Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...karb/e-wydanie,12015
Ciężko jest rozwiązać krzyżówkę na monitorze ale nagrody, termin nadsyłania smsów, itp można sprawdzić Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy mylą uczciwość z cenzurastwem. Czasem mam wrażenie, że forumowiczów, którzy wysyłają tyle zgłoszeń ile mają paragonów można policzyć na palcach jednej ręki.
Konkursy promocyjne bez podawania numeru paragonu, to jakaś masakra, omijam je szerokim łukiem od dawna. Uważam, że wysyłanie jednego numeru paragonu z różnych starterów (bo przecież teoretycznie może się powtórzyć ). W ogóle wysyłanie większej ilości zgłoszeń niż posiada się paragonów za najzwyklejsze w świecie oszustwo.
Jak widzę na forum zwrot "nadprogramowa wygrana" to zastanawiam się, czy ci ludzie w innych dziedzinach życia też odmieniają słowo UCZCIWOŚĆ przez wszystkie przypadki... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najbardziej profesjonalna agencja na rynku Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może następnym razem na zdjęciu każą umieścić karteczkę z ręcznie napisaną nazwą konkursu, żeby było wiadomo, że zdjęcie nie jest kradzione... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mało jest konkursów fotograficznych w których przekazuje się prawa autorskie do zdjęcia. Zazwyczaj udziela się tylko licencji niewyłącznej i wtedy można dalej z tego zdjęcia korzystać samemu, np umieszczając na blogu, lub właśnie wysyłając na inne konkursy. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobaczy np te praliny korzenne zostały dodane na bloga 20.grudnia, a konkurs trwał do 21 grudnia
Przy Jodełce zgadza się nazwisko autora pracy i autora bloga
itd... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polec Część tych zdjęć może rzeczywiście jest ukradziona, ale na pewno nie wszystkie. Ludzie wrzucają te same zdjęcia na bloga/portale kulinarne i wysyłają na różne konkursy, jak regulamin tego nie zabrania, to nie ma w tym nic złego.
Widzę np jedno dodane na bloga w trakcie trwania kauflandowego konkursu, przy kilku nick z portalu "zgadza się" w jakimś stopniu z danymi laureata.
Coś takiego jest dość prosto zweryfikować i na portalach kulinarnych, a tym bardziej na blogach jest kontakt do autora i to komisja konkursowa, powinna się z nimi skontaktować przed ogłoszeniem wyników i zweryfikować, czy to prawdziwi autorzy zdjęć dodali je do konkursu, czy nie.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.dailyp...e-happy-birthday.jpg
http://www.cakece...ation-for-this-cake/
http://foodflurri...7658670PVAWm1s8c.jpg
edit: Nie wiem, nigdy nie zrozumiem, co kieruje ludźmi kradnącymi czyjąś pracę i zgłaszającymi jako swoje
Jak im się coś w sklepie spodoba, to też wynoszą pod kurtką jak nikt nie patrzy?
W pracy podpisują się pod projektem kolegi, jak kolega wyjdzie na przerwę?
I czy przed ogłoszeniem wyników nie można poświęcić 30 minut na wrzucenie wybranych zdjęć "w googla" ???? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli pewnie jak Pani mówiła przez telefon, że bon, to przyjdzie bon, a jak mówiła, że nie może powiedzieć co, to albo tablet, albo bon z "wysokiego miejsca", który ma szansę zmienić się w tablet. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe przygotowania to pikuś, właśnie śmiejemy się z tego z mężem, to nie o to chodzi
Oczywiście, że pojedziemy tam jak córeczka wyzdrowieje (oby jak najszybciej ), ale wtedy już większość zdąży się rozjechać do swoich domów. Niby wszystkich i tak będę spotykać w ciągu roku przy innych okazjach, ale już nie wszystkich jednocześnie, tak jest tylko na Gwiazdkę i tego będzie nam brakować.
A dwie osoby z którymi jutro będę dzielić się opłatkiem, to od jakiegoś czasu najbliższe mi osoby na świecie i na prawdę doceniam to, że będziemy razem I mąż i córeczka też doskonale o tym wiedzą
Co nie zmienia faktu, że jest mi szalenie smutno z powodu tej choroby, która w ostatniej chwili kazała nam zmienić plany. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I pierwszy raz w życiu spędzę Święta bez taty, brata, siostry i nawet znicza nie zapalę na grobie mamy Szykuje mi się łzawa gwiazdka. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dzisiaj po godzinie 13 miałam telefon z bonem z 9 grudnia, pisałam w mdw Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja je widziałam wczoraj w H&M, w Rossmannie i w Tesco
Moja młoda (4 lata) ma takie z H&M już nie policzę którą parę i u nas sprawdzają się rewelacyjnie w okresie jesienno-zimowym Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielki artykuł na plotku o tym, jak Mucha kilka dni temu w rossnannie kupupiła płatki Cleanic,na bank za więcej niż 10 zł.
http://www.plotek...3,Anna_Mucha,,6.html
Ciekawe czy wydali jej paragon z kodem konkursowym, czy zaraz na forum będzie pytać skąd ma wziąć kod, bo na niefiskalnym ma za krótkie ciągi cyfr
Już 19. stycznia o godzinie 17 sprawdzimy czy jest lepsza od nas..
http://www.rossne...a-b337-83ef4f23e984#
Wyświetl w wątku >>