Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łącznie 18 słoiczków różnych grzybków, suszonych pomidorów i dżemów (żurawina, borówka, jagoda) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeden paragon=jeden kod na ten sam konkurs
Jeden paragon= wiele kodów na różne konkursy
Jeśli w trakcie trwania konkursu kupiłaś/-eś więcej niż jeden produkt X, biorący udział w konkursie – i do każdego produktu masz osobny paragon fiskalny oraz paragon z kodem konkursowym, możesz wziąć udział w konkursie tyle razy, ile masz kodów dostępu.
Jeśli na jednym paragonie fiskalnym jest kilka produktów spełniających warunek udziału w różnych konkursach i do każdego konkursu został wydrukowany osobny kod konkursowy na paragonach niefiskalnych, wówczas jeden paragon fiskalny jest ważny dla wszystkich konkursów, których produkty na nim widnieją.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież opis nagród był w regulaminie i zakładce "nagrody":
http://www.rossne...ee-9b53-7c7ab0488a4a Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potem trafiłam na to forum i odkryłam wątek "kliknijcie", pomyślałam sobie wtedy, ale fajnie, jak tu wszyscy sobie na forum pomagają bezinteresownie, jedna wielka konkursowa rodzina Wchodziłam w linki i jak praca podobała mi się, to głosowałam, ot tak po prostu.
Aż w końcu, pewnego pięknego dnia i ja postanowiłam wziąć udział w konkursie klikanym, zgłosiłam pracę, powiadomiłam znajomych i zamieściłam link w odpowiednim temacie na forum. Jakie było moje zdziwienie jak zaczęłam dostawać wiadomości z numerem głosu i linkiem do "odkliknięcia" i dopiero wtedy zaczęłam rozumieć na czym polegają te konkursy
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teoretycznie nie jest po terminie, bo w regulamin wpletli takie ładne zdanie, że mogą opóźnić termin ogłoszenia wyników bez podawania przyczyny.
Może do Wielkanocy się wyrobią... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U niektórych jest w C4, u niektórych w Polo (w moim nie ma), u innych w Stokrotkach (nie w moich) i w Żabkach (u mnie znowu pusto), udało mi się w końcu kupić w Tesco...
Rozwiązaniem jest znalezienie sklepu w niepromocyjnymi opakowaniami mąki i zapytanie, czy mają może nową dostawę na zapleczu, albo kiedy spodziewają się dostawy mąki... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś? Coś? Bo nie wiem czy jeszcze czekać, czy już olać... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze pytanie, czy ta budowla jest w środku pusta, czy pełna Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...-2.html#.VMoQY2iG-yw Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A powiedzcie proszę, jak dzwoniła do Was Pani z informacją o wygranej, to powiedziała, że macie bon, czy była tajemnicza i nie mówiła jaka nagroda?
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kubka mi oczywiście nie przysłali, ale jakość wcale mi go nie żal
Jak dla mnie, to ten konkurs nie jest najlepiej zorganizowany, a pomysł z trzymaniem pustych kartonów po mleku to jakaś porażka Wyświetl w wątku >>