Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś mi się wydaje, że właśnie to zgłoszenie wygra Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A masz maila w tej sprawie? Do mnie jeszcze nie nie odezwali, ale jak coś to mogę im zdjęcie kodów wysłać mailem Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz też sprawdzić listę na stronie konkursu. Link został dziś dodany do wątku z wynikami konkursów. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzwonią?
Są listy z losowań na stronie:
http://www.wygryw...ka.pl/losowanie.html Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby zdrowy rozsądek podpowiada mi, że powinnam sobie odpuścić rossnetowe konkursy, bo od jakiegoś czasu, albo nie wygrywam nic, albo wpada jakaś drobnica, która nawet nie równoważy mojego wkładu finansowego w te konkursy, o straconym czasie na wymyślanie haseł nawet nie wspomnę. I kompletnie nie rozumiem dlaczego nie umiem się odkleić od tego rossmanna... Przecież te pieniądze mogłabym wykorzystać na inne zakupy konkursowe, a czas na na wymyślanie haseł do zupełnie innych konkursów...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, że jest szansa. Przecież z kimś umówiłaś się na kwotę 145 zł, on odbierając przesyłkę zapłacił tylko 45zł, więc chyba logiczne, że jeżeli go poprosisz, to dopłaci Ci resztę np. przelewem.
Chyba każdy uczciwy człowiek tak by zrobił
Pomyśl, co byś zrobiła, jakbyś to Ty dostała taką paczkę. Pewnie sama byś się od razu skontaktowała z nadawcą z pytaniem jak masz przekazać resztę pieniędzy... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba go dobrze osuszyć, może będzie działał...
Ja bym wrzuciła do miseczki z ryżem- ryż dobrze wyciąga wilgoć, na mój telefon kiedyś pomogło. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz cieszę się, że były tam dwa rodzaje Palmy, bo jakby był tylko jeden, to bym wyszła z zapasem niepotrzebnej margaryny, która nawet do konkursu się nie nadaje... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, nie robi się tak, nie zdradza się na publicznym forum tajemnego sposobu na Smolara Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rolnik szuka żony Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I cieszę się jeszcze z tego, że odkryłam dziś świetny serial- Wataha i to polski serial na światowym poziomie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie mnie kusi, ale zastanawiam się, czy on rzeczywiście się sprawdza... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z ogromną przyjemnością obejrzałam dzisiejszy odcinek, wygrana jak najbardziej zasłużona Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak czy siak, mam nadzieję, że do swoich nagród dopisała też wygraną z tego programu Wyświetl w wątku >>