Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#5969986 Napisano: 21.01.2015 12:45:48 w Rossmann
memos napisał(a):

margo466 napisał(a):SKARB.PODSUMOWANIE  na 7175

A jakie nagrody? U mnie w Rosku niestety tez Skarb wymiotło  emotka

Jest e -wydanie na stronie rossmana
http://www.rossne...karb/e-wydanie,12015

Ciężko jest rozwiązać krzyżówkę na monitorze  emotka  ale nagrody, termin nadsyłania smsów, itp można sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5969655 Napisano: 20.01.2015 14:19:01 w Żegnamy zmarłych
Bardzo mi przykro, trzymaj się, chociaż to wcale nie będzie łatwe emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

koper

#5969541 Napisano: 20.01.2015 10:41:56 w SZUKAM....
Actimel wysyła już zamówione rzeczy z tej nowej promocji? Czy te czapki to jeszcze z poprzedniej? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5969391 Napisano: 19.01.2015 18:08:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do Kaufa- Dzień Dobry z Nestle- List Polecony PP Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5969161 Napisano: 19.01.2015 10:07:34 w Rossmann
gosiaa86 napisał(a):

Mam pytanie. Przy odbiorze nagrody z konkursu ze swieczkami zauwazylam, ze oryginalna tasma rossnet byla zerwana i paczka została podlejona zwykla przezroczysta tasma. Na moje pytanie, czy paczka byla otwierana Pani powiedziala, ze ja otworzyla bo musiala sprawdzic co jest w srodku. Czy to normalne?

Nie, to nie jest normalne. Nikt nie powinien jej otwierać. A jak już z jakiegoś powodu musiała otwierać, to powinien powstać jakiś protokół z opisem zawartości i podpisem osoby, która otwierała i jeszcze jakiegoś świadka. (tak tłumaczyła mi kiedyś kierowniczka rossmana, jak musiała otworzyć paczkę z nagrodą, bo dostali dwie paczki z nagrodami, ale niepodpisane ani nazwą konkursów, ani nazwiskiem laureata- ale to było jeszcze przed tymi kodami i oklejaniem kartonów z nagrodami kodami kreskowymi  emotka  )
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5966762 Napisano: 14.01.2015 09:47:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

magnus napisał(a):Zainwestować trzeba było 11-12 zeta (2 opakowania).
Myślę, że cena nie gra tu większej roli, bo ludzie wiedzą, że kupią na forum za bezcen paragon i  grają wszędzie gdzie się da (oszczędność kasy, oszczędność czasu). Wkurza mnie to na maxa. Nazywają sie dumnie forumowiczami, często ze sporym stażem,(...)

To jest sedno sprawy - sama dostałam kiedyś od królowej nadprogramowych wygranych ścierą słowną o treści mniej więcej "Chyba jesteś niespełna rozumu cenzuraką, jak myślisz, że będę robiła zakupy na każdy konkurs, w którym biorę udział" emotka (...)  

Niektórzy mylą uczciwość z cenzurastwem. Czasem mam wrażenie, że forumowiczów, którzy wysyłają tyle zgłoszeń ile mają paragonów można policzyć na palcach jednej ręki. 
Konkursy promocyjne bez podawania numeru paragonu, to jakaś masakra, omijam je szerokim łukiem od dawna. Uważam, że wysyłanie jednego numeru paragonu z różnych starterów (bo przecież teoretycznie może się powtórzyć emotka  ). W ogóle wysyłanie większej ilości zgłoszeń niż posiada się paragonów za najzwyklejsze w świecie oszustwo. 
Jak widzę na forum zwrot "nadprogramowa wygrana" to zastanawiam się, czy ci ludzie w innych dziedzinach życia też odmieniają słowo UCZCIWOŚĆ przez wszystkie przypadki...  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5965924 Napisano: 12.01.2015 18:32:32 w Kaufland konkursy
krzysiek1693 napisał(a):

Przyszedł zaległy bon po interwencji mailowej. Co dziwne na inny adres też przyszło chociaż nie wygrałem tam w tej edycji.

emotka  Najbardziej profesjonalna agencja na rynku emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5964950 Napisano: 09.01.2015 20:35:08 w PLAGIATY
katrin1 napisał(a):

Pewnie nastepnym razem Kaufland przy podobnym konkursie umieści nazwiska zwycięzców bez zdjęć i taki będzie efekt tej afery. Przynajmniej można mieć jeszcze nadzieję że może jednak docenią wypieki tych, którzy(podobnie jak ja naiwna) przygotowali je specjalnie na ten konkursemotka

A może następnym razem na zdjęciu każą umieścić karteczkę z ręcznie napisaną nazwą konkursu, żeby było wiadomo, że zdjęcie nie jest kradzione... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5964851 Napisano: 09.01.2015 17:37:14 w PLAGIATY
maa napisał(a):

jeżeli zdjęcia pochodzą z blogów autorów to ok ale jeśli pochodzą z innych konkursów to już może to być problem bowiem ktoś kto wygrał w poprzednim przekazał Organizatorowi prawa autorskie do zdjęcia więc już nie może go przesyłać na inne konkursy

Mało jest konkursów fotograficznych w których przekazuje się prawa autorskie do zdjęcia. Zazwyczaj udziela się tylko licencji niewyłącznej i wtedy można dalej z tego zdjęcia korzystać samemu, np umieszczając na blogu, lub właśnie wysyłając na inne konkursy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5964784 Napisano: 09.01.2015 15:30:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
liizik w wielu miejscach na pewno masz rację, ale zanim się kogoś oskarży dobrze jest się najpierw upewnić. Można napisać maila do autora bloga, czy cokolwiek.
Zobaczy np te praliny korzenne zostały dodane na bloga 20.grudnia, a konkurs trwał do 21 grudnia
Przy Jodełce zgadza się nazwisko autora pracy i autora bloga
itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5964761 Napisano: 09.01.2015 15:02:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mariwanna dziękuję za regulamin

Polec  Część tych zdjęć może rzeczywiście jest ukradziona, ale na pewno nie wszystkie. Ludzie wrzucają te same zdjęcia na bloga/portale kulinarne i wysyłają na różne konkursy, jak regulamin tego nie zabrania, to nie ma  w tym nic złego.
Widzę np jedno dodane na bloga w trakcie trwania kauflandowego konkursu, przy kilku nick z portalu "zgadza się" w jakimś stopniu z danymi laureata. 

Coś takiego jest dość prosto zweryfikować i na portalach kulinarnych, a tym bardziej na blogach jest kontakt do autora i to komisja konkursowa, powinna się z nimi skontaktować przed ogłoszeniem wyników i zweryfikować, czy to prawdziwi autorzy zdjęć dodali je do konkursu, czy nie. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5964739 Napisano: 09.01.2015 14:25:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ma ktoś może zapisany regulamin tego konkursu? Na stronie z wynikami niby jest do niego link, ale nie można go otworzyć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5964717 Napisano: 09.01.2015 14:01:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
Część zdjęć jest z polskich stron i blogów, więc może rzeczywiście ktoś wziął udział ze swoim zdjęciem, ale kilka widzę "zapożyczonych", np:

http://www.dailyp...e-happy-birthday.jpg

http://www.cakece...ation-for-this-cake/

http://foodflurri...7658670PVAWm1s8c.jpg

edit: Nie wiem, nigdy nie zrozumiem, co kieruje ludźmi kradnącymi czyjąś pracę i zgłaszającymi jako swoje  emotka   
Jak im się coś w sklepie spodoba, to też wynoszą pod kurtką jak nikt nie patrzy? 
W pracy podpisują się pod projektem kolegi, jak kolega wyjdzie na przerwę?
emotka emotka

I czy przed ogłoszeniem wyników nie można poświęcić 30 minut na wrzucenie wybranych zdjęć "w googla" ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5960898 Napisano: 29.12.2014 11:33:49 w Konkursowiczki w ciąży
A może jakaś roślina, którą macie w domu? Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5960892 Napisano: 29.12.2014 11:28:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

Pytałem o tablety
W każdym dniu jeden bon zamieni się w tablet tylko czekają na paragony

Czyli pewnie jak Pani mówiła przez telefon, że bon, to przyjdzie bon, a jak mówiła, że nie może powiedzieć co, to albo tablet, albo bon z "wysokiego miejsca", który ma szansę zmienić się w tablet. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5959752 Napisano: 23.12.2014 21:46:02 w Wkurza mnie...
Od wielu lat z mężem spędzamy Święta z rodziną z mojej strony. To jest taki czas w roku, gdzie wszyscy się spotykamy, najpierw na Wigilii, a potem w I Dzień Świąt jest taki "spęd" rodzinny na 30-40 osób i żal nam tego. Dla nas cały ten Duch Świąt to właśnie te wspólne spotkania, kolędy przy fortepianie i takie tam.
Całe przygotowania to pikuś, właśnie śmiejemy się z tego z mężem, to nie o to chodzi emotka
Oczywiście, że pojedziemy tam jak córeczka wyzdrowieje (oby jak najszybciej emotka ), ale wtedy już większość zdąży się rozjechać do swoich domów. Niby wszystkich i tak będę spotykać w ciągu roku przy innych okazjach, ale już nie wszystkich jednocześnie, tak jest tylko na Gwiazdkę i tego będzie nam brakować.

A dwie osoby z którymi jutro będę dzielić się opłatkiem, to od jakiegoś czasu najbliższe mi osoby na świecie i na prawdę doceniam to, że będziemy razem emotka I mąż i córeczka też doskonale o tym wiedzą emotka

Co nie zmienia faktu, że jest mi szalenie smutno z powodu tej choroby, która w ostatniej chwili kazała nam zmienić plany. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5959738 Napisano: 23.12.2014 21:12:18 w Wkurza mnie...
Nawet nie tyle, co wkurza, ile po prostu brakuje mi słów, żeby opisać, jak bardzo jest mi smutno z tego powodu, że dziś rozchorowała się moja córeczka i nie pojedziemy jutro do mojej rodziny na Święta. Wigilię spędzimy w 3 osoby, zamiast w 15 osobowym gronie najbliższych. Nie wspominając nawet o tym, że podzieliliśmy się pracą, i wychodzi na to, że my będziemy mieć uszka, pierogi, kulebiaki na 15 osób i na dobrą sprawę nic więcej, emotka a oni same ryby.
I pierwszy raz w życiu spędzę Święta bez taty, brata, siostry i nawet znicza nie zapalę na grobie mamy emotka Szykuje mi się łzawa gwiazdka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5959690 Napisano: 23.12.2014 18:43:13 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

A miał ktoś telefon z bonem z 8 i 9 grudnia? Ja mam SMS, żadnych nieodebranych nie miałam.

Ja dzisiaj po godzinie 13 miałam telefon z bonem z 9 grudnia, pisałam w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5958887 Napisano: 21.12.2014 22:11:17 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

hej:)
gdzie oprócz smyka można kupić skarpetobuty coś w tym stylu http://www.smyk.c...ubranka-dla-dzieci-p

Ja je widziałam wczoraj w H&M, w Rossmannie i w Tesco

Moja młoda (4 lata) ma takie z H&M już nie policzę którą parę i u nas sprawdzają się rewelacyjnie w okresie jesienno-zimowym Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#5958848 Napisano: 21.12.2014 18:01:20 w Wkurza mnie...
*serberta nie dość, że masz rację, to jeszcze celebryci robią nam konkurencje w konkursach.
Wielki artykuł na plotku o tym, jak Mucha kilka dni temu w rossnannie kupupiła płatki Cleanic,na bank za więcej niż 10 zł.

http://www.plotek...3,Anna_Mucha,,6.html

Ciekawe czy wydali jej paragon z kodem konkursowym, czy zaraz na forum będzie pytać skąd ma wziąć kod, bo na niefiskalnym ma za krótkie ciągi cyfr emotka

Już 19. stycznia o godzinie 17 sprawdzimy czy jest lepsza od nas..
http://www.rossne...a-b337-83ef4f23e984#

Wyświetl w wątku >>
0 0