Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, już poprawiłam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W prawym górnym rogu masz taki jakby samolocik z papieru. Klikasz w niego i masz wiadomości. Jak klikniesz na plusik, to tworzysz nową wiadomość.
Ta ikonka, na tej grafice, jest druga od prawej w drugim od góry rzędzie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest świetny, duży, solidny. W środku ma torbę termiczną zapinaną na zamek i wyposażenie (sztućce, talerze itp.), jest dobrej jakości (a w koszach piknikowych różnie z tym bywa).
W zestawie jest nawet solniczka, pieprzniczka i korkociąg Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście tej blokadzie związanej z dodawaniem konkursów do bazy.
Niby zawsze mam w planie regularne dodawanie konkursów, ale zawsze wychodzi to jak wychodzi i po prostu pewnego dnia okazuje się, że nie mogę wejść do niektórych wątków, co bywa czasami dość uciążliwe.
Fajnie by było jakby powiedzmy tydzień przed "wygaśnięciem ważności" dodanych konkursów przychodziła automatyczna wiadomość. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na stronie przywitał mnie komunikat:
13.06.2018 zakończyliśmy
przyjmowanie zgłoszeń
do losowań nagród dziennych
Jestem mistrzynią wybiórczego czytania regulaminów i wkurzam się teraz sama na siebie... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi 2 i pół roku temu, po zobaczeniu wyników i usłyszeniu diagnozy, świat się na chwilę zatrzymał. Ale dziś wszystko jest już OK!
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam filmu Nawet zdjęć nie było, tylko gratulacje od przedstawicieli agencji, ale i tak było bardzo fajnie, szczególnie za sprawą przemiłych pracowników salonu Toyoty Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Par-agony trzymam w albumie na zdjęcia. W każdej przegródce jest par-agon i karteczka z opisem jaki to konkurs itp. Jak na jeden konkurs zgłaszam kilka par-agonów to na odwrocie ołówkiem piszę datę, etap podane przy rejestracji dane...
Mam 2 albumy. W jednym są aktualne konkursy i te jeszcze nie rozwiązane, a w drugim, z jednej strony, te w których wygrałam (wywalam je jak dostanę nagrodę), a z drugiej strony te w których liczę na rezerwę.
Nic nie ma prawa się wtedy pomylić Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie zapomnę dnia w którym odebrałam telefon z informacją o wyganej. Przez dobre kilka godzin nie mogłam przestać się uśmiechać
Kochani moi, życzę Wam wszystkim, z całego serca, takich emocji, takich wygranych i niech wszystkie samochody lądują zawsze na naszym forum! Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane