Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na każde zdarzenie można spojrzeć z tzw. drugiej strony i znaleźć pozytywne aspekty. Ja tak robię i chyba tylko dlatego udało mi się nie zwariować gdy mój świat rozpadł się na milion kawałków kilka razy z rzędu.
Twój facet okazał się draniem. Ale pomyśl o tym tak. Okazał się draniem w momencie w którym nie macie wspólnych zobowiązań. Nie macie wspólnego kredytu, nie macie wspólnej firmy, wspólnego mieszkania, kota i dwóch psów. Możesz odciąć się od niego grubą kreską tu i teraz. To bardzo dobra wiadomość.
Zdradził Cię i jeszcze stara się winę za to zrzucić na Ciebie. A powiedział Ci o tym, żebyś bardziej cierpiała. Pomyśl jak to o nim świadczy, jakie wartości on sobą reprezentuje. Chciałabyś, żeby ktoś taki wychowywał Twoje dzieci kiedyś? Żeby przekazał im taki sam system wartości? Więc to chyba dobrze, że "wyszło szydło z worka" zanim założyliście rodzinę.
Byliście ze sobą długo, ale może to jest właśnie ostatni bezpieczny moment na rozstanie. Za kilka lat prawdopodobnie sama byś sobie zdała sprawę, że coś jest nie tak, a wtedy może rozstanie byłoby dużo bardziej skomplikowane niż teraz. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja, jak ktoś nie ma Kauflanda, to bardzo potrzebuje paragonu na konkurs w którym są do wygrania bony do Kauflanda
A tak na serio, to szukanie i sprzedawanie paragonów w trakcie trwania konkursu jest jak najbardziej ok, chociaż nie do końca rozumiem osoby, które robią sobie dodatkową konkurencję w "swoim" sklepie, gdy są nagrody na sklep.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszukaj na Allegro i Tablicy (tzn. OXL teraz), widzę, że jest tam ich trochę Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można przecież wygrać na siebie, sąsiadkę z góry, męża zameldowanego u szwagra, ciocię Krysię, mamę, teściową, starszą siostrę i cioteczną babcię kuzynki Marzenki. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie mi też to smolarem najbardziej pachnie, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Numer paragonu w zgłoszeniu i więcej marek na zakupy konkursowe.
A agencja to się jeszcze zobaczy, jak będzie regulamin
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatniego też nie mogę rozszyfrować, ale cieszę się z oralB, bo właśnie muszę szczoteczkę kupić Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
* jesienny look na stronie 9
*syoss na 14
*Pachnąca szafa 21
*Tołpa 42
*dwa razy więcej 65
*orbit 66
*bic 83
*plusssz 104
*purina 113
+ te które są już na stronie + te które przegapiłam
Czyli jest sporo, jak zwykle zresztą Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wystarczyłoby, żeby pracownik agencji rzetelnie wykonał swoją pracę, wtedy ja nie musiałabym się denerwować... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie masz rację Dolly, (ech tylko jak o tym nie myśleć). Dzięki Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja córeczka (4 lata) zaczęła w tym roku chodzić do przedszkola. Bardzo lubi swoje przedszkole, z ogromną chęcią tam chodzi. Rano wstaje pełna entuzjazmu, szykuje się bez marudzenia i z uśmiechem na ustach wychodzi z domu (a zazwyczaj ciężko ją dobudzić, jak mamy gdzieś jechać rano). Po przyjściu do przedszkola też jest ok, buziaczek na do widzenia, wita się z paniami i biegnie do dzieci z uśmiechem. A jak ją odbieram to zazwyczaj jest zapłakana i mówi, że płakała też w ciągu dnia. Mówi, że płacze, bo tęskni...
Rozmawiałam oczywiście z paniami i mówią, że rzeczywiście moja córeczka czasami popłakuje. Chętnie uczestniczy we wszystkich zajęciach, jest aktywna, pomaga w przygotowaniach, zgłasza się i angażuje we wszystko co możliwe i wtedy jest ok. Ale jak jest przerwa między zajęciami czy posiłkami, wtedy gdy dzieci po prostu mają się pobawić chwilę. To zajmie się czymś przez moment, a potem zaczyna płakać. Czyli generalnie jak jest zajęta to ok, ale jak zaczyna się nudzić, to przypomina sobie o braku rodziców i płacze. Któraś z pań ją wtedy przytula i zaraz przestaje płakać.
Rozmawiałam z nią o tym. Tłumaczyłam. Ona doskonale wie, że ją odbiorę z przedszkola, nie chodzi o to, że boi się, że tam zostanie. Lubi tam być, tylko tęskni... A mi serce pęka jak o tym pomyślę...
Wyświetl w wątku >>