Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koper

koper

#6026855 Napisano: 03.06.2015 14:08:54 w Inne mniejsze markety
Ja się właśnie nieźle wkurzyłam. Specjalnie zmieniłam moje plany tak, żeby pojechać na drugi koniec miasta do Stokrotki właśnie pierwszego dnia trwania konkursu... 
Na dobrą sprawę dobrze, że to była loteria, bo musieli jakoś to załatwić, dobry i zwrot kosztów...
Jakby był zwykły konkurs, mogliby po prostu wybrać zwycięzców z tych zgłoszeń, które zapisały się im w bazie i nikomu nic nie mówić o problemach z pierwszych dni konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6026840 Napisano: 03.06.2015 13:54:36 w Inne mniejsze markety
cherry_coke napisał(a):

z Nescafe Stokrotka dzwonili... że musieli rozpocząć konkurs dwa dni później i dooopa. oddają kasę za paragon emotka

Z ogromną przykrością muszę potwierdzić emotka  Przed chwilą zadzwoniła Pani z numeru zastrzeżonego. Informuje, że z przyczyn niezależnych od organizatora, bla bla bla. Prosi o podane numeru paragonu i nazwy sklepu w którym zrobiło się zakupy, kwoty zakupów promocyjnych, imienia, nazwiska, adresu i numeru konta na które mają zwrócić pieniądze za zakupy i sms konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6026526 Napisano: 02.06.2015 22:24:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

wredzia napisał(a):

oni odrzucają dużo paragonów tj czekolada milk, . mil. czek.- takie zapisy na paragonach nie przejchodzą

A czy podczas rozmowy z laureatem informują, który paragon odesłać? Część kwitków mam idealnych, a część typu "cukierki Milka to" emotka

Podają numer paragonu podczas rozmowy Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6022160 Napisano: 25.05.2015 13:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ja po miasteczkach na Podlasiu strzelałem, mój faworyt to Ateny
a tu ktoś pisze że nad morzem jednak? emotka

Ateny sa na Śląsku, nie Podlasiu:)

Ateny są też na Podlasiu między Augustowem a Suwałkami. 
http://pl.wikiped...3dztwie_podlaskim%29

https://www.googl...7:0xa2af3f0d5c46a497 Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6021339 Napisano: 23.05.2015 12:02:09 w SZUKAM....
kalisto1986 napisał(a):

jomico napisał(a):

Rower ma naklejkę, ale można odkręcić ale tak jak jest nie wygląda źle. 
Model to vintage, koła 28

To jest ten ? http://czescirome...braz-ziel-28-20.html liczyłam, że będzie bez ramy emotka

Bardziej ten:
http://czescirome...ialy-28-17-2015.html

http://www.romet....,682,14144,2015.html

Tylko kolory inne (ale zgadzałaby się wartość z regulaminu)

Rower wygląda identycznie jak w zakładce nagrody
http://www.nivea....nkurs-Stress-Protect Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6020299 Napisano: 21.05.2015 11:16:36 w Kaufland konkursy
onagra napisał(a):

Witam mam pytanie w regulaminie jest napisane "Jeden laureat konkursu może otrzymać nie więcej niż jedną nagrodę. Nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z laureatów należących do wspólnego gospodarstwa domowego pozostający pod wspólnym adresem zameldowania" a tutaj na forum widzę, że ludzie wygrywają po 2-4 bony, jakim cudem  nie sprawdzają tego? Z góry dziękuję za odp.

Sprawdzają, ludzie chwalą się na forum "rodzinnymi" wygranymi. Wygrywa np. ciocia, siostra i mama, a każda z nich ma inny adres. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6019984 Napisano: 20.05.2015 15:08:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Rossnet-Srossnet Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6019609 Napisano: 19.05.2015 18:38:17 w Kaufland konkursy
Zawsze mogliby prosić o skan paragonu, skan dowodu i zdjęcie uczestnika (żeby porównać ze zdjęciem z dowodu), stojącego pod swoim domem (tak żeby był widoczny numer), trzymającego produkty kupione na konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6018611 Napisano: 18.05.2015 11:10:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

gdzie byly wynikiw rowerow z nivea? na maila przychodzilo?

Tak, rozsyłali maile Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6018593 Napisano: 18.05.2015 11:04:23 w Wkurza mnie...
Wydaje mi się, że pytanie raczej było o to, czy to Nivea sprzedała bazę maili spamerom...
Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6017762 Napisano: 15.05.2015 14:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
spursman napisał(a):

A jaka data sie liczy zgloszenia? Wyslania czy akceptacji??
Jak wysłałem 9 maja zgloszenie, a akceptacja przyszła 10 maja to na I turę czy II się załpałem?? emotka

Wysłania. Wysłałam 9, akceptację miałam 10, a dziś info o wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6017625 Napisano: 15.05.2015 11:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

czy ktoś wygrał rower zgłoszeniem wysłanym ostatniego dnia? 

Ja wysłałam jedno jedyne zgłoszenie właśnie ostatnie dnia i wygrałam.
Była to rymowanka. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6017036 Napisano: 14.05.2015 09:55:23 w Kaufland konkursy
To jakby ktoś się dowiedział jak zgłosić do konkursu paragon zgłoszony już wcześniej do loterii, to poproszę i info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6017030 Napisano: 14.05.2015 09:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

jak myślicie: co jest w końcu do wygrania w tym konkursie?

grille czy kosze piknikowe?

bo w bazie są 2 konkursy, ale zasady są te same...

1) http://wygrajzgro...konkurs-31/regulamin
2) http://www.grosze...ygraj-kosz-piknikowy

ktoś się orientuje?  

Jak zgłosisz swój udział w loterii, po wpisaniu wszystkich danych i naciśnięciu guziczka wyślij, pojawi się zapytanie czy chcesz przy okazji wziąć udział w konkursie z kocami, jak klikniesz tak, to pojawi się okienko do wpisania konkursowego hasła. 
Nie ma jak wziąć udziału w samym konkursie, bez wcześniejszego udziału w loterii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6015159 Napisano: 09.05.2015 09:35:45 w Rossmann
mmagd napisał(a):

Odbierał ktoś już zestaw Ajax? Interesuje mnie waga pakunku czy mogę pójść pieszo po odbiór,  czy potrzebuję transportu emotka
Jedną butelkę udźwignę emotka

Są podane objętości produktów, możesz sobie policzyć, czy będzie za ciężko emotka
http://www.rossne...95-a18d-958fc8090774 Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6014802 Napisano: 08.05.2015 11:58:00 w WC - rozmowy o wszystkim
benasia napisał(a):

W sezonie w Międzyzdrojach - za apartament płaciliśmy 200zł za dobę (za domek w innym mieście na innych wakacjach też płaciliśmy tyle) - było nas 2 pary + dzieci do morza nie było daleko, jedzenie śniadania w domu, obiady w ceniach od 15 d0 40zł w zależności co i gdzie, do tego wiadomo gofry, lody itd. Dojazd tam i z powrotem ok 300zł. Cenowo Bałtyk wg mnie wygrywa bo da się znaleźć dobre oferty jeśli wiadomo nie szuka się hotelii ****.  Także w 2 tys za całą rodzinę 2 +1 za cały tydzień spokojnie się zmieścimy - za granicą raczej nie starczy...

Porównywanie cenowo kwater prywatnych nad Bałtykiem do wyjazdów "allin" do hoteli **** nad ciepłym morzem jest mało sprawiedliwie. 
W Polsce, nawet jak pogoda dopisze, to morze i tak będzie zimne, a w takiej Chorwacji można wynająć dom (jak się jedzie większą ekipą), czy pokój, co cenowo, nawet z podróżą, wychodzi niewiele drożej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6014220 Napisano: 07.05.2015 11:06:59 w WC - rozmowy o wszystkim
koki napisał(a):

poszukuje prezentu na roczek dla chrześnicy , niestety nic mi nie wpadło w oko. Macie może jakieś pomysły, co może zainteresować takie dziecko ?

Zestaw lego duplo taki, dla rocznego dziecka.  Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6013681 Napisano: 06.05.2015 11:24:23 w Kaufland konkursy
Nie podali żadnego powodu? 
Uwielbiam ich  emotka

Pisz 4 oddzielne reklamacje i wyślij do nich jak najszybciej. I chyba wysłałabym też do wiadomości sponsora nagród i kaufa. Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6013629 Napisano: 06.05.2015 10:24:32 w Kaufland konkursy
Ale może to sposób na nagrodzenie samych mugoli?
Zakładają, że nikt oprócz "zawodowych konkursowiczów" nie czyta regulaminu.

Mugole odpowiedzą na pytanie z gazetki, a konkursowicze na pytanie z regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koper

#6013610 Napisano: 06.05.2015 09:52:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

koper napisał(a):

Wszystko przez brak ograniczenia w regulaminie co do ilości nagród na jedną osobę. Napisaliby np, że jedna osoba może wygrać max po jednej nagrodzie każdego stopnia, albo po max 3 nagrody na każde losowanie.

A skąd tyle kodów?
Wystarczy uruchomić wyobraźnię.
Może gość ma sklep spożywczy w którym teraz sprzedaje wafelki na wagę (bez opakowań). Może dogadał się z jakąś podrzędną firmą cateringową dostarczającą posiłki np do przedszkoli i dzieciaki jadły góralki na podwieczorek. 

Tylko że loterie są po to, żeby zwiększyć sprzedaż produktu, też żeby więcej sklepikarzy go zamówiło, zachęconych tym, że konsumenci chętniej będą kupować promocyjny produkt. W tym wypadku ja nie widzę żadnych machlojek - gość musiał te wafelki kupić i to w dużej ilości, a co zrobił z zawartością - zjadł, wyrzucił, sprzedał na wagę czy cokolwiek, to już jego sprawa.
Takie odnoszę wrażenie, że dużo osób na tym forum uważa, że konkursy i loterie są po to, aby uszczęśliwiać konkursowiczów. I oczywiście chodzi o satysfakcję konsumentów, którzy po wygraniu czegoś jeszcze bardziej lubią markę, chwalą się rodzi nie itp., ale to też tak naprawdę ma prowadzić do wzrostu sprzedaży, bo o to koniec końców chodzi producentowi.

Właśnie o tym pisałam. Gość kupił dużą ilość wafelków i wcale nie musiał ich zjadać, bo można naleźć dziesiątki sposobów na ich wykorzystanie, a nawet odsprzedanie jak ma się odpowiednie dojścia. 
Nie widzę tu żadnego oszustwa. Kody ukryte wewnątrz opakowania, trzeba rozpakować produkt, żeby dostać się do nich. Żeby wziąć udział w loterii nie wystarczy przejść się po sklepie i poodrywać nalepki promocyjne, czy wydrukować sobie paragony na "domowej kasie fiskalnej". 

A lista zwycięzców wygląda jak wygląda, pewnie organizator dostał sporo maili od "oburzonych", ale pewnie jedyne czego żałuje, to że tę listę opublikował. Zamiast imienia, inicjału nazwiska i miejscowości na liście zwycięzców mogłyby znaleźć się same wylosowane kody... Wyświetl w wątku >>
0 0