kodeks pracy i niech w tych fabrykach kombinują z grafikiem?
Co będzie kolejnym krokiem? Zamknięcie wszystkich punków gastronomicznych? Kin, teatrów? Dworce też właściwie można zamknąć. Jak ktoś już musi podróżować akurat w niedzielę, jakby sobie nie mógł tego zaplanować na inny dzień tygodnia, to niech bilet kupi w czwartek, albo przez internet, albo bezpośrednio u konduktora, czy kierowce autobusu.
Zamknijmy wszystko co się tylko da na niedzielę! Na stacjach benzynowych niech będzie można kupić tylko paliwo- wtedy potrzeba będzie mniej pracowników, sklepy już są zamnkięte, o restauracjach, kinach i dworcach wspominałam. Jeszcze radio, telewizja- bez tego też się przecież można obejść jeden dzień w tygodniu. I pomyślmy, serio potrzebujemy poniedziałkowych wydań gazet? Przecież redakcje, drukarnie pracują w niedzielę... Świeże pieczywo też dopiero od poniedziałkowego południa, bo piekarnie też powinny być zamknięte w niedziele. No właśnie, skąd się biorą w sklepach, w poniedziałkowe poranki, pełne półki świeżych produktów? Czy nie możemy poczekać do popołudnia na marchewkę i inne produkty, które wyprzedały się w sobotę? Wolne niedziele dla dostawców!
O co chodzi z tym uprzywilejowanym handlem? Czy serio uważasz, że ten obecny zakaz jest lepszy niż co najmniej dwie wolne niedziele w miesiącu dla każdego, zagwarantowane w prawie pracy? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A odpowiadając na pytanie, w regulaminie nie znalazłam żadnych ograniczeń na osobę, czy gospodarstwo domowe. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Pani która myje podłogę w studiu telewizyjnym mniej zasługuje na niedzielę z rodziną niż Pani kasjerka z Biedronki?
Mnie osobiście ten zakaz handlu strasznie wkurza. Mieszkam w małym mieście, w mieście w którym nie mam fajnych sklepów z ubraniami, butami, itp. Mam na tyle daleko do większego miasta, że nie mam jak pojechać tam w tygodniu po pracy. Zostają weekendy. Zawsze łączyliśmy wyjazdy po zakupy z pójściem np całą rodziną na basen, potem do restauracji i wieczorem wracaliśmy do domu. Teraz mam celować w handlową niedzielę, albo robić zakupy w sobotnim tłumie... Kurcze szkoda, że nie mogę sama zaplanować kiedy mogę kupić dziecku buty...
Jak ktoś mieszaka w dużym mieście, to w niedzielę pójdzie z dzieckiem do opery na fajny spektakl (te dziecięce są "u nas" tylko w niedzielę i to też nie każdą oczywiście), a zakupy zrobi we wtorek. Ja będę musiała jeździć dwa razy. Dwa razy więcej wydać na paliwo.
Do tej pory takie spore zakupy spożywcze, w markecie w naszym mieście, robiliśmy w sobotę. Tak było nam najwygodniej... W związku z wolną niedzielą spodziewaliśmy się w sobotę takiego tłumu w sklepie, że postanowiliśmy piątkowy wieczór poświęcić na zakupy. Staliśmy w gigantycznej kolejce do kasy... Bo takich "sprytnych" jak my było znacznie więcej. Dziś nie dało się wjechać nawet na parking tego sklepu- wiem, bo przejeżdżałam... I takie nas czekają teraz soboty. Wkurza mnie to, wkurza mnie, bo wolną niedzielę dla pracowników handlu można było wprowadzić w zupełnie inny sposób... Ale wtedy nie byłoby takiego medialnego szumu... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pkt 3.1
(...)W przypadku, gdy Uczestnik dokonał zakupu kilkuProduktów, a sprzedaż wszystkich stwierdzona jest jednym paragonem fiskalnym z kasy,Uczestnikowi przysługuje prawo dokonania Zgłoszenia każdego Produktu, pod warunkiem, iżna podstawie paragonu fiskalnego z kasy można ustalić liczbę zakupionych Produktów. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236