Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja często bywam i nic nie wiem, co to za aukcja? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli generalnie zgadzamy się, że granie bez paragonu to oszustwo, "nadprogramowe wygrane" zdarzają się tylko kombinatorom.
Rzeczywiste zgubienie, zniszczenie paragonu to marginalne przypadki... A jak komuś zdarza się w co drugim konkursie, to może czas pomyśleć o innym systemie przechowywania paragonów
Rozumiem, że ktoś kupuje/sprzedaje paragon w trakcie trwania konkursu, bo chce zagrać, a nie ma jak zrobić zakupów w danym sklepie.
To może zrobić paragonową rewolucję i w wątku "paragony" będzie można pisać tylko o trwających konkursach? I karniaki za szukanie/sprzedawanie paragonów z zakończonych konkursów.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie można karać ludzi za tworzenie bazy konkursowej. A jak ktoś pomyli się w opisie czy datach to przecież można zgłosić błąd i moderator poprawi. Serio myślicie, że ktoś celowo podaje złe daty dodając konkurs do bazy?
Zresztą chyba każdy z nas czyta jednak regulaminy konkursów...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekkie przegięcie. To ja bym już chyba wolała "zlecić" zakupy na forum...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żaden wstyd i dziękuję za poprawienie mi humoru
Następnym razem rzuć się na niego i wyrywaj swoje zakupy z jego torby, albo coś w tym stylu. Może ktoś to nagra i wrzuci na yoytube i będziecie pokazywać to na imprezach rodzinnych Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się wygra nastą pufę, tym razem na ciotecznego szwagra wujka Czesia, a telewizora znowu brakuje. Wszyscy w rodzinie są już obdzieleni, a sprzedać żółtego potworka nie jest tak łatwo, szczególnie jak mieszka się w małym mieście, to nie odsyła się danych na wygraną pufę, żeby w kolejnym tygodniu zagrać na żonę ciotecznego szwagra wujka Czesia- może ona wygra telewizor. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ludzie rezygnują z wygranej kolejnej pufy, jeżeli wiedzą, że nie mają też i telewizora w tym etapie.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście do agencji wysyłam oba paragony- fiskalny i zastępczy. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No dobra, weź przysyłaj mi linki do konkursów w których grasz, albo uważasz, że warto zagrać, bo nie chce mi się tego szukać i nie mam na to czasu. A Ty i tak szukasz dla siebie, to co Ci zależy wysłać to do mnie.
A możesz podesłać mi kilka przykładowych tekstów którymi coś wygrałaś w tej agencji, żebym wiedziała w jakim kierunku iść. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiedziałam, że jest wielka i żółta.
Żałowałam, że trzeba ją wygrać, żeby mieć szansę na telewizor.
Wygrałam, byłam pewna, że oddamy ją do świetlicy, gdzie oddajemy większość nadprogramowych wygranych i zabawek po dziecku.
A tu się okazało, że pufa jest tak wygodna, że zostaje z nami. Miłość od pierwszego "usiądnięcia"
Co więcej, odwiedzający nas niekonkursowi znajomi, po wypróbowaniu naszego nowego siedziska sami biorą udział w konkursie. Wyświetl w wątku >>